- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Ayyy inşallah hamişsindir canım yaKız fatmaaaaa bende sana bişey sorayım dur,,
Adetten bigün önce yada bikaçgün önce sarı akıntın geliyomuydu senin,, benim bat yarın bugünde sarı akıntım devam ediyor reglmi olucam acaba, hiç adet sancımda yok ama bu sarı akıntı hiç bukadar çok devam etmemişti böyle,
Benmi dedimki sana yap diyede benim yüzümden diyosunYaaaa senin yüzünden meraktan koltuk altımı kaşıyayımda senin dediğin yerde bakalım beze gibi bişey gelicekmi diye yaptım valla içim çekildi acıdan,göğsümün yanları fena acıyomuş dokununca anladım
Ya niye stres yaptın ki sen kaynana yüzünden, ne güzel salmıştın kafadan atmıştın hiçbirimizin yapamadığını yapmıştın bırak unut sen onla konuştuklarını..Kizlar kaynanatörden sonra yine strese girdim.elimde ovulasyon testlerim var onlari kullanmaya basladim. Ama hamile kalsamda ben söylemicem . çok sinir oldugu bir komsusu var kadini hic cekemiyor kıskaniyor kadinda sürekli onun damarina basiyor. yani kadin mayoyla sokakta gezse o bikiniyle gezer benimde konusmami istemiyor. Gidip once ona söylicem ondan öğrensin
Blki norml sivilce cikmistr yag depolamistr kndi kendine. Patlat iice tekrrlarsa dr a gidersin.Yok canım öyle degil yani görünürde hicbisi yok bazen koltuk altını kasıyınca istemsiz oynuyorum biyerleri sıkıyorum yag bezesi gibi cıkıyo beyaz bisi ama öle memelik bisey degil meme yok
Insllh canisiAynen dediğin gibiydi benim de boldu taşardı maşallahhhhhj diyelim fatom senin de öyle olur inşallah
Hayr cnm gelmedi. Akntm az da olsa geliodu ama genel olrak kuruydm. Geldginde de beyazdi. Ogrendikten sonra cok yogun gelmeye basldi . Bazen beyaz bazen de acik sarimsiydiKız fatmaaaaa bende sana bişey sorayım dur,,
Adetten bigün önce yada bikaçgün önce sarı akıntın geliyomuydu senin,, benim bat yarın bugünde sarı akıntım devam ediyor reglmi olucam acaba, hiç adet sancımda yok ama bu sarı akıntı hiç bukadar çok devam etmemişti böyle,
Kizlar evimi silip supurdum kızı doyurdum sukur oturdum birazdan namaza kalkicam yorulmusum neler var neler yok
Ve duaya katılmak istiyorum ins kimi etiketleyecegimi unuttum
Kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm diyorsun yani heee
Ay negüzel ümit verici bir belirti yaşamışsın cnm yaa, inşallah bendede ondandır,günüm bigün bile şaşmıyo benim, takvimde regl günüm kaçını gösyeriyorsa tak diye ogün oluyorum, hatta normalde olucam günün bi önceki gecesi yatınca gece falan wcye kalkarsam lekelenme başlamış olurdu, ped takıp yatardım falan, hatta geçen ay sabah uyandım yoktu bişey ümitlendim ama öğleye yakın tak diye lekelenmem başladı, oyüzden yarın olurda gelirse, kafamdan atıcam bu olayı istedikçe olmuyo diycem tavır alıcam kendi bünyemeAyyy inşallah hamişsindir canım yabenim kızıma hamileyken akıntım çok olmuştu adete yakın ve geçtikten sonra özellikle sarı akıntı sürekli çamaşır değişmek zorunda kalıyordum sık sık düşün o derece hadi inşallahhhhh başka bir şeyden değilse hamişlik olsun nolur arkadaşım İçin Allahım ❤❤❤
Sen demeseydim nerden aklıma gelicekti kızBenmi dedimki sana yap diyede benim yüzümden diyosun
Ayy hemsoom yanlis yazmisim yaaaAyyy bu perşembe mi yani yarın mı randevunhadi inşallah canım keseyi görürsün inşallah değişir kısmetin de güzel iyi insanlarla karşılarşırsın ben de normalde şanslı biri değilimdir ama o konuda yüzüm gülmüştü gülmesine de Melek hanım çok emmedi çalıştığım İçin üç ay sonra işe başlamak zorunda kaldım pna mama verdik ben akşam emziriyprdum sonra reddetmeye başladı ondan sonra ancak iki ay kadar emzirdim yani bi toplam bi beş ay emdi inşallah sen iki yaşına kadar emzirirsin canım
Ayy kizlaar.Dun gece sutyensz yatayim dedim amaa Aman Allhiiiimmm. Nssil bi iskence ettim kendimee. Usenip de kalkmadim bide. Saga sola donerken ayri agridi yuz ustu zaten yatamadim. Sirt ustu yatmaktan yorldm simdiden
Canım geçen ay sanırım kimyasaldı. Çünkü ateşim çok yüksekti hep ve ovulasyon testlerim de koyu çift çıkıyordu. Bu ay da kullanamadım. Fakat Benim ilişki zor olurdu, onu yapınca rahat ediyorum.. gelecek ay devam edeceğim inş.
Ayy çok hoşsun cnm yaaa, güldürdün beni ,Allah'ta seni güldürsün,, yap kız valla aşırı hoşuma gitti bu hain planın
Fecitaktın sen kaynanana bırak umursama insan yerine koymaaaaaaaaa gebe kalınca senden degil esinden ögrenir en kötüsü ugrasıp kafanı yorma canım insallah olur bebegin yaa
Bende tam ateşten bahsetmiştim, senin yazını gördüm şimdi, benimde haziran kimyasal yaşadığım aydı değerim bigünde sıfırlanmıştı, tüm belirtilerim vardı ilk denememizdi hemen tuttu diye sevinmiştim ama olmadı, ateşim o ay regl gününe kadar yüksekti regl gününde düştü birden, sendemi ateş yöntemini deniyorsun cnm, gerçekten aslı var dimi bunun, gerçi ateşi aynı devam edşpte hamile olanlsrda var ama ben 3aydır hep ölçüyorum, artık regl ısımıda, yumurtlama ısımıda öğrendim daha kolay oluyor böyle takşp etmek, inşallah nasip olsun herkeze tez vakitCanım geçen ay sanırım kimyasaldı. Çünkü ateşim çok yüksekti hep ve ovulasyon testlerim de koyu çift çıkıyordu. Bu ay da kullanamadım. Fakat Benim ilişki zor olurdu, onu yapınca rahat ediyorum.. gelecek ay devam edeceğim inş.
Valla canisi bnm ates olcerim yok almdim hicYeni Hamile olan arkadaşlar, lütfen rica etsem sabah 7-8gibi kalkabilelerden ricam sabah uyanınca yataktan kalkmadan ateşinizi ölçermisiniz, kaç çıkıcak merak ediyorum,
yöntemi bilmeyenler için kısa bahsedeyim,
Yumurtlama döneminde vücut ısısı yükselip tam yumurta çatlayınca ateş yarım derece düşüşe geçiyor, ertesi gün yükseliyor yine ve normalde 0.5 gibi bi artışla devam ediyor ,döllenme olduysa bu artış hiç düşmüyor, eğer bebiş yoksa regl gününe yakın veya ogün eski ısısına dönüyor, bu şekilde gebemiyiz değilmiyiz anlıyoruz,,
Bende sizleri merak ettim ateşler ne durumda yüksekmi devam ediyor
Ya niye stres yaptın ki sen kaynana yüzünden, ne güzel salmıştın kafadan atmıştın hiçbirimizin yapamadığını yapmıştın bırak unut sen onla konuştuklarını..
İntikaaaaaaaaaaammDur daha ben ona bolll karabiberli bir tarhana corbasi yedircem.
ben bu ay yaptım onu canımYeni Hamile olan arkadaşlar, lütfen rica etsem sabah 7-8gibi kalkabilelerden ricam sabah uyanınca yataktan kalkmadan ateşinizi ölçermisiniz, kaç çıkıcak merak ediyorum,
yöntemi bilmeyenler için kısa bahsedeyim,
Yumurtlama döneminde vücut ısısı yükselip tam yumurta çatlayınca ateş yarım derece düşüşe geçiyor, ertesi gün yükseliyor yine ve normalde 0.5 gibi bi artışla devam ediyor ,döllenme olduysa bu artış hiç düşmüyor, eğer bebiş yoksa regl gününe yakın veya ogün eski ısısına dönüyor, bu şekilde gebemiyiz değilmiyiz anlıyoruz,,
Bende sizleri merak ettim ateşler ne durumda yüksekmi devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?