Hayırlısıysa insallah kuzumAmiiin inşallah seninde güzel haberlerini alalım canım
Şerit testini yapayım dedim dün ucunu idrara tutuluyormuş 3 4 dakika bilmediğim için değdirdim çıkardım sonuç negatif çıktıLaboquick bu canım
Ben çok memnunum hem ovulasyon hem gebelik hep bunu alıyorum
Ben n11 den alıyorum kuzum sana atayım istersen özelden linkini aldığım yerinBende siparis vericem canım gg sitesinden mi aldın sen
Yarın netlestiricem insallah ya bu belirsizliklede yasanmıyorNeden bilmiyorum ama hamilesin diye düşünüyorum
Ben o çubuklardan da aldım canım ama hiç sevemedim ben o testleriŞerit testini yapayım dedim dün ucunu idrara tutuluyormuş 3 4 dakika bilmediğim için değdirdim çıkardım sonuç negatif çıktı
Batları erken geldiginimi sanmıslar yoksa normal bat günündemi lekelenmeleri olmus canım biliyomusun? Bide battan ne kadar süre sonra ögrenmisler hamilelikleriniYok cnm her renk oluyor benim ilk kızımda sadece bir gün olmuştu ama bildiğin kırmızıydı yani, 7. Haftaydı gerçi düşük belirtisi de olabilir, arkadaşlarımdan pembe olduğunu söyleyenler var adet sanmışlar devamı gelmeyince hamile olduklarını öğrenmişler
Zahmet olmazsa at tatlım önümüzdeki haftalarda siparis vericem ama dursun burdaBen n11 den alıyorum kuzum sana atayım istersen özelden linkini aldığım yerin
Yani boş yere çıkar mı o çizgi cnm pek de bilmiyorum benSendemi umutlu olanlardansınnnn
Nerede oturuyorsn canm hangi sehirAynen girişte gebelik için kan vermek istiyorum dedim. Elime Bi kagıt verio Dr a gönderio. Dr beta hcg kısmını işaretlio. Sonra onaylatıp kan vermeye gidiyorum. Bu kadar. Hiç bişey sormadılar bana. 3 kez verdim yani
Test bozuksa cıkabilir kuzumYani boş yere çıkar mı o çizgi cnm pek de bilmiyorum ben
aklıma gelmedi degil ama ona para verecegime kan verip hcg degerimide mi bir görsem diyorum ay cok kararsızımAslında erken gebelik testi yapsan
Valla cnm tecrübeliler daha iyi bilir aslında. İstersen başka marka test al bide onla yapTest bozuksa cıkabilir kuzumcok kararsızım gitsemmi gitmesemmi bi gideyim diyorum bide aman öf salla zaten yok bisi varsada bidahaki ay beelli olur diyorum
Elimde aynı marka var sabah ilk idrarla yaparım aynı sekilde cıkarsa kan vermeye giderim ben herhalde canımValla cnm tecrübeliler daha iyi bilir aslında. İstersen başka marka test al bide onla yap
O da doğru kuzum haklısınaklıma gelmedi degil ama ona para verecegime kan verip hcg degerimide mi bir görsem diyorum ay cok kararsızım
Benim ilk gebeligimde geç döllenme olmuştu, adetim geçince kan vermiştim 37 gibi bişey çıkmısti sanırım ama sonucu söyleyen kişi çok olumsuz konuşmuştu normalde daha yüksek olması lazim demişti bi doktorunuzla görüşün dedi ben 2 kere 2 günde bir kan verdim yükselişini görüp doktora gittim ve adet tarihimi 5 gün daha ileri atmıştı yani 25 aralıkta normalde ama ultrasonda bakıyorken 30 aralık olarak bakıyordu ve idrar testlerinde cikmamisti adetten sonraki ilk haftaAslında gec döllenme hakkında bilgisi olan arkadaslar aramızda yokmu bilgi verseler ona göre hareket etsem. Mesela lekelenme bugünde bitmedi birkacgün sonra gitsem daha saglıklı olur gibi ay napayım sasırdım sıkıldım boguldum direkt kana kossam gec döllenmeyse yine kanda cıkmama ihtimali olurmu ya yokmu bilen kimse
Hayırlısı olsun, doğacak olan bebiş önce hayırlı olsun sonrasında eksiksiz noksansız sağlıklı ve sıhhatli olsun.Inşallah canım benim çok teşekkür ederim
Normalde hurmayı doğuma yakın verirler doğum rahat olsun, kolaylaştırsın diye ama tutunmasına yardımcı olur mu bilememBenim Eltim bugün dedi ki hurma yeyerleşip tutunmasına destek verir dedi hani şu oruç da yenilen hurmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?