Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar sizce bu tes bozuk mu önce silik çıktı sonra koyulaştı bi kaş saat sonra tam atacakken testi
Bundan 2 sene önce bende de böyle birşey oldu 1 saat sonunda açık silik bir ikinci çizgi.. sonra gebe olduğumu öğrendim. Benim bebek dünyaya gelemedi ama inşallah senin vardır ve sağlıkla gelir.

Batları erken geldiginimi sanmıslar yoksa normal bat günündemi lekelenmeleri olmus canım biliyomusun? Bide battan ne kadar süre sonra ögrenmisler hamileliklerini
Canım onun düzensizmiş ama ortalama bat zamanı olduğunu söyledi, ped koydum baktım gerisi gelmiyor test yaptım silik çıktı dedi şimdi oğlu 1,5 yaşında

Topiği İki gündür takipteyim sanki birileri bebek haberi veriyor gibi ama mesajları okumakta çok zorlanıyorum bana şimdi güzel haberlerle kimler geldi desin bir

L Loriklorik nerdesin gittimi misafirlerin?
A Antoryum123 kuzum görünmüyorsun sende hic
Bu sıralar çok yoğunum bebeğim ya ondan fırsat bulup konuşulanlara hakim olamadım birde benim iPhone de bu uygulama yok Google’dan giriyorum kaldığım yerdende devam edemiyorum sen adet oldun mu yavrucum

Evet esim solemis gecen gun . Ama bi tanesi bile beni arayip tebrik etmedi. Bi hayrli olsn demedi
Hadi ya kaynana camiası neden hep sıkıntılı ya bende kaynana çatlatmak için instagramda paylaşım yapıyorum eminim kuduruyordur sende arama onlar arayana kadar

Hadi ya kaynana camiası neden hep sıkıntılı ya bende kaynana çatlatmak için instagramda paylaşım yapıyorum eminim kuduruyordur sende arama onlar arayana kadar
Gordum senii gez toz catlasnlr. Aramicam valla zaten paketim bitti coktandr yuklemiorm cok zoruma gitti valla. Sabah aksam yapin yapin diye kafamin etini yediler. Birisi bile aramdi. Bundan sonra hic bi haltimi solemem. cok mu zor sanki .yabanciyim sanki

Hepsi laf olsun işte bulacakları başka kusur yok bebeği öne attılar söyleme tabi kendileri böyle yaparlar biz uzaklaşıncada hayırsız oluruz kendileri uzaklaştırıyorlar aman boşver daha iyi kocanda zamanla görüp anlar benim kv. 2 eltimle hiç geçinemez bi beni severdi Benide kaybetti kocam annesinin sorunlu olduğunu bildiği halde ilk zamanlar sorun oluyordu kv. Mevzusu son 1 yıldır artık oda anladı gördü şimdi çok rahatım çünkü kadın kimseyle geçinemiyor ve küs eşim hatta annemin bu yüzünü görmemen için çok çabaladım ama ne fayda demişti herşeye yalan söylüyor doğru lafı yok konuyla ne alakaysa kaynana fobimi dışarı çıkarttın fatmaaaaa

Benim kaynanam da eminim öyle bişry olduğunda aramaz. En güzeli sıfır beklenti tatlım ona göre değerini ver sende. Ben 4 yıllık evliyim eşimin ailesiyle görümce dahil çok sıkıntı yaşadım şuan onlardan hiç bişey beklemiyorum en güzeli öyle çünkü aşırı duyarsız sorumsuz insanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…