Totemde cıgır acıyoruzGelir mi hiç benim çocuklar aynı babası gibi çok inatçılar parayla gelir ancak fakiriz be çocuğum gel işte kendi kendine niye bize zorluk cikariyon ki
Canım benim insallah cok sagolSelam kızlar benim hamileliğimde şükür sıkıntısız başladı ağrım sızım kanama bulantım bişeyim yok şükür biz ilk kez bu ay denedik eşimle ben kilolu Bi kadınım geçmişte de pko vardı sonra doğum kontrol ile düzene girdi 5 ay kadar kullandım onun öncesinde adet 2-3 ay görmüyodum hala düzene girdi her ay düzenli olmaya başladım tabi günleri değişiklik gösteriyordu ya 30 yada 35 günde geliyordu ama her ay geliyordu bu ay denemeye karar verdik eşimle ben de günlerim düzensiz olduğu için ovulasyon testi kullandım tabi ilk kez kullandığım için de ne kadar koyu olması gerektiğini bilmiyordum en ufak koyuluktan itibaren denemeye başladık öyle gün aşırı değil her gün denedik biz evet biraz yıpratıcı oldu kabul ediyorum ama sonuç olarak işe yaradı şükür bence siz de yumurtlama haftanızda hergün deneyin hem en son yapılan araştırmalarda sperm kalitesini düşürmek yerine arttıyomuş her gün birliktelik en azından yumurtlama haftasında 1 hafta her gün deneyin belki sizde de işe yarar ben deneyimim paylaşmak istedim umarım en kısa zamanda herkesten güzel haberler alırım
İnsallah bebegim hic sanmıyorum umutlar tükendi gibi amaaaaa yinedeeee
HanımlarGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
Totem
@tiktaktok bat 1 E
@Babyandmom bat 6 A
@Ojej bat 11 A
@NorthCarolina bat 12 A
@hayalinizle bat 12 A
@Emine Hatayli bat 19 A
@Fatma KTL bat 20 A
@mervecancan bat 20 T
@Caghla_29 bat 23 A
@emine1115ygt bat 23 A
@Gncgztc bat 24 A
@Ftskrcm bat 30 A
@limonlusodaaa bat 26
@Sumeyyee__ bat 26
@aselce bat 27
@Inci2020 bat 27
@burcusami bat 28
@Lepistesb bat 28
@Firstandlast bat 28
Misst bat 29
@Gulll098 bat 29
Alyam2021 bat 29
@zambak189 bat 30
@15yusra11 bat 31
@Canan_mehtap bat 31
Eylül
@Tuanna_ bat 2
@Martilikiz07 bat 9
@MNbeyaz bat 5
@Sibelll16 bat 5
@Zekta bat 5
@Deryakadir bat 7
@Dora01 bat 7
@eylem91 bat 8
@Ederaf bat 10
@Maruki bat 10
@Fyprk bat 10
@Ozgeozge0 bat 10
@Mevayigit bat 12
@Mrsiron_ bat 12
@Nurov bat 13
@Bifincankahve bat 13
@Antoryum123 bat 14
@bi prenses annesi bat 14
@Liyalayi bat 15
@Cena bat 16
@Loriklorik bat 16
@m_aslicim bat 16
@Gonulmeyvesi bat 17
@Serimeri bat 18
@bocek345 bat 19
@Umutumut82 bat19
@Eslem91 bat 19
@Karakarsu bat 19
@LadyMorganas bat 19
@icecreamm bat 20
@sosmivida bat 20
@Icebergsss bat 20
@bmbm bat 21
@Butterfly1987 bat 22
@dilosss_ bat 23
@beren20 bat 24
@rosebatum bat 24
@Melegim15 bat 25
@hayal alemi bat 25
@guzelgunler2019 bat 27
Düzenledim canım bir listeyi kontrol edersin yinede
Cicekler grubumuza hosgeldin cicegimMerhaba arkadaşlar :) benim adetlerim hep düzensiz geçen ay 2 aya yakın olmadım prolaktin yüksekti ilaç kullandım bugün 35.günüm hala adet olmadım. İlaç biraz düzene sokar diye düşğnmüştüm ama gelen giden yok bugün test yaptım negatif hormon düşmedi mi bilemiyorum ama çok yorulduğumu hissediyorum bazen en azından adetlerim düzenli olsa bari.. sizleri okudum çok eğlencelisiniz moraliniz yüksek ne güzel bende moralimi düzeltmek adına katıldım umarım hamişler vardır aranızda
Teşekkürler canımmTmm canım gördüm atma hayırlısı olsun insallah süpriz yapar önümüzdeki ay bebeginDüzenliyorum totemide
İnsallah tatlım ahhTeşekkürler canımmİnşallah hepimize olsun o sürprizler
Bata son 2gün,,3gündür sarı akıntım geliyor, sol kasığımda batma devam ediyor, göğüslerim çok olmasada sızlıyor dokununca acıyor, damarlanmalar çıktı yine, bunlara artık belirti diyemiyorum nedense çünkü kimyasaldada, normaldede, 3aydır bu belirtileri yaşıyorum ben, artık ümidim belirtilerden yana değil, ateş yönteminede 3aydır devam ediyorum ben, ilk defa bu ay regle 2gün varken 36.7 çıktı şaşkınım,, düşmedi ateşim maşallah, inşallahta düşmez, adet ateşim 36.1 ,,,bakalım nolucak, akışına bıraktım olmazsada olmasın amaaaaaan,Hanımlar
Batlarınızı kontrol edermisiniz? Batları gelenler önümüzdeki ay batlarını bana özelden bildirsin
Listede olmayan gebelerimiz varsa onlarıda hatırlatın lütfen düzenleyelim
Tesekkürler
Süperİnsallah tatlım ahh
Düzenledim totemi bi kontrol et istersen kuzum
Canımm belirtiler harika süper ötesiBata son 2gün,,3gündür sarı akıntım geliyor, sol kasığımda batma devam ediyor, göğüslerim çok olmasada sızlıyor dokununca acıyor, damarlanmalar çıktı yine, bunlara artık belirti diyemiyorum nedense çünkü kimyasaldada, normaldede, 3aydır bu belirtileri yaşıyorum ben, artık ümidim belirtilerden yana değil, ateş yönteminede 3aydır devam ediyorum ben, ilk defa bu ay regle 2gün varken 36.7 çıktı şaşkınım,, düşmedi ateşim maşallah, inşallahta düşmez, adet ateşim 36.1 ,,,bakalım nolucak, akışına bıraktım olmazsada olmasın amaaaaaan,
Teşekkür ederimmmCicekler grubumuza hosgeldin cicegim
Burası bagımlılık yapıyor dostum ben sana söyleyeyim
Batın nedir senide aramıza alalım canım
Anladım tatlım hayırlısıyla gebe olursun insallahta bebislilerimizin arasına yazarım senideTeşekkür ederimmmbenim bugün yarın olmam lazım normalde canım dediğim gibi düzensiz olduğu için tam bir gün söyleyemiyorum
Canım bende de sarı akıntı vardı bugğn inanılmaz ama test yaptım negatif çıktı inşallah senin pozitiftir :) bende salladım artık taktıkta noldu akışına bırakalım bu defa da adet gecikiyorBata son 2gün,,3gündür sarı akıntım geliyor, sol kasığımda batma devam ediyor, göğüslerim çok olmasada sızlıyor dokununca acıyor, damarlanmalar çıktı yine, bunlara artık belirti diyemiyorum nedense çünkü kimyasaldada, normaldede, 3aydır bu belirtileri yaşıyorum ben, artık ümidim belirtilerden yana değil, ateş yönteminede 3aydır devam ediyorum ben, ilk defa bu ay regle 2gün varken 36.7 çıktı şaşkınım,, düşmedi ateşim maşallah, inşallahta düşmez, adet ateşim 36.1 ,,,bakalım nolucak, akışına bıraktım olmazsada olmasın amaaaaaan,
İnşallah canım yaa o günler gelir miiiiAnladım tatlım hayırlısıyla gebe olursun insallahta bebislilerimizin arasına yazarım senide
İnşallah cnm sağolCanımm belirtiler harika süper ötesiama dedigin gibi bicok seyinde belirtisi olabiliyor bunlar. Oyüzden hic yokmus hic olmamıs gibi düsünki gercekten varsa sanada banada hepimizede süpriz etkisi yaratsın insallah seninledir bebegin Duacınızım hepinizin
Bende dün yaptım zaten tertemizdi, testlere güvenmiyorum ben artık yaaCanım bende de sarı akıntı vardı bugğn inanılmaz ama test yaptım negatif çıktı inşallah senin pozitiftir :) bende salladım artık taktıkta noldu akışına bırakalım bu defa da adet gecikiyor
Gelir canım gelir en cok istedigin seyler hic beklemedigin anda gerceklesir Allah büyükİnşallah canım yaa o günler gelir miiiihayali bile imkansız geliyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?