Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizim burda da yapmıyorlar ben de onu soracaktım baya gidip gebelik testi yaptırmak istiyorum mu diyorsun yoksa bir şikayet mi belirtiyosun ?
Aynen girişte gebelik için kan vermek istiyorum dedim. Elime Bi kagıt verio Dr a gönderio. Dr beta hcg kısmını işaretlio. Sonra onaylatıp kan vermeye gidiyorum. Bu kadar. Hiç bişey sormadılar bana. 3 kez verdim yani

Çarşamba ama bazen 1 gün öne de geliyo, o yüzden dedim. Hala regl belirtisi de yok hamilelik belirtiside. Normalde regl belirtilerim olurdu.
Rahat ol canım varsa zaten vardır öğreneceksin. Yarın yapıp strese sokma kendini bırak Çarşamba gelsin geçsin sonra yap. Rabbim tez vakitte bebişlerimizi nasip etsin bize

Rahat ol canım varsa zaten vardır öğreneceksin. Yarın yapıp strese sokma kendini bırak Çarşamba gelsin geçsin sonra yap. Rabbim tez vakitte bebişlerimizi nasip etsin bize

Her sabah bugün yapmıcam diye kalkıyorum zaten Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah.

Her sabah bugün yapmıcam diye kalkıyorum zaten Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah.
Amin inşallah canım. Ben normal de bir hafta kala var mı yok mu strese girip 4-5 gün kala test yapardım. Ki bu durumu artık nasıl benimsediysem normal de diye yazıyorum ama bu ay bıraktım artık gün saymadım ovulasyon takibi yapmadım adet günümü tutmadım. Çok mutlu geçti aman stres yapsak da yapmasakta sonuç neyse o oluyor. Bi de erken öğrenincede sıkıntı artacak mı artmıycak mı? Kimyasal mı? Düştü mü kaldı mı ? Stres devam ediyor en güzeli. Takdir Allah'ın deyip salacaz

Kesinlikle canım katılıyorum sana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…