Bence de yenmemeli, rahimi doğuma hazırladığına göre ilk aylarda düşüğe neden olabilir boşver sen eltiniBenim Eltim bugün dedi ki hurma yeyerleşip tutunmasına destek verir dedi hani şu oruç da yenilen hurmadan
BAk 2 Taner çizgi var yanyana test bozuk canımYok canım sade haliydi o bak yarım saat gecti tekrar cekeyim sana
Olmadım canım daha sabaha olmazsam da test yapıcam[IMG alt="limonlusodaaa"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/763/763808.jpg?1553007017[/IMG] limonlusodaaa bat 26
[IMG alt="Sumeyyee__"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/957/957138.jpg?1566558250[/IMG] Sumeyyee__ bat 26
beren20 beren20 bat 26
Adet oldunz mu kiiizzzlaar? Olmadik deyin
Valla bizim burda yapıolar canım.Acile daha önceki aylarda ben gittigimde gebelik testi yapmıyoruz diyip göndermislerdi sen nasıl sürekli yaptırabiliyosun canım
Bizim burda da yapmıyorlar ben de onu soracaktım baya gidip gebelik testi yaptırmak istiyorum mu diyorsun yoksa bir şikayet mi belirtiyosun ?Valla bizim burda yapıolar canım.
İnşallah normaldir canım ya yarın doktora gitmeyi düşünüyorum evetİnsallah tutunmustur tatlım agrıların devam etmesi normal lekelenmelerde normal diye biliyorum yarın doktora git bugünde kendini dinlendir yorma kendini hakkında hayırlısı olsun insallah
Tmm canımCanım kırmızıya yakın lekelenmen varsa doktora gitmen gerekirdi çünkü progestan kullanman lazım, yarın git bence vakit kaybetme
Sen de verrsin insllh guzl haberiniOlmadım canım daha sabaha olmazsam da test yapıcam
Ne yalan söyliyim bende ikinci silik çizgi gördüm canım. İnşallah beklediğin gibi olurYok kuzum yok bunda bisi yok ama bi gri cizgi var o göz yanılması olamaz sanırım hala betahcgm 1.04 filan bak
Zaten günün Çarşamba değil mi yarın nasıl olcan
Aynen girişte gebelik için kan vermek istiyorum dedim. Elime Bi kagıt verio Dr a gönderio. Dr beta hcg kısmını işaretlio. Sonra onaylatıp kan vermeye gidiyorum. Bu kadar. Hiç bişey sormadılar bana. 3 kez verdim yaniBizim burda da yapmıyorlar ben de onu soracaktım baya gidip gebelik testi yaptırmak istiyorum mu diyorsun yoksa bir şikayet mi belirtiyosun ?
Amin inşallah canımSen de verrsin insllh guzl haberini
Rahat ol canım varsa zaten vardır öğreneceksin. Yarın yapıp strese sokma kendini bırak Çarşamba gelsin geçsin sonra yap. Rabbim tez vakitte bebişlerimizi nasip etsin bizeÇarşamba ama bazen 1 gün öne de geliyo, o yüzden dedim. Hala regl belirtisi de yok hamilelik belirtiside. Normalde regl belirtilerim olurdu.
Rahat ol canım varsa zaten vardır öğreneceksin. Yarın yapıp strese sokma kendini bırak Çarşamba gelsin geçsin sonra yap. Rabbim tez vakitte bebişlerimizi nasip etsin bize
Amin inşallah canım. Ben normal de bir hafta kala var mı yok mu strese girip 4-5 gün kala test yapardım. Ki bu durumu artık nasıl benimsediysem normal de diye yazıyorumHer sabah bugün yapmıcam diye kalkıyorum zatenAllah isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah.
Kesinlikle canım katılıyorum sanaAmin inşallah canım. Ben normal de bir hafta kala var mı yok mu strese girip 4-5 gün kala test yapardım. Ki bu durumu artık nasıl benimsediysem normal de diye yazıyorumama bu ay bıraktım artık gün saymadım ovulasyon takibi yapmadım adet günümü tutmadım. Çok mutlu geçti aman stres yapsak da yapmasakta sonuç neyse o oluyor. Bi de erken öğrenincede sıkıntı artacak mı artmıycak mı? Kimyasal mı? Düştü mü kaldı mı ? Stres devam ediyor en güzeli. Takdir Allah'ın deyip salacaz
Bişey soruvam canım koyulaştı mı çizgiBat 7. Günü sonuc bu yine netlesen birseyim yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?