- 23 Kasım 2015
- 465
- 564
- 103
Maydanoz süt buharı yapabilirsin cnm yada böğürtlen kökü bana fayda etmedi ama reel hayatta tanıdıklarım yapıp faydasını gördüBu jeli benimki ne alır nede kullanır cnm ama inciri yemeyi bende düşünüyorum ins
Bu buhari yapmadım cnm an bogirtlen koku bende de ise yaramamistiMaydanoz süt buharı yapabilirsin cnm yada böğürtlen kökü bana fayda etmedi ama reel hayatta tanıdıklarım yapıp faydasını gördü
Deneyebilirsin cnm buharda kendi teyzem ve bi arkadas bu yöntemle gebe kaldı dogumlarına az kaldı inşallah fayda eder sanadaBu buhari yapmadım cnm an bogirtlen koku bende de ise yaramamisti
Aynı soruyu bnde soruyorum cvbını bulamıyorum ama tamam takmıcam diyorum kendimi Şafak sayarken buluyorumİyi akşamlar hanımlar. Benim merak ettiğim şu hani diyorlar ya kafadan sil oluyor diye yapanınız var mı bunu. Nasıl beceriyorsunuz peki. Ben bir türlü kafamdan silemiyorum. Her ay regli zamanı bir heves sonuç hüsran. Kafamdan atayım diye çok uğraşıyorum ama beklenti içinde olduğun birşeyi nasıl kafadan çıkarabilirsin ki.Yapamıyorum, yapamıyorum
Canım benim de başlıyor okul, galiba burcuyla meslektaşız. pek anlamam bu işlerden ama ona yardımcı olurum elimden geldikçe..Ozaman sibele devredelim istersen canım yogun olursun sen simdi
Ben geçen yıl yaptım yani kafadan attım demeyeyim de ümidi kestim ama nedeni vardı benim eşimin testi kötü çıkmıştı demekki olmayacak dedik takviyeler yaptık yine de yine olmayacak filan diye düşündüm battan 4-5 gün önce test yapan ben regl gelmeyince ertesi gün test yapıp silik çizgiyi görmüştüm sonuçta bebeğimi kaybettim ama galiba pes ediyorsun ancak öyle yani ümitsizlik müslümana yakışmaz derler ama karamsarlık diyelimİyi akşamlar hanımlar. Benim merak ettiğim şu hani diyorlar ya kafadan sil oluyor diye yapanınız var mı bunu. Nasıl beceriyorsunuz peki. Ben bir türlü kafamdan silemiyorum. Her ay regli zamanı bir heves sonuç hüsran. Kafamdan atayım diye çok uğraşıyorum ama beklenti içinde olduğun birşeyi nasıl kafadan çıkarabilirsin ki.Yapamıyorum, yapamıyorum
Hoşgeldin, bi gülümsettin beni overlok makinası deyincehuuuu huuuuu hanimlarin dikkatine overlok makinasi,ayaginiza gelmiştirkiizzz ben geldimmmmmmmm beeeennn ben gidince topik kederleniyor öldüm mu kaldim mi bi sorun hele aaannnaaammm iciniz gecmis hepinizin
Bu ne için canım bunu bende yapmıstım iltihap varsa diye yaptırmıslardı o ay hayıt otu da denedim hangisi vesile oldu bilemem öbür ay kaldım hamile bu ay yine enfeksiyon çıktı ilaçlardan sonra ben yine deneyeceğimMaydanoz süt buharı yapabilirsin cnm yada böğürtlen kökü bana fayda etmedi ama reel hayatta tanıdıklarım yapıp faydasını gördü
Valla kizlr istisnalardan miyim bilmiorm ama. Ben her ay oldgu gibi dusunuodm hep bebegi ama cok sukur oldu bu ay. Takmaktan ziyade kismet isi bu bence. Takip stresin de etkisi vardr elbet yok demiorm ama. Gercktn Allh kismet ederse gelioİyi akşamlar hanımlar. Benim merak ettiğim şu hani diyorlar ya kafadan sil oluyor diye yapanınız var mı bunu. Nasıl beceriyorsunuz peki. Ben bir türlü kafamdan silemiyorum. Her ay regli zamanı bir heves sonuç hüsran. Kafamdan atayım diye çok uğraşıyorum ama beklenti içinde olduğun birşeyi nasıl kafadan çıkarabilirsin ki.Yapamıyorum, yapamıyorum
Hosbuldukk kiizzzHoşgeldin, bi gülümsettin beni overlok makinası deyince
Ahaaa cikti supriz yımırtaahuuuu huuuuu hanimlarin dikkatine overlok makinasi,ayaginiza gelmiştirkiizzz ben geldimmmmmmmm beeeennn ben gidince topik kederleniyor öldüm mu kaldim mi bi sorun hele aaannnaaammm iciniz gecmis hepinizin
Gunluk maasjni da alaydiinHosbuldukk kiizzzaglamaya mi geldiniz hele iki gulup gidicem zaten ölmüşüm kac gündür ev kreşe döndü
Enfeksiyon iltihap için diyorlar cnm hamile kalmayı kolaylaştırıyor diyenlerde var inşallah faydası olur cnmBu ne için canım bunu bende yapmıstım iltihap varsa diye yaptırmıslardı o ay hayıt otu da denedim hangisi vesile oldu bilemem öbür ay kaldım hamile bu ay yine enfeksiyon çıktı ilaçlardan sonra ben yine deneyeceğim
Ben gidiyom yiyin birbirinizi dedimAhaaa cikti supriz yımırtaaduruon duruon patlion MISIRIM. Uyku saatine gectinz herıld
Yok butun yediklrini ictiklerini liste yapiyorum cikista kitliycem hepsineGunluk maasjni da alaydiin
Bizde bir problem yok 4 sene oldu. 4 aşılamadan sonuç alamadım. 1 tüp bebek yaptım 5 haftalıkken 29 ekimde 2 sene önce oda gittiBen geçen yıl yaptım yani kafadan attım demeyeyim de ümidi kestim ama nedeni vardı benim eşimin testi kötü çıkmıştı demekki olmayacak dedik takviyeler yaptık yine de yine olmayacak filan diye düşündüm battan 4-5 gün önce test yapan ben regl gelmeyince ertesi gün test yapıp silik çizgiyi görmüştüm sonuçta bebeğimi kaybettim ama galiba pes ediyorsun ancak öyle yani ümitsizlik müslümana yakışmaz derler ama karamsarlık diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?