- 30 Nisan 2018
- 2.160
- 3.043
- 133
Üzülme zaten canım en azından görmüşün stresten olmayanlar daha çok etkileniyor inşallah Eylül’e birlikteKırmızı kartı gördüm arkadaşlarSinirlerim bozuldu üzülemiyorum.
Artık önümüzdeki maçlara bakıcaz
Ewde yuruyus yap ozmn sende cikar kiz acisini bnm icinde cikarKışa dogru gidiyorz yüruyus bi zmn sonra olmaz galibasimdiden yaptriorm masaji valla acima yok
Kurban olsnlr o zmn el kizina.
Amin insllh cnm saolsn.
Dur baklm belki gerisi gelmz.
Öyle valla stressiz istemeyen insanlar daha cabuk daha kolay gebe kalıyor istemek güzel birsey ama biz cok ince düsünüyoruz herhalde düsünmemek akısına bırakmak lazım özellikle bebegi sanırım tek yöntem bu kuzum
Hosgeldin ozaman bebegimŞehir dışındaydım kuzum bakamadım 3 4 gündür anca döndük
Takvimde sekiz gün gözüküyorda ona odaklı is yapmıcam benCanım belirsizlikten kurtuldun en azından, şimdi artık yumurtlamaya odaklan nerdeyse yaklaşmıştır
Adetim 20sindeydi 20sinde bi karın agrısı geldi regl gibi bir iki saat sonra gecti o ayrıya göre cok hafif kanamam olmustu kahve pembe tonları canım sonraki günlerde ara ara sildikce geldi stresten yada kimyasaldan süphelendim ben cünkü vucüt ısım artmıstı öncesinde kasıklarımda sızılarda mevcuttu zaten kimyasalıda kan testimden yola cıkıyorum reglin ücüncü günü betahcg 1.04 cıkmıstı tutunamıyor bebegimHayırlısı olsun canım inşallah Eylül’de beraber güzel haberi paylaşırızpeki sen adet olmadın değil mi yani az bi lekelenme mi olmuştu bat ne zamandı canım
Görüsmesene sunlarlaBen 3 buçuk yıldan fazla vajinismus yaşadım herkes çocuğum olmuyo sanıyodu daha 2.ayımızdı. Eşimin kardeşinin 2.çocuğu olucak hamileymiş ve nispet yapar gibi anlatıyor martta doğum yapıcak bilmiyorum işte o zaman nasıl hissederim..
Sagol cicegimmHayırlısı olsun canım
gün aşırı değerlendirdik canımHergun mu değerlendirdiniz gün aşırı mi??
Hayırlısı olsun tatlım en güzelini yaparsın
Hayırlısı olsun inşallah canım yaAdetim 20sindeydi 20sinde bi karın agrısı geldi regl gibi bir iki saat sonra gecti o ayrıya göre cok hafif kanamam olmustu kahve pembe tonları canım sonraki günlerde ara ara sildikce geldi stresten yada kimyasaldan süphelendim ben cünkü vucüt ısım artmıstı öncesinde kasıklarımda sızılarda mevcuttu zaten kimyasalıda kan testimden yola cıkıyorum reglin ücüncü günü betahcg 1.04 cıkmıstı tutunamıyor bebegimhayırlısı buymus diyorum yinede
kesinlikle haklısın kuzumHayırlısı olsun canım cidden ovuyla da değil bu işler oldu mu oluyor olmadı mı olmuyor
Aynen öyle nasip veeeee en önemlisi takmamak düşünmemek hayırlısı olsun inşallahkesinlikle haklısın kuzum
tek ilişkiyle hamile kaldı benim kardeşim
nasip işte gerçekten
bende aynı durumdayım canım aynı gün ikimizdeKırmızı kartı gördüm arkadaşlarSinirlerim bozuldu üzülemiyorum.
Artık önümüzdeki maçlara bakıcaz
Üzülme zaten canım en azından görmüşün stresten olmayanlar daha çok etkileniyor inşallah Eylül’e birlikte❤
Hangi uygulamayi kullaniyorsun canm adet takvimi icinTakvimde sekiz gün gözüküyorda ona odaklı is yapmıcam ben
bende aynı durumdayım canım aynı gün ikimizde
Hosgeldin canım insallah bebegine kavusursunKızlar beklenet adet tarıgım 9eylul bu ay ılk denememız merak ıcındeyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?