Hepsi laf olsun işte bulacakları başka kusur yok bebeği öne attılarsöyleme tabi kendileri böyle yaparlar biz uzaklaşıncada hayırsız oluruz kendileri uzaklaştırıyorlar aman boşver daha iyi kocanda zamanla görüp anlar benim kv. 2 eltimle hiç geçinemez bi beni severdi Benide kaybetti kocam annesinin sorunlu olduğunu bildiği halde ilk zamanlar sorun oluyordu kv. Mevzusu son 1 yıldır artık oda anladı gördü şimdi çok rahatım çünkü kadın kimseyle geçinemiyor ve küs eşim hatta annemin bu yüzünü görmemen için çok çabaladım ama ne fayda demişti herşeye yalan söylüyor doğru lafı yok konuyla ne alakaysa kaynana fobimi dışarı çıkarttın fatmaaaaa
Valla her sylerine ragmen yine guler yuzle konusuorm.yine vefaszlik goruyorm. Beni kendilerine yakinlastrmalri yerine sogutuyolr. Sonra da kendi annene davranir gibi davranmiosun deerlerBenim kaynanam da eminim öyle bişry olduğunda aramaz. En güzeli sıfır beklenti tatlım ona göre değerini ver sende. Ben 4 yıllık evliyim eşimin ailesiyle görümce dahil çok sıkıntı yaşadım şuan onlardan hiç bişey beklemiyorum en güzeli öyle çünkü aşırı duyarsız sorumsuz insanlar
RuhsuzlarEvet esim solemis gecen gun . Ama bi tanesi bile beni arayip tebrik etmedi. Bi hayrli olsn demedi
Bende googledan giriyorum aynı konudan muzdaribiz ve burdan sayfaları tektek takip etmek cokzor oluyo bendede yüklenmiyor programBu sıralar çok yoğunum bebeğim ya ondan fırsat bulup konuşulanlara hakim olamadım birde benim iPhone de bu uygulama yok Google’dan giriyorum kaldığım yerdende devam edemiyorumsen adet oldun mu yavrucum
Ayy deme insallah öyle birsey olmaz bendede varsa biseylerBattan 10 gün sonra falan. Sürprizdi. Hiç belirtim yoktu. Gebelik testi yapmayı çok severimçok şaşırmıştım görünce. Ama maalesef boş gebelik olmuştu.
Adamlar adet sokucu verio gittim ya yine ayni olcak artik korkuorum hayatimda ilkkez bole bisey yasiorum yemin ederim imreniorum ya tam zamaninda oluosunuz ya hamile cikiosunuz uf nys adet sokturucuye dewam arkadasda dedi 10 gun icinde geliomus ya cok kotu olmadan gitmicem simdilik iim artik arada bakip sizin guzel hberlerinize sewinirim bnde hic umut yok gorunuse gore ts ederim yinede cnm bnm sewiliosunCanım benim adet dönemi gecenleri mecbur siliyorum karısıklık olmasın diye. Ve sen hala neden inatla persembeyi bekliyorsun bugün gidip bi acilde reglim sukadar gün gecikti karnımda cok agrıyor diyip bir kan testi versene
Nerden dedim kaynanaBenim kaynanam da eminim öyle bişry olduğunda aramaz. En güzeli sıfır beklenti tatlım ona göre değerini ver sende. Ben 4 yıllık evliyim eşimin ailesiyle görümce dahil çok sıkıntı yaşadım şuan onlardan hiç bişey beklemiyorum en güzeli öyle çünkü aşırı duyarsız sorumsuz insanlar
Adamlar adet sokucu verio gittim ya yine ayni olcak artik korkuorum hayatimda ilkkez bole bisey yasiorum yemin ederim imreniorum ya tam zamaninda oluosunuz ya hamile cikiosunuz uf nys adet sokturucuye dewam arkadasda dedi 10 gun icinde geliomus ya cok kotu olmadan gitmicem simdilik iim artik arada bakip sizin guzel hberlerinize sewinirim bnde hic umut yok gorunuse gore ts ederim yinede cnm bnm sewiliosun
Kusura bakma gec yazdim adetine daha 4 5 gün varken guzel cikmis bence kimisi oyle az çıkıp yukselio iki gün sonra tekrar test istiyorlar iki katina çıkıyorsa tamamdir insallah ❤❤Evet canim
Evet canim 4 5 gun var adete acaba kimyasal mi ki eşimde bende çok sevindik hayal kirikligillina uğramayız ins
Ararlarsa vururum suratlrinaRuhsuzlaryinede bekle bakalım belki yarın öbürgün tebrige gelirler
De valla eksik aramak icinmi bebek sorup duruyordunuz siz diyeArarlarsa vururum suratlrinapislikler
Ozledik valla seni ya. Aklima geliosn. Hayrlisi olsn cnm her zamn. Olayin arka yuzunde ne hayrlar var kim bilir. Belki hazrlik oluodur bu asamalar.Adamlar adet sokucu verio gittim ya yine ayni olcak artik korkuorum hayatimda ilkkez bole bisey yasiorum yemin ederim imreniorum ya tam zamaninda oluosunuz ya hamile cikiosunuz uf nys adet sokturucuye dewam arkadasda dedi 10 gun icinde geliomus ya cok kotu olmadan gitmicem simdilik iim artik arada bakip sizin guzel hberlerinize sewinirim bnde hic umut yok gorunuse gore ts ederim yinede cnm bnm sewiliosun
Bu arada geriden geldigim icin testi yeni gordum bncede ikinci cizgi var bnce kan ver bi kac gun gecsin hadi insallahhhhhİnsall
İnsallah gelir adetin gelmezse yap ama mutlaka dedigimi kızıcam ama bak
Sende seviliyosun canım❤
Ona da bi bahane bulurlarDe valla eksik aramak icinmi bebek sorup duruyordunuz siz diye
kısmet cicegim bekleyecegim biraz yarın sabahta bi idrar yapıcam aynısı cıkmazda gitmicem hastaneye bakalım. Üzülme sende fatmanın dedigi gibi bebek yer arıyodur belki yakında gebe kalırsın devam et sen calısmalaraBu arada geriden geldigim icin testi yeni gordum bncede ikinci cizgi var bnce kan ver bi kac gun gecsin hadi insallahhhhh
Insallah cnm
Ölede cnm sklio su an herseyim alt ust oldu gebelik desen yok adet gecikti ne zmn olcam belli degil duzenimi artik hic bilmiorum yumurtlama vs sansim cok az en azindan adet olsam rahim filmine gircektim belki bi ay sonraya atcaklar bebek olduysa ki bazen cok gec gozuken gebelikler oluo ilaclar yuzunden ya dusuk olcak ya allah korusun bebege zarar vermisse vucudum dengesi bozuldu k.bkmayin bi ishal bi kabiz belim kopuo arada bi gogusler hala sis hasass uyuz bi durumOzledik valla seni ya. Aklima geliosn. Hayrlisi olsn cnm her zamn. Olayin arka yuzunde ne hayrlar var kim bilir. Belki hazrlik oluodur bu asamalar.
Acık acık konusursan afallarlar bulamazlar bence cat cat yapıstır icinden gelenleriOna da bi bahane bulurlar
Walla hic icimden gelmio calismaK
kısmet cicegim bekleyecegim biraz yarın sabahta bi idrar yapıcam aynısı cıkmazda gitmicem hastaneye bakalım. Üzülme sende fatmanın dedigi gibi bebek yer arıyodur belki yakında gebe kalırsın devam et sen calısmalara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?