Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benm bastan beri var. Saolsn bizimkisi hic bi hatalrini kabul etmez bende bulur hatta bugun soledim ona bak gordun mu kimse beni arayip hayrli olsn bile demediler cok kirildm sizinkilere dedim. Bana solediler dedi sen ayrisin ben ayriyim ddim. Bi turlu kabullenemedi. Kimseden bisey beklme. Ne verdin ki ne alasin dedi gel de tartsma .

Valla her sylerine ragmen yine guler yuzle konusuorm.yine vefaszlik goruyorm. Beni kendilerine yakinlastrmalri yerine sogutuyolr. Sonra da kendi annene davranir gibi davranmiosun deerler sanki kendi kizlri gibi davraniolr bana. Beklemiorm artik. Hakkimi da hell etmiorm hic bi zmn

Bu sıralar çok yoğunum bebeğim ya ondan fırsat bulup konuşulanlara hakim olamadım birde benim iPhone de bu uygulama yok Google’dan giriyorum kaldığım yerdende devam edemiyorum sen adet oldun mu yavrucum
Bende googledan giriyorum aynı konudan muzdaribiz ve burdan sayfaları tektek takip etmek cokzor oluyo bendede yüklenmiyor program bat günü lekelenmem geldi 20sinden bügüne dek ara ara sürdü yavrum testte yaptık bugün silik cizgi cıktı cok hafif yine bunalıma girecekmis gibi oluyorum
Bizede vakit ayır biraz lütfen

Battan 10 gün sonra falan. Sürprizdi. Hiç belirtim yoktu. Gebelik testi yapmayı çok severim çok şaşırmıştım görünce. Ama maalesef boş gebelik olmuştu.
Ayy deme insallah öyle birsey olmaz bendede varsa biseyler

Adamlar adet sokucu verio gittim ya yine ayni olcak artik korkuorum hayatimda ilkkez bole bisey yasiorum yemin ederim imreniorum ya tam zamaninda oluosunuz ya hamile cikiosunuz uf nys adet sokturucuye dewam arkadasda dedi 10 gun icinde geliomus ya cok kotu olmadan gitmicem simdilik iim artik arada bakip sizin guzel hberlerinize sewinirim bnde hic umut yok gorunuse gore ts ederim yinede cnm bnm sewiliosun

Nerden dedim kaynana herkesin bir derdi var kaynanaları kaynar kazana atmalı

İnsall

İnsallah gelir adetin gelmezse yap ama mutlaka dedigimi kızıcam ama bak
Sende seviliyosun canım

Evet canim

Evet canim 4 5 gun var adete acaba kimyasal mi ki eşimde bende çok sevindik hayal kirikligillina uğramayız ins
Kusura bakma gec yazdim adetine daha 4 5 gün varken guzel cikmis bence kimisi oyle az çıkıp yukselio iki gün sonra tekrar test istiyorlar iki katina çıkıyorsa tamamdir insallah ❤❤

Ozledik valla seni ya. Aklima geliosn. Hayrlisi olsn cnm her zamn. Olayin arka yuzunde ne hayrlar var kim bilir. Belki hazrlik oluodur bu asamalar.

K
Bu arada geriden geldigim icin testi yeni gordum bncede ikinci cizgi var bnce kan ver bi kac gun gecsin hadi insallahhhhh
Insallah cnm
kısmet cicegim bekleyecegim biraz yarın sabahta bi idrar yapıcam aynısı cıkmazda gitmicem hastaneye bakalım. Üzülme sende fatmanın dedigi gibi bebek yer arıyodur belki yakında gebe kalırsın devam et sen calısmalara

Ozledik valla seni ya. Aklima geliosn. Hayrlisi olsn cnm her zamn. Olayin arka yuzunde ne hayrlar var kim bilir. Belki hazrlik oluodur bu asamalar.
Ölede cnm sklio su an herseyim alt ust oldu gebelik desen yok adet gecikti ne zmn olcam belli degil duzenimi artik hic bilmiorum yumurtlama vs sansim cok az en azindan adet olsam rahim filmine gircektim belki bi ay sonraya atcaklar bebek olduysa ki bazen cok gec gozuken gebelikler oluo ilaclar yuzunden ya dusuk olcak ya allah korusun bebege zarar vermisse vucudum dengesi bozuldu k.bkmayin bi ishal bi kabiz belim kopuo arada bi gogusler hala sis hasass uyuz bi durum bnde özledimde yasak koydular gizli giriom

Walla hic icimden gelmio calisma aklim sizde insallah guzel iki cizgi goruruz yarin catlarim bn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…