Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bu ay çocuğa ara verdim kızlar enfeksiyon oldu adetim bitti gibi oldu kahve rengi akıntı başladı antibiyotik ve fitile başladım ama başlamada. Akıntı düzene girdi kendiliğinden tahlilde yapmadı anlamadım 2 gündür öyle halsiz yorgunum ki kalkamıyorum bu gün biraz daha iyiyim ama kasığım fena hareket ederken bile acıyor otururken acıyor sanki birşeyler sıkışıyor dokunsam bile acıyor bazen kucağıma geliyor oğluş canım çıkıyor sanki üşüttüm mü bilmiyorum ilaçlar c katagorisi o yüzden bebeği unut bu ay dedi sağlık olsun sizler benim yerime mutlu haberi verin inşallah

İyi akşamlar hanımlar. Benim merak ettiğim şu hani diyorlar ya kafadan sil oluyor diye yapanınız var mı bunu. Nasıl beceriyorsunuz peki. Ben bir türlü kafamdan silemiyorum. Her ay regli zamanı bir heves sonuç hüsran. Kafamdan atayım diye çok uğraşıyorum ama beklenti içinde olduğun birşeyi nasıl kafadan çıkarabilirsin ki. Yapamıyorum, yapamıyorum

Aynı soruyu bnde soruyorum cvbını bulamıyorum ama tamam takmıcam diyorum kendimi Şafak sayarken buluyorum

Ben geçen yıl yaptım yani kafadan attım demeyeyim de ümidi kestim ama nedeni vardı benim eşimin testi kötü çıkmıştı demekki olmayacak dedik takviyeler yaptık yine de yine olmayacak filan diye düşündüm battan 4-5 gün önce test yapan ben regl gelmeyince ertesi gün test yapıp silik çizgiyi görmüştüm sonuçta bebeğimi kaybettim ama galiba pes ediyorsun ancak öyle yani ümitsizlik müslümana yakışmaz derler ama karamsarlık diyelim

huuuu huuuuu hanimlarin dikkatine overlok makinasi,ayaginiza gelmiştir kiizzz ben geldimmmmmmmm beeeennnben gidince topik kederleniyoröldüm mu kaldim mi bi sorun heleaaannnaaammm iciniz gecmis hepinizin
Hoşgeldin, bi gülümsettin beni overlok makinası deyince

Maydanoz süt buharı yapabilirsin cnm yada böğürtlen kökü bana fayda etmedi ama reel hayatta tanıdıklarım yapıp faydasını gördü
Bu ne için canım bunu bende yapmıstım iltihap varsa diye yaptırmıslardı o ay hayıt otu da denedim hangisi vesile oldu bilemem öbür ay kaldım hamile bu ay yine enfeksiyon çıktı ilaçlardan sonra ben yine deneyeceğim

Valla kizlr istisnalardan miyim bilmiorm ama. Ben her ay oldgu gibi dusunuodm hep bebegi ama cok sukur oldu bu ay. Takmaktan ziyade kismet isi bu bence. Takip stresin de etkisi vardr elbet yok demiorm ama. Gercktn Allh kismet ederse gelio

huuuu huuuuu hanimlarin dikkatine overlok makinasi,ayaginiza gelmiştir kiizzz ben geldimmmmmmmm beeeennnben gidince topik kederleniyoröldüm mu kaldim mi bi sorun heleaaannnaaammm iciniz gecmis hepinizin
Ahaaa cikti supriz yımırtaa duruon duruon patlion MISIRIM. Uyku saatine gectinz herıld

Enfeksiyon iltihap için diyorlar cnm hamile kalmayı kolaylaştırıyor diyenlerde var inşallah faydası olur cnm

Bizde bir problem yok 4 sene oldu. 4 aşılamadan sonuç alamadım. 1 tüp bebek yaptım 5 haftalıkken 29 ekimde 2 sene önce oda gitti Kafamda olmayacak senin bebeğin diye söylenirken bile her ay yine içimde filizler ümitlendi ve kurudu gitti. Eşimle birbirimize polyannecılık oynuyoruz. Olsun filan falan biz bebek için birlikte olmuyoruz diye ama koca bir yalan. Yaş 39a gidiyor her defasında ümitlenip ümidimi kaybediyorum. Ama içimden olmayacak diye geçiripte kafamdan silemiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…