Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gözü olanın gözü çıksın derler ya yanısını diyorum

Amin kuzum inşallah evet cnm hormon testi rahim filmi sperm testi hepsi temiz çıktı doktor sebepsiz dedi 2 ay önce aşılama oldum oda olmadı önümüzdeki ay para ayarlasak tüp bebek düşünüyoruz bakalım
Anladım canım takma kafana takmadıgın anda olucak belkide hiç belli olmaz rahat ol

Allah iyiliğini versin güldürdün beni yine inşallah bi zararı olmaz
Gecti kizzo ay adetim azaldı cok az geldi bi de ben o ay şansa doktor bana folik asit yazmisti onu kullaniyordum . Artik bilmiyotum o fitilden midir o folik asittrn midir adetim cok azalmisti .. normalde sakir sakir gelir

Allah allah kaşıntı diyince direkt ilaç başlamış ama şişlik diyorsun o da garip bi tahlil yapsaydı her doktor farklı yaa neyse geçmiş olsun bu ay dinleneceğin varmış
İlginç olan geçti koku bile kalmadı şuan akıntım başlado bugün galiba agrım yumurtlamadan kokmuyor kontrol ettim giç kokusu yok ilacı daha dün içtim fitili unuttum uyumusum

Tüm tedavileri aynı ayda uygulamışsın cnm maşallah ya

Gözü olanın gözü çıksın derler ya yanısını diyorum
Amin insallah benim dedem vardi o kuran okuyan nur yuzlu haci dedemin yanina gittik o bana dua etti icim ferahladı resmen cok iyi geldi Allah razi olsun ondançünkü ha bi re agliyordum durduk yere

Bak soğan kürünü bende yaptım 6 yıl önce, bende ertesi ay hamile kalmıştım. Tekrar mı yapsam acaba
Dene bence ben ilaçtan fayda almazsam yapıcam aslında antibiyotik mantarı tetikleyen birşey o da enfeksiyonu tetikliyor kısır döngü ilacı bırakmayıda düşünüyorum hep kullandım hep tekrar etti

maşallah kızlar hızınıza yetişemedim oku oku bitmedi kafadan silmeyi Bi arkadaş sormuş...kafadan silemezsin arkadaşım ama tevekkül edersin...yani hep o konu kafandadır ama hayırlısı der önüne bakarsın...gerçekten böyle yaparsan inan bana istediğin Ne ise hemen gerçekleşir Allahın izniylebir dua demişsiniz Ne okunacaksa bende okuyabilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…