AYnen canım o kadar üzdü ki bizi eşim iki aydın streste. Benim yüzümden sende anne olamıyorsun modunda geziyordu. Çok şükür herşey yoluna girdi. Hep eşime diyordum herşey çok güzel olacak diye.çok şükür olmaya başladı
[/QUO].
Allh gonlunuze gore versin cnm. Cok sukur. Bundan sonra olumszlk olsa da inanmayin bence.
Bizim bat aynı galiba, ben de heyecanlı değilim ama meraklıyım erken yumurtladım regl de erken gelebilirKızlar napıyosunuzz adetime 9 gün var heycanlı da değilim umudumda pek yok
Cok sukur insallah en yakin zmandada hamis haberlerini alirizBebek var mı bilmiyorum test yapmadım daha güzel bişey oldu eşimden dolayı aşılama bile zor demişti doktor. Bugün başka bi doktora sonucu gösterdim. Eşinizde hiç bi sorun yok . Normal yoldan 6 ay daha deneyin dedi. Çok şükür bi sorun yokmuş.
AMin inşallah benimle birlikte hepimizin canımCok sukur insallah en yakin zmandada hamis haberlerini aliriz
aynı sonucumu başka doktora gösterdiniz yoksa farklı testmi yaptırdınız canım ?Bebek var mı bilmiyorum test yapmadım daha güzel bişey oldu eşimden dolayı aşılama bile zor demişti doktor. Bugün başka bi doktora sonucu gösterdim. Eşinizde hiç bi sorun yok . Normal yoldan 6 ay daha deneyin dedi. Çok şükür bi sorun yokmuş.
Aynı sonucu göstedim canım. Aşılama gruplarındakiler siz sonucun iyi gibi neden öyle dedi ki başka bi doktora göster dediler dedikleri gibi doktor normal yoldan olur dedi sorun yokmuşaynı sonucumu başka doktora gösterdiniz yoksa farklı testmi yaptırdınız canım ?
hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim.. inşallah bebek haberleriyle gelir bize umud olursunuzAynı sonucu göstedim canım. Aşılama gruplarındakiler siz sonucun iyi gibi neden öyle dedi ki başka bi doktora göster dediler dedikleri gibi doktor normal yoldan olur dedi sorun yokmuş
Tskrler cnm inşallah oyledirGüzel düşün canım güzel olsun. Bence gayet normal sonucun.
Cnm daha bitmedi 3 4 tane kaldi tahmini carsamba bitio tamamen ilac peki adet bilirtin varmiydi yoksa bat diemi oldun adetIlac biteli kacgün oldu canim.
burcusami bat 28
B Butterfly1987 bat 28
[IMG alt="Lepistesb"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/944/944255.jpg?1566298444[/IMG] Lepistesb bat 28
Firstandlast Firstandlast bat 28
Naptinz kizlar ses verin
HAYır daha 1 hafta var ama ben şüphelendim yaptım açıkçasıBuharlaşma.cizgisine benzemiyor cnm inşallah hamileliktir adetin geçti mi
Bence de yapma bekle bir gun gecerse 2.gun yap benm gibi. Ben de hic hissetmiodumBende bi değişiklik yok. Bat 28 i bekliyorum ben. Hiç hamileymişim gibi ne hissediyorum ne belirti var canım. Test yapmıyorum, sanırım bat geçene kadar da yapmıcam.Burcu bugün test yapıcaktı ama, sesi çıkmadı hiç.
Canım tekrar kan verdin mi merak ettim seniBence de yapma bekle bir gun gecerse 2.gun yap benm gibi. Ben de hic hissetmiodum
İnşallah canım senin eşinde ne vardıhayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim.. inşallah bebek haberleriyle gelir bize umud olursunuz
ben daha beklemeye devam et eşimi
Bugundu gidemedimCanım tekrar kan verdin mi merak ettim seni
Benimki 20 agustos 37
22 agustos 101
26 agustos yani bugun 650 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?