Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Net deil ama bu bulaniiik
Canım malesefki yok olsa bulanıkta olsa belli olurdu ki yakınlastırdıgında belli oluyo bisi yok cok büyük ihtimal kimyasal gecirdim ben o belirtilerimin baska bi acıklaması yok hcgninde tabi hayırlısı buymus demekki önümüzdeki maclara bakıcaz artık

Tıpkı benim testim Hayırlısı olsun canım biz hatunlar her şeyi kendimize belirti sayıp kendimizi üzüyoruz ancak. Biraz salmak lazım herhalde inşallah Eylül güzel olsun
Simdi bir salıyorum gebe kalana kadar belirti falan aramıcam dogurdugumda ararım hayırlısı olsun hakkımızda kuzum

Hmm Allh bilir artk noldgunun. Hayrlisi ...
Eyll size meleginizi getrsin insllh

Canim artik eylüle odaklan kafayada takma . Belirsizlik ve bosuna umutlanmak hepsinden kötü. Ben bu ay herseyi biraktim .ayyy valla rahat ettim .o neydi yaris atı gibi. Hem stres ve belirsizlik yumurtlamayida baskiliyor.

Canim artik eylüle odaklan kafayada takma . Belirsizlik ve bosuna umutlanmak hepsinden kötü. Ben bu ay herseyi biraktim .ayyy valla rahat ettim .o neydi yaris atı gibi. Hem stres ve belirsizlik yumurtlamayida baskiliyor.
Öyle valla stressiz istemeyen insanlar daha cabuk daha kolay gebe kalıyor istemek güzel birsey ama biz cok ince düsünüyoruz herhalde düsünmemek akısına bırakmak lazım özellikle bebegi sanırım tek yöntem bu kuzum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…