Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gelir mi hiç benim çocuklar aynı babası gibi çok inatçılar parayla gelir ancak fakiriz be çocuğum gel işte kendi kendine niye bize zorluk cikariyon ki
Totemde cıgır acıyoruz
“Fakiriz be cocuuuum gel artık”

Canım benim insallah cok sagol
Rabbim seni kızına kavustursun diyesim geldi icimden hadi hayırlısı olsun

Merhaba arkadaşlar :) benim adetlerim hep düzensiz geçen ay 2 aya yakın olmadım prolaktin yüksekti ilaç kullandım bugün 35.günüm hala adet olmadım. İlaç biraz düzene sokar diye düşğnmüştüm ama gelen giden yok bugün test yaptım negatif hormon düşmedi mi bilemiyorum ama çok yorulduğumu hissediyorum bazen en azından adetlerim düzenli olsa bari.. sizleri okudum çok eğlencelisiniz moraliniz yüksek ne güzel bende moralimi düzeltmek adına katıldım umarım hamişler vardır aranızda

Hanımlar
Batlarınızı kontrol edermisiniz? Batları gelenler önümüzdeki ay batlarını bana özelden bildirsin
Listede olmayan gebelerimiz varsa onlarıda hatırlatın lütfen düzenleyelim
Tesekkürler

Düzenledim canım bir listeyi kontrol edersin yinede
İnsallah en hayırlı vakitte gelsin yavrularımız ben önümüzdeki ay diye tutturmicam artık zamanı gelince olur nasıl olsa sende fazla kasma kendini olurmu cicegim

Cicekler grubumuza hosgeldin cicegim
Burası bagımlılık yapıyor dostum ben sana söyleyeyim
Batın nedir senide aramıza alalım canım

Hanımlar
Batlarınızı kontrol edermisiniz? Batları gelenler önümüzdeki ay batlarını bana özelden bildirsin
Listede olmayan gebelerimiz varsa onlarıda hatırlatın lütfen düzenleyelim
Tesekkürler
Bata son 2gün,,3gündür sarı akıntım geliyor, sol kasığımda batma devam ediyor, göğüslerim çok olmasada sızlıyor dokununca acıyor, damarlanmalar çıktı yine, bunlara artık belirti diyemiyorum nedense çünkü kimyasaldada, normaldede, 3aydır bu belirtileri yaşıyorum ben, artık ümidim belirtilerden yana değil, ateş yönteminede 3aydır devam ediyorum ben, ilk defa bu ay regle 2gün varken 36.7 çıktı şaşkınım,, düşmedi ateşim maşallah, inşallahta düşmez, adet ateşim 36.1 ,,,bakalım nolucak, akışına bıraktım olmazsada olmasın amaaaaaan,

Canımm belirtiler harika süper ötesi ama dedigin gibi bicok seyinde belirtisi olabiliyor bunlar. Oyüzden hic yokmus hic olmamıs gibi düsünki gercekten varsa sanada banada hepimizede süpriz etkisi yaratsın insallah seninledir bebegin Duacınızım hepinizin

Canım bende de sarı akıntı vardı bugğn inanılmaz ama test yaptım negatif çıktı inşallah senin pozitiftir :) bende salladım artık taktıkta noldu akışına bırakalım bu defa da adet gecikiyor

İnşallah cnm sağol
Canım bende de sarı akıntı vardı bugğn inanılmaz ama test yaptım negatif çıktı inşallah senin pozitiftir :) bende salladım artık taktıkta noldu akışına bırakalım bu defa da adet gecikiyor
Bende dün yaptım zaten tertemizdi, testlere güvenmiyorum ben artık yaa
7gün kala ve 5gün kalada yapmıştım derindede olsa ikincisi belirmişti ama dünkünde saatler sonra bile hiçbişey çıkmadı, test bozuktur diyorum takmıyorum
Evet takmamak en güzeli boşverelim, benim ilk bebişimde 9ay taktım denedik olmadı, 10cu ayda amaan olmazsa olmasın istemiyorum artık dedim, oayda sadece adet bittikten sonraki gün ilişki oldu öylesine bidaha olmadı ev taşınma telaşımız vardı ve ogün hamile kalmışım, 2.ciyede doğum yaptıktan 3ay sonra kazayla kalmışım, onuda doğurdum valla, ellerinden öper bi oğlum var 10yaşında, bide kızım var 9yaşında şimdibu işler gerçekten nasip, rabb'im nezaman dilerse ozaman oluyor, günlere takılmamak stressiz geçirmek en önemlisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…