Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya Rabbi şükür derizevren suratımıza tükürecek yakında 1 yıldır kfası şişti evrenin :)
Aynen çok acımasız bu insanlar bacım eşekten düşenin halini sadece eşekten düşen anlıyorVay bencil vay yapıp bize demiyorlar formülü çok ayıp![]()
Valla mı boyle mi oluyormuş ben ip almaya gidiyorum kızlar görüşürüz![]()
Kargoya verirsin canım yumurtlama haftam yakinSanada ip alayım hazır çıkmışken kız ayıpsın![]()
Söz ben anlatcam ögreninceAynen çok acımasız bu insanlar bacım eşekten düşenin halini sadece eşekten düşen anlıyor![]()
Akl9n fikrin yemekteKız pekte uzakmışmaraş dondurması da yeriz hazır gelmişken
![]()
Tamam şekerim bu ay oldu bu iş YuppiiiiiKargoya verirsin canım yumurtlama haftam yakin![]()
Bende abimin karisina diyom be tatli cpcuk yapmissiniz nasil yaptniz diyor ki balllaa yaptimGörümcemin çocuğu var tutuym götürüym bunu nasıl yaptın diym o derece yani durum vahim![]()
Ah canım çok saolSöz ben anlat an ögrenince![]()
Açım napayımAkl9n fikrin yemektedun lebleli istiyordun bugun maras,dondurmasi
![]()
Yicez mi balı napcaz onuda sor kızBende abimin karisina diyom be tatli cpcuk yapmissiniz nasil yaptniz diyor ki balllaa yaptim![]()
AnlaştıkAh canım çok saolkim önce öğrenirse o anlatsın
sen ne kadar lık evlisin ne zamandan beri çocuk istiyorsun
![]()
Ilk fırsatta sorarimYicez mi balı napcaz onuda sor kız![]()
Bize yarın 2 sene olcak 1.5 yıldır istiyorduk aşılama falan yaptım olmadı sonra normal hamile kaldım ama 2 gün önce kimyasal gebelik olduğunu öğrendimAnlaştıkkasımda 3 olacak cnm başından beri istiyorum ben sen
Nasıl kullancam balı detay lazımBende abimin karisina diyom be tatli cpcuk yapmissiniz nasil yaptniz diyor ki balllaa yaptim![]()
Kimyasaldan sonra gebelik cabuk oluyor diyorlar cnm inşallah seninde olur hemencikBize yarın 2 sene olcak 1.5 yıldır istiyorduk aşılama falan yaptım olmadı sonra normal hamile kaldım ama 2 gün önce kimyasal gebelik olduğunu öğrendim![]()
Nasıl kullancam balı detay lazım![]()
Ohaa nereye katmış şekeriablama diyorum ablam seker katip yaptim bu kadar seker oldu
![]()