Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şerit testini yapayım dedim dün ucunu idrara tutuluyormuş 3 4 dakika bilmediğim için değdirdim çıkardım sonuç negatif çıktı
Ben o çubuklardan da aldım canım ama hiç sevemedim ben o testleri
Hem instadan takip eden birinden aldım hem başka yerden ama ısınamadım sevemedim ben onları
En güzeli bu kaset testler
Laboquick en iyisiymiş diye bundan almıştım çok memnun kaldım

Batları erken geldiginimi sanmıslar yoksa normal bat günündemi lekelenmeleri olmus canım biliyomusun? Bide battan ne kadar süre sonra ögrenmisler hamileliklerini

Nerede oturuyorsn canm hangi sehir

Test bozuksa cıkabilir kuzum cok kararsızım gitsemmi gitmesemmi bi gideyim diyorum bide aman öf salla zaten yok bisi varsada bidahaki ay beelli olur diyorum
Valla cnm tecrübeliler daha iyi bilir aslında. İstersen başka marka test al bide onla yap

aklıma gelmedi degil ama ona para verecegime kan verip hcg degerimide mi bir görsem diyorum ay cok kararsızım
O da doğru kuzum haklısın
Ama sen yine de sabah yeniden yap
Bakarsın belki bi tık koyulaşırsa hemen hastaneye gidersin
Hatta koyulaşmasa bile git bi kan ver bence yinede

Benim ilk gebeligimde geç döllenme olmuştu, adetim geçince kan vermiştim 37 gibi bişey çıkmısti sanırım ama sonucu söyleyen kişi çok olumsuz konuşmuştu normalde daha yüksek olması lazim demişti bi doktorunuzla görüşün dedi ben 2 kere 2 günde bir kan verdim yükselişini görüp doktora gittim ve adet tarihimi 5 gün daha ileri atmıştı yani 25 aralıkta normalde ama ultrasonda bakıyorken 30 aralık olarak bakıyordu ve idrar testlerinde cikmamisti adetten sonraki ilk hafta

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…