Testin resmini atsana cnm duruyorsa eğer. Benim geçen ay çok belirgin çizgi çıkmıştı 1 2 saat sonra gebe değildim o yüzden çok güvenme:)Testi unutmuşum lavabo kenarında 1 saat sonra falan baktım evet çizgi oluşmuştu ama bozukta olabilir tabi muhtemel
Yaaa inşallah öyledir yaaa Çok tedirgin olmaya başladım bide kimyasal felan diye hayırlısı bakalımSenn norml de benmki anormlbnm adetin 2.gunu 31 di. Senn cok ii masllh
Testin resmini atsana cnm duruyorsa eğer. Benim geçen ay çok belirgin çizgi çıkmıştı 1 2 saat sonra gebe değildim o yüzden çok güvenme:)
Guzel bir haber alalim hadiKIzlar bugün çok mutluyum
Yok yok gayet norml raht olYaaa inşallah öyledir yaaa Çok tedirgin olmaya başladım bide kimyasal felan diye hayırlısı bakalım♥
Yok yok gayet norml raht olYaaa inşallah öyledir yaaa Çok tedirgin olmaya başladım bide kimyasal felan diye hayırlısı bakalım♥
Hayrdr solesene biz de mutlu olalimKIzlar bugün çok mutluyum
Bebek var mı bilmiyorum test yapmadım daha güzel bişey oldu eşimden dolayı aşılama bile zor demişti doktor. Bugün başka bi doktora sonucu gösterdim. Eşinizde hiç bi sorun yok . Normal yoldan 6 ay daha deneyin dedi. Çok şükür bi sorun yokmuş.Guzel bir haber alalim hadi
Maşallah canım Hadi inşallah güzel haberlere :)Bebek var mı bilmiyorum test yapmadım daha güzel bişey oldu eşimden dolayı aşılama bile zor demişti doktor. Bugün başka bi doktora sonucu gösterdim. Eşinizde hiç bi sorun yok . Normal yoldan 6 ay daha deneyin dedi. Çok şükür bi sorun yokmuş.
Adetime iki gün kaldı ama ben test yapmadım. Varsa adet geçince anlarımHayrdr solesene biz de mutlu olalim
Amin inşallah canım. Zaten aşılama gruplarındakilerde iyi diyorlardı sonucumuza . Doktor değiştir dediler bende çok kişiden böyle tepki alınca başka doktora sordumMaşallah canım Hadi inşallah güzel haberlere :)
E hadi gozunuz aydin cnmBebek var mı bilmiyorum test yapmadım daha güzel bişey oldu eşimden dolayı aşılama bile zor demişti doktor. Bugün başka bi doktora sonucu gösterdim. Eşinizde hiç bi sorun yok . Normal yoldan 6 ay daha deneyin dedi. Çok şükür bi sorun yokmuş.
Yaaa inşallah öyledir yaaa Çok tedirgin olmaya başladım bide kimyasal felan diye hayırlısı bakalım
Amin amin inşallah canımE hadi gozunuz aydin cnmtez zamnda o guzl haberi de vermek nasip olur insllh
Gelir gelirAmin amin inşallah canımhamile kalsam bu kadar sevinirdim çok şükür inşallah bebişimizde gelecek inanıyorum. Rahatladım ohh
AYnen canım o kadar üzdü ki bizi eşim iki aydın streste. Benim yüzümden sende anne olamıyorsun modunda geziyordu. Çok şükür herşey yoluna girdi. Hep eşime diyordum herşey çok güzel olacak diye.çok şükür olmaya başladıGelir geliryakindir Allhin izniyle. Tek doktrla olmuo demk ki. Bazilari bosuna okumus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?