Bundan 2 sene önce bende de böyle birşey oldu 1 saat sonunda açık silik bir ikinci çizgi.. sonra gebe olduğumu öğrendim. Benim bebek dünyaya gelemedi ama inşallah senin vardır ve sağlıkla gelir.Kızlar sizce bu tes bozuk mu önce silik çıktı sonra koyulaştı bi kaş saat sonra tam atacakken testi
Bazen sıkıntı, stres veya üzüntü ara kanama yapar belki öyle bir durumdurBilmiyorum canım ya değil sankiyaa başka sıkıntı çıkmasın da regl olsun artık gebelikten geçtim hastalık olmasın bari
Hakkında hayırlısı olsun cnm inşElimde aynı marka var sabah ilk idrarla yaparım aynı sekilde cıkarsa kan vermeye giderim ben herhalde canım
Canım onun düzensizmiş ama ortalama bat zamanı olduğunu söyledi, ped koydum baktım gerisi gelmiyor test yaptım silik çıktı dedi şimdi oğlu 1,5 yaşındaBatları erken geldiginimi sanmıslar yoksa normal bat günündemi lekelenmeleri olmus canım biliyomusun? Bide battan ne kadar süre sonra ögrenmisler hamileliklerini
Onlat bana da çok pahalı geliyor yaa hiç almadım valla çatlasam da patlasam da beklerimaklıma gelmedi degil ama ona para verecegime kan verip hcg degerimide mi bir görsem diyorum ay cok kararsızım
En iisini yapiosn cnm. Ole demesek zaten imtihanimz olurValla adet olcam gibi ağrım var aşırı rahatsız karnım tatlım hayırlısı bakkaım ya hep hayırlısını istedim ben olsun nolur demedim hiç
İyidir annesi iyidirGit kanimi verdim ben 2 saate sonuc cikar insllhinsllh sipa iidir
Evet esim solemis gecen gun . Ama bi tanesi bile beni arayip tebrik etmedi. Bi hayrli olsn demediİyidir annesi iyidirkaynanangillere verdinizmi siz haberi
Bu sıralar çok yoğunum bebeğim ya ondan fırsat bulup konuşulanlara hakim olamadım birde benim iPhone de bu uygulama yok Google’dan giriyorum kaldığım yerdende devam edemiyorum
Çok teşekkür ederim saolun aminnn inşallahHayırlısı olsun, doğacak olan bebiş önce hayırlı olsun sonrasında eksiksiz noksansız sağlıklı ve sıhhatli olsun.
Hadi yaEvet esim solemis gecen gun . Ama bi tanesi bile beni arayip tebrik etmedi. Bi hayrli olsn demedi
Gordum seniiHadi yakaynana camiası neden hep sıkıntılı ya bende kaynana çatlatmak için instagramda paylaşım yapıyorum eminim kuduruyordur sende arama onlar arayana kadar
Hepsi laf olsun işte bulacakları başka kusur yok bebeği öne attılarGordum seniigez toz catlasnlr. Aramicam valla zaten paketim bitti coktandr yuklemiorm cok zoruma gitti valla. Sabah aksam yapin yapin diye kafamin etini yediler. Birisi bile aramdi. Bundan sonra hic bi haltimi solemem. cok mu zor sanki .yabanciyim sanki
Battan 10 gün sonra falan. Sürprizdi. Hiç belirtim yoktu. Gebelik testi yapmayı çok severimİkisindede kan degerlerinde ne zaman belli oldu canım? Battan ne kadar süre sonra
Benim kaynanam da eminim öyle bişry olduğunda aramaz. En güzeli sıfır beklenti tatlım ona göre değerini ver sende. Ben 4 yıllık evliyim eşimin ailesiyle görümce dahil çok sıkıntı yaşadım şuan onlardan hiç bişey beklemiyorum en güzeli öyle çünkü aşırı duyarsız sorumsuz insanlarGordum seniigez toz catlasnlr. Aramicam valla zaten paketim bitti coktandr yuklemiorm cok zoruma gitti valla. Sabah aksam yapin yapin diye kafamin etini yediler. Birisi bile aramdi. Bundan sonra hic bi haltimi solemem. cok mu zor sanki .yabanciyim sanki
Siz hangi marka ile test yaptınızT bendekiyle aynı resmen ama c cizgin cok koyuymus seninbenimki cok daha acıktı resimde koyu gözüküyodu hatta. Bu albi mi baska markamı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?