Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam kızlar benim hamileliğimde şükür sıkıntısız başladı ağrım sızım kanama bulantım bişeyim yok şükür biz ilk kez bu ay denedik eşimle ben kilolu Bi kadınım geçmişte de pko vardı sonra doğum kontrol ile düzene girdi 5 ay kadar kullandım onun öncesinde adet 2-3 ay görmüyodum hala düzene girdi her ay düzenli olmaya başladım tabi günleri değişiklik gösteriyordu ya 30 yada 35 günde geliyordu ama her ay geliyordu bu ay denemeye karar verdik eşimle ben de günlerim düzensiz olduğu için ovulasyon testi kullandım tabi ilk kez kullandığım için de ne kadar koyu olması gerektiğini bilmiyordum en ufak koyuluktan itibaren denemeye başladık öyle gün aşırı değil her gün denedik biz evet biraz yıpratıcı oldu kabul ediyorum ama sonuç olarak işe yaradı şükür bence siz de yumurtlama haftanızda hergün deneyin hem en son yapılan araştırmalarda sperm kalitesini düşürmek yerine arttıyomuş her gün birliktelik en azından yumurtlama haftasında 1 hafta her gün deneyin belki sizde de işe yarar ben deneyimim paylaşmak istedim umarım en kısa zamanda herkesten güzel haberler alırım

Maşallahh canım ya gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah Darısı bizlere yaaa ben de her gün yapmamıyormuş yorucu oluyor gerçekten hayırlısı artık

Ooo isin var baya kolay gelsn. Ben de biraz is yaptm ama sag kasıgima agri girdi korktm uzandm. Tekrr kalkip bulasiklrimi yikicm

Ooo isin var baya kolay gelsn. Ben de biraz is yaptm ama sag kasıgima agri girdi korktm uzandm. Tekrr kalkip bulasiklrimi yikicm
Sağol kuzummm.
Aman dikkat et cnm ilk 3 ay özellikle hiiic yorma kendini en iyisini yapmissin sonrada yaparsın yeterki minnakimiz iyi olsun
Bende eylülde ragl olursam dr gitcem bakalım bi sorun varmi

hoşgeldin canım
inşallah yetiştirirsin güzelce

N Nana Ana nanacım gebelik yok galiba en azından kafan rahatladı önümüzdeki aya odaklanalım artık. Ben de sabah test yaptım negatif gördüm ardından da hemen adet oldum. Eylül bizim ayımız olsun inşallah. Yeni bat 24 eylül

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…