Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
T bendekiyle aynı resmen ama c cizgin cok koyuymus senin benimki cok daha acıktı resimde koyu gözüküyodu hatta. Bu albi mi baska markamı canım?
Alın dediğiniz marka kötü mü ben markaya bakmadan alıyorum çıkıyorum kızımın olacağını adetimden 5 gün önce öğrendim adet olacağım günde kıpkırmızı çıktı.ertesi günü gittim beta hcg 37 çıkmıştı sonra da katlanarak gitti.şimdi de adetinden bir hafta var test yaptım 2.çizgi silik çıktı sonra koyulaştı bozuk test dedim sonra yine test aldım ve yine aynısı oldu

Hangileri iyi bilmiyorum en güzeli erken gebelik testini adet gününde yapmak canım en temiz bu sekilde ögrenilir aslında

Hangileri iyi bilmiyorum en güzeli erken gebelik testini adet gününde yapmak canım en temiz bu sekilde ögrenilir aslında
NAna yardımcı olur mu bilmiyorum ama hamile olduğum kanda çıktıktan sonra kahverengi şlekem aylarca geldi Progestan kullandım günde 3 defa sonra sorunsuz geldi kızım dünyaya o yerleşme kanı kahverengi sadece pembe kırmızı açık renk falan değil bilgin olsun canım

Yok cnm her renk oluyor benim ilk kızımda sadece bir gün olmuştu ama bildiğin kırmızıydı yani, 7. Haftaydı gerçi düşük belirtisi de olabilir, arkadaşlarımdan pembe olduğunu söyleyenler var adet sanmışlar devamı gelmeyince hamile olduklarını öğrenmişler

Tesekkür ederim canım sagol bende sildikce gelen pembe kahve tonları akıntıydı büyük ihtimal hava degisimi ve stres etkiledi beni suanda belirtimde kalmadı arara ates basması dısında oda sıcaktandır diyip geciyorum belki yarın teste bile gitmeyebilirim canım bilmiyorum kararsız hissediyorum

Doktorum bana kahverengi olur demişti omdan

Neden bilmiyorum ama hamilesin diye düşünüyorum

Bu ayın 6 sonda hastalandım 6 sını baz alarak hesaplıyorum
Öyle yap canım tam gününde gelmiyor iki gün sonra geliyorsa ona göre hesapla ve o tarihi bekle cok erken birsey cıkması icin aslında belki ikimizde bozuk test magduruyuzdur kim bilir insallah öyle olmaz ama batı beklemeni ben siddetle tavsiye ediyorum

Hayr yapmaaa
Arada hissettirio sıpa kendini bazen belim agrio bazen de adet olcam gibi his gelio. Memintolar zaten aldi basini gidio simdiden. Bu gidisle 2 beden buyur kafamdan buyuk olur
Sende neler var
Valla adet olcam gibi ağrım var aşırı rahatsız karnım tatlım hayırlısı bakkaım ya hep hayırlısını istedim ben olsun nolur demedim hiç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…