Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayırlısı olsun inşallah canım ya bi doktora görünsene tutunamıyorsa da neden acaba ona göre hareket edersin sen de
Doktora göründügümde coktemiz cok güzel hic sıkıntı yok normal kadınların degerlerinden bile daha güzel degerlerim. Esiminde saglık durumu cok iyi masallah masallah yapıp gönderiyolar bizi ben cok sıkıldım doktordanda beklemekteendee bilmiyorum bidaha ne zaman görünürüm dra canım

Oluruna birakin cok sukur ki saglik sorununuz yok demek ki zamani var

Görüsmesene sunlarla
Zaten aramız limoni çok görüşmüyoruz ilk bebeğinin doğum gününe gitmiştik orda söyledi. Eşim de biliyo durumları o da istmeiyo umarım bidaha doğumunda görüşürüz ben onun hamileliğini görmek istemiyorum

Görünmüşsün daha görünmene gerek Yok ki canım inşallah en yakın zamanda bebişin olur gerçekten nasip ama bakalım ne zaman nasibi

Tatlım eğer yaşın 30 altıya 1 sene olmaması normal 30 üstüyse 6 ay dolduysa bence tekrar git doktora.çok zaman kaybetmemek lazım

S

sen ovu kullandın mı yumurtlama günlerin ne zamandı
Kullandım iki gün pik gördüm 23 ve 24ü çok koyuydu rengi forumada resim attım doktora da gittim iki gün alttan baktı ve folikül görünüyordu 2 cm

Adetleri düzenli olup da 10 gün ve fazlası geçenler bir doktora görürseniz iyi olur...işinizi şansa bırakmayın...bu sefer de olmadı diye de sakın kendinizi üzmeyin sizden kıymetli kimse yok biz kendimizi iyi hissedersek hem gelecek olan bebişimiz hem de etrafımız daha huzurlu olurayrıca nasipte öte yol yok

Kimyasala fazla alıstırma canım kendini

Canim hayit hapi tamamen bitkisel . Benim zaten yas 36 oldu yumurtam ilacla bile catlamiyor.doktorumun bile artik umudu kalmadi benden 2tane igne bile işe yaramadi.oyüzden 2.cocuk fikrinden uzaklastim baya.

8 gün geçti daha test yaomaya korkan napsın doktor surda kalsın rabbim tüm bekleyenlerin yar ve yardımcısı olsun :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…