Benimde sasırıp karıstırmam normal o zaman cehaletimden degilmis yaniMerkez ilçesi antakya. Geneline hatay deniliyor merkezine hatay antakyakarışık biraz
Sabah akşam mi ??? Fazla deil mi :)Seninle Bat günümüz aynıymış yumurtlama günlerini iyi geçirdin mi? Doktor bana 3 gün sabah akşam dedi. inşallah hamileyizdir
İzmit Kocaeli gibi merkez ilce izmit şehre hem izmit hem kocaeli diyorlarBenimde sasırıp karıstırmam normal o zaman cehaletimden degilmis yani
Şehir dışındaydım kuzum bakamadım 3 4 gündür anca döndük
Hayırlısı olsun, ben de ovü testiyle bakıp değerlendirdim ama regl ağrılarım başladı, olmayınca olmuyor zamanı var demekki..Ben kırmızıları gördüm kızlar
Tam gününnde sektirmeden geldi sağolsun
Yumurtlamayı ovulasyonla takip edip güzel güzel değerlendirmiştik ama buna bakmıyo bu işler demekki
Artık saldık çayıra gerçekten
Hergun mu değerlendirdiniz gün aşırı mi??Ben kırmızıları gördüm kızlar
Yumurtlamayı ovulasyonla takip edip güzel güzel değerlendirmiştik ama buna bakmıyo bu işler demekki
Canım belirsizlikten kurtuldun en azından, şimdi artık yumurtlamaya odaklan nerdeyse yaklaşmıştırTertemiz
Kusura bakma geç dönüyorum poliver kist olduğu için sık sık oluyor ama bu ay testere dişli aslanpençesi içtim 15 gün sabah aksam bide bi aydır sabah ve öğleden sonra kekik çayıRabbim en kısa zamanda güzel haberler aldırsınDaha önce bu kadar gecikmiş miydiniz
Hayırlısı olsun canım inşallah Eylül’de beraber güzel haberi paylaşırızYookki canım zaten❤
Kusura bakma işte olunca geç dönüyorum adet olacakmışım gibi sancım var kasıgım zonkluyo kist izin vermiyo zahar diyom artık:)Belirtin var mi peki 8 gun dayanamazdm hrlde
Ben 3 buçuk yıldan fazla vajinismus yaşadım herkes çocuğum olmuyo sanıyodu daha 2.ayımızdı. Eşimin kardeşinin 2.çocuğu olucak hamileymiş ve nispet yapar gibi anlatıyor martta doğum yapıcak bilmiyorum işte o zaman nasıl hissederim..Ümit edip sabırla beklemekte çok güzel bişey cnm,geç olsun güç olmasın, ozaman bazı şeylerin kıymetini daha iyi anlıyoruz,, bende de istediğime hemen kavuşma takıntısı vardır, bişey i kafama koyfummu illa elde ederim, çabalayarak tabi,yoksa gözüme uyku girmezama bu iş başka rabbime kalan bişey naparsak yapalım o ol demezse olmuyor işte, hayırlısı neyse o olsun zamanını biliyosun rabb'im diye dua ederim hep, rabb'im sanada en güzel ve tez zamanda nasip etsin kuzum
Karnım gleicek gibi ağrıyo cnm sanmıyprum..Kışa dogru gidiyorz yüruyus bi zmn sonra olmaz galibasimdiden yaptriorm masaji valla acima yok
Kurban olsnlr o zmn el kizina.
Amin insllh cnm saolsn.
Dur baklm belki gerisi gelmz.
Hayırlısı olsun canım cidden ovuyla da değil bu işler oldu mu oluyor olmadı mı olmuyorBen kırmızıları gördüm kızlar
Bende de polikistik over var geç görüyorumKusura bakma geç dönüyorum poliver kist olduğu için sık sık oluyor ama bu ay testere dişli aslanpençesi içtim 15 gün sabah aksam bide bi aydır sabah ve öğleden sonra kekik çayı
Hataylı değilsen normal bilmemen canım NO problemBenimde sasırıp karıstırmam normal o zaman cehaletimden degilmis yani
Hayırlısı olsun canımTertemiz
1 yıldır çok düzenliydi 3 ay önce yeni bi şehre taşınınca alt üst oldu vücudumun düzeni ama etim çok agrıyo hiç dokunamıyorumBende de polikistik over var geç görüyorum
Senin kaç gün gectiBende de polikistik over var geç görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?