Tıkanıklığı olmayanlarda bir zararı olur mu acaba o geldi şimdi aklımaAllah korusun cnm iyi düşün iyi olsun maydanoz buharı hafif tıkanıklarıda açıyormuş cnm inşallah şifa olur sanada
Gözü olanın gözü çıksın derler ya yanısını diyorumBen de ilk evlendigimde ni eltimden asiri derece negatif enerji aliyordum onu gorunce icim kötü oluyordu sebepsiz .. esime de dedim yengenden tehlike seziyorum diyecunku yeni evlenmistik buyun çeyizlerim en kalitelisinden en iyisinden wn guzelindendi göz vardi resmen kadinda o ay ben kotulestim nazar degdirdi
Anladım canım takma kafana takmadıgın anda olucak belkide hiç belli olmaz rahat olAmin kuzum inşallah evet cnm hormon testi rahim filmi sperm testi hepsi temiz çıktı doktor sebepsiz dedi 2 ay önce aşılama oldum oda olmadı önümüzdeki ay para ayarlasak tüp bebek düşünüyoruz bakalım
Bak soğan kürünü bende yaptım 6 yıl önce, bende ertesi ay hamile kalmıştım. Tekrar mı yapsam acabaCanım o ay ben hayıt otu da kullandım soğan kürüde hangisi fayda etti bilmiyorum ertesi ay hamileydim
Gecti kizzAllah iyiliğini versingüldürdün beni yine inşallah bi zararı olmaz
İlginç olan geçti koku bile kalmadı şuan akıntım başlado bugün galiba agrım yumurtlamadan kokmuyor kontrol ettim giç kokusu yokAllah allah kaşıntı diyince direkt ilaç başlamış ama şişlik diyorsun o da garip bi tahlil yapsaydı her doktor farklı yaa neyse geçmiş olsun bu ay dinleneceğin varmış
Tüm tedavileri aynı ayda uygulamışsın cnm maşallah yaMaydanoz buharı sütle zerdaçalla canım kaynatıp o bögürtlen kökünü yumurta çatlamaya iyi dediler adetten. İtibaren hayıt tohumu içtim kaynatıp sonrada 12 gün bögürtlen kökü kaynatıp içtim 3 4 gün
Amin insallah benim dedem vardi o kuran okuyan nur yuzlu haci dedemin yanina gittik o bana dua etti icim ferahladı resmen cok iyi geldi Allah razi olsun ondanGözü olanın gözü çıksın derler ya yanısını diyorum
Valla cnm bnm rahim filmim temiz çıktı olmayınca denedim bi zararı olmadı şükür gerçi hamile de kalamadımTıkanıklığı olmayanlarda bir zararı olur mu acaba o geldi şimdi aklıma
Cik sevindim insallah bu sefer de gelir bebislerEvet canım pko olmustu tek yumurtalıkta öbür yumurtalıktan gelişti o ay yumurtam
Dene bence ben ilaçtan fayda almazsam yapıcam aslında antibiyotik mantarı tetikleyen birşey o da enfeksiyonu tetikliyor kısır döngü ilacı bırakmayıda düşünüyorum hep kullandım hep tekrar ettiBak soğan kürünü bende yaptım 6 yıl önce, bende ertesi ay hamile kalmıştım. Tekrar mı yapsam acaba
Ya 2 aydır bayramdı düğünü takmadım zaten evliliğin ilk bir yılı hiç takılmadım nasip olmayınca taksanda takmasanda olmuyor benceAnladım canım takma kafana takmadıgın anda olucak belkide hiç belli olmaz rahat ol
Sıraya koydum kullandım tak etmiştiTüm tedavileri aynı ayda uygulamışsın cnm maşallah ya
Yine şifa olur ve bekletmeden gelir inşallahSıraya koydum kullandım tak etmiştiolmazsa bırakıcaktım artık vazgeçmiştim ki geldi
Kiizzz dugun nasil geçtiYine şifa olur ve bekletmeden gelir inşallah
Amin amin AminnnnnnDarisissssiii biiiizzzzleeerrreeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?