Valla yakın olaydı gelirdimHahaaahatay da yaşıyorum. Gelin buyurun kan vermeye
Alın dediğiniz marka kötü mü ben markaya bakmadan alıyorum çıkıyorum kızımın olacağını adetimden 5 gün önce öğrendim adet olacağım günde kıpkırmızı çıktı.ertesi günü gittim beta hcg 37 çıkmıştı sonra da katlanarak gitti.şimdi de adetinden bir hafta var test yaptım 2.çizgi silik çıktı sonra koyulaştı bozuk test dedim sonra yine test aldım ve yine aynısı olduT bendekiyle aynı resmen ama c cizgin cok koyuymus seninbenimki cok daha acıktı resimde koyu gözüküyodu hatta. Bu albi mi baska markamı canım?
Yanyana 2 çizgi bar bide hcg çizgisi var dikkatli bak toplam 3 çizgi var
Hangileri iyi bilmiyorum en güzeli erken gebelik testini adet gününde yapmak canım en temiz bu sekilde ögrenilir aslındaAlın dediğiniz marka kötü mü ben markaya bakmadan alıyorum çıkıyorum kızımın olacağını adetimden 5 gün önce öğrendim adet olacağım günde kıpkırmızı çıktı.ertesi günü gittim beta hcg 37 çıkmıştı sonra da katlanarak gitti.şimdi de adetinden bir hafta var test yaptım 2.çizgi silik çıktı sonra koyulaştı bozuk test dedim sonra yine test aldım ve yine aynısı oldu
Doğumdan sonra adet düzensizliğim var hesap edemiyorum oyuzden hep gecikmeli geliyor düzene oturmadı 2 yıl oldu ondan şaşkınım açıkçasıHangileri iyi bilmiyorum en güzeli erken gebelik testini adet gününde yapmak canım en temiz bu sekilde ögrenilir aslında
Devlet in aciliiiiÖzelin acilindemi yaptırdın canım sen? Devlet acilindemi?
Yinede bekledigin bir tarih vardır o tarihi baz alarak test yap benceDoğumdan sonra adet düzensizliğim var hesap edemiyorum oyuzden hep gecikmeli geliyor düzene oturmadı 2 yıl oldu ondan şaşkınım açıkçası
NAna yardımcı olur mu bilmiyorum ama hamile olduğum kanda çıktıktan sonra kahverengi şlekem aylarca geldi Progestan kullandım günde 3 defa sonra sorunsuz geldi kızım dünyaya o yerleşme kanı kahverengi sadece pembe kırmızı açık renk falan değil bilgin olsun canımHangileri iyi bilmiyorum en güzeli erken gebelik testini adet gününde yapmak canım en temiz bu sekilde ögrenilir aslında
Bu ayın 6 sonda hastalandım 6 sını baz alarak hesaplıyorumYinede bekledigin bir tarih vardır o tarihi baz alarak test yap bence
Allah nasibiyle versin insallah varsa yarın bir kan testi vereyim ben canım tamam
Yok cnm her renk oluyor benim ilk kızımda sadece bir gün olmuştu ama bildiğin kırmızıydı yani, 7. Haftaydı gerçi düşük belirtisi de olabilir, arkadaşlarımdan pembe olduğunu söyleyenler var adet sanmışlar devamı gelmeyince hamile olduklarını öğrenmişlerNAna yardımcı olur mu bilmiyorum ama hamile olduğum kanda çıktıktan sonra kahverengi şlekem aylarca geldi Progestan kullandım günde 3 defa sonra sorunsuz geldi kızım dünyaya o yerleşme kanı kahverengi sadece pembe kırmızı açık renk falan değil bilgin olsun canım
Tesekkür ederim canım sagol bende sildikce gelen pembe kahve tonları akıntıydıNAna yardımcı olur mu bilmiyorum ama hamile olduğum kanda çıktıktan sonra kahverengi şlekem aylarca geldi Progestan kullandım günde 3 defa sonra sorunsuz geldi kızım dünyaya o yerleşme kanı kahverengi sadece pembe kırmızı açık renk falan değil bilgin olsun canım
Doktorum bana kahverengi olur demişti omdanYok cnm her renk oluyor benim ilk kızımda sadece bir gün olmuştu ama bildiğin kırmızıydı yani, 7. Haftaydı gerçi düşük belirtisi de olabilir, arkadaşlarımdan pembe olduğunu söyleyenler var adet sanmışlar devamı gelmeyince hamile olduklarını öğrenmişler
Neden bilmiyorum ama hamilesin diye düşünüyorumTesekkür ederim canım sagol bende sildikce gelen pembe kahve tonları akıntıydıbüyük ihtimal hava degisimi ve stres etkiledi beni suanda belirtimde kalmadı arara ates basması dısında oda sıcaktandır diyip geciyorum belki yarın teste bile gitmeyebilirim canım bilmiyorum kararsız hissediyorum
Laboquick bu canımT bendekiyle aynı resmen ama c cizgin cok koyuymus seninbenimki cok daha acıktı resimde koyu gözüküyodu hatta. Bu albi mi baska markamı canım?
Öyle yap canım tam gününde gelmiyor iki gün sonra geliyorsa ona göre hesapla ve o tarihi bekle cok erken birsey cıkması icin aslında belki ikimizde bozuk test magduruyuzdur kim bilir insallah öyle olmaz ama batı beklemeni ben siddetle tavsiye ediyorumBu ayın 6 sonda hastalandım 6 sını baz alarak hesaplıyorum
Valla adet olcam gibi ağrım var aşırı rahatsız karnım tatlım hayırlısı bakkaım ya hep hayırlısını istedim ben olsun nolur demedim hiçHayr yapmaaa
Arada hissettirio sıpa kendinibazen belim agrio bazen de adet olcam gibi his gelio. Memintolar zaten aldi basini gidio simdiden. Bu gidisle 2 beden buyur kafamdan buyuk olur
Sende neler var
Bende siparis vericem canım gg sitesinden mi aldın senLaboquick bu canım
Ben çok memnunum hem ovulasyon hem gebelik hep bunu alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?