Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kışa dogru gidiyorz yüruyus bi zmn sonra olmaz galiba simdiden yaptriorm masaji valla acima yok

Kurban olsnlr o zmn el kizina.

Amin insllh cnm saolsn.
Dur baklm belki gerisi gelmz.
Ewde yuruyus yap ozmn sende cikar kiz acisini bnm icinde cikar bn kocama yapamiom sen bnm yerimede yap aserip dur

Aynen canim. Ben buay sadece hayit hapi iciyorum regli düzeni icin. Onun disinda düzenli iliski okadar.takip etmicem.

Hayırlısı olsun canım inşallah Eylül’de beraber güzel haberi paylaşırız peki sen adet olmadın değil mi yani az bi lekelenme mi olmuştu bat ne zamandı canım
Adetim 20sindeydi 20sinde bi karın agrısı geldi regl gibi bir iki saat sonra gecti o ayrıya göre cok hafif kanamam olmustu kahve pembe tonları canım sonraki günlerde ara ara sildikce geldi stresten yada kimyasaldan süphelendim ben cünkü vucüt ısım artmıstı öncesinde kasıklarımda sızılarda mevcuttu zaten kimyasalıda kan testimden yola cıkıyorum reglin ücüncü günü betahcg 1.04 cıkmıstı tutunamıyor bebegim hayırlısı buymus diyorum yinede

Görüsmesene sunlarla

Hayırlısı olsun inşallah canım ya bi doktora görünsene tutunamıyorsa da neden acaba ona göre hareket edersin sen de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…