Bence de en güzeli akışına bırakmakayy ozaman yapmayayım yaa
akışa bırakalım boşverin
Maşallahh canım ya gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallahSelam kızlar benim hamileliğimde şükür sıkıntısız başladı ağrım sızım kanama bulantım bişeyim yok şükür biz ilk kez bu ay denedik eşimle ben kilolu Bi kadınım geçmişte de pko vardı sonra doğum kontrol ile düzene girdi 5 ay kadar kullandım onun öncesinde adet 2-3 ay görmüyodum hala düzene girdi her ay düzenli olmaya başladım tabi günleri değişiklik gösteriyordu ya 30 yada 35 günde geliyordu ama her ay geliyordu bu ay denemeye karar verdik eşimle ben de günlerim düzensiz olduğu için ovulasyon testi kullandım tabi ilk kez kullandığım için de ne kadar koyu olması gerektiğini bilmiyordum en ufak koyuluktan itibaren denemeye başladık öyle gün aşırı değil her gün denedik biz evet biraz yıpratıcı oldu kabul ediyorum ama sonuç olarak işe yaradı şükür bence siz de yumurtlama haftanızda hergün deneyin hem en son yapılan araştırmalarda sperm kalitesini düşürmek yerine arttıyomuş her gün birliktelik en azından yumurtlama haftasında 1 hafta her gün deneyin belki sizde de işe yarar ben deneyimim paylaşmak istedim umarım en kısa zamanda herkesten güzel haberler alırım
O zman beklesin oleee cocuk cocuk diyeeB*k yesin onlaryemiyor benimki
Koyulasmis cnm yukselio masllhKızlar tekrar beta hcg yaptiramadim kanda muhtemelen pazartesi günü gidicem de bende evde test vardı acaba yükseliyor mu diye bakiyim dedim sanki çizgi koyulaşıyor dimi öyle mi sizcede
Ooo isin var baya kolay gelsn. Ben de biraz is yaptm ama sag kasıgima agri girdi korktm uzandm. Tekrr kalkip bulasiklrimi yikicmKizlarrr sizlerden çok uzak kaldım annemlerdeydim bugün evime döndüm artık valizler kisliklar yerleşecek tabi çamaşırlar var ve ev silinip supurulecek Yarin da gorumcem gelicek kalmaya yetistirebilirim ins evi yemeği vs...
Sizlerden naber nasilsinizz
Hosbulduk çiçeğimHosgeldin ozaman bebegim❤
Sağol kuzummm.Ooo isin var baya kolay gelsn. Ben de biraz is yaptm ama sag kasıgima agri girdi korktm uzandm. Tekrr kalkip bulasiklrimi yikicm
hoşgeldin canımKizlarrr sizlerden çok uzak kaldım annemlerdeydim bugün evime döndüm artık valizler kisliklar yerleşecek tabi çamaşırlar var ve ev silinip supurulecek Yarin da gorumcem gelicek kalmaya yetistirebilirim ins evi yemeği vs...
Sizlerden naber nasilsinizz
Ay inşallah canım her anı stres beklemek sabır işi sanırım sende de öyle miKoyulasmis cnm yukselio masllh
Hosbuldum kuzummmhoşgeldin canım
inşallah yetiştirirsin güzelce
Ooo masallah masallah baya iyi gdiyorKızlar tekrar beta hcg yaptiramadim kanda muhtemelen pazartesi günü gidicem de bende evde test vardı acaba yükseliyor mu diye bakiyim dedim sanki çizgi koyulaşıyor dimi öyle mi sizcede
halledersin kuzum senHosbuldum kuzummm
Mecbur yetişecek artiküstünden bir temizlik artık
Inşallah cnm ya inşallah hem endişeli hem şaşkınım hâlâ alışamadım sigaraya da bugün son verdim iyice stres yaptım o yüzden de sanırımOoo masallah masallah baya iyi gdiyor
Bizi lorigimize hasret bırakıyorlar kahrolsunlarPiyangodan cikmis gibi geliyorlar
İnsallah kuzuuumAynen canım dua etmekten başka bir şey gelmiyor elden malesef inşallah bekletmeden güzel haberi biz de alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?