Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayyy inşallah hamişsindir canım ya benim kızıma hamileyken akıntım çok olmuştu adete yakın ve geçtikten sonra özellikle sarı akıntı sürekli çamaşır değişmek zorunda kalıyordum sık sık düşün o derece hadi inşallahhhhh başka bir şeyden değilse hamişlik olsun nolur arkadaşım İçin Allahım

Benmi dedimki sana yap diyede benim yüzümden diyosun

Ya niye stres yaptın ki sen kaynana yüzünden, ne güzel salmıştın kafadan atmıştın hiçbirimizin yapamadığını yapmıştın bırak unut sen onla konuştuklarını..

Ohoooo dur bakalım bunlar daha iyi günlerin
Ben önceki hamileliklerimde pek göğüs ağrısı çekmemiştim büyümüşlerdi baya ama çekmedim hiç, benim sıkıntım emzirme dönemindeydi öyle çok sütüm vardıki bi saat emzirmesem taş kesiliyolardı patlıcak gibi can yakıyodu, bebeğimi ben uyandırıp emzirirdim hephele geceleri daha fenaydı, sütyenin içine bez koyardım sabaha kadar cılkı çıkardı akan sütten,bebeğimi yanıma alıp emzirerek uyurdum çoğu zaman, ah yavrum yaa emzirme sonrası ne güzel bomboş oluyodu memişler nasılda rahatlıyordumama yarım saat içinde tekrar şişmeye sızlama başlardı,,
Aynen süt bol olsunda varsın acıya katlanıyoruz bişekilde
[/QUOTE]
Desene pert bi sekilde dolasicaz ilk aylr surkli onum islak olcak sut kokucam ac kalmasin da sipalar napalm
Yok canım öyle degil yani görünürde hicbisi yok bazen koltuk altını kasıyınca istemsiz oynuyorum biyerleri sıkıyorum yag bezesi gibi cıkıyo beyaz bisi ama öle memelik bisey degil meme yok
Blki norml sivilce cikmistr yag depolamistr kndi kendine. Patlat iice tekrrlarsa dr a gidersin.
Aynen dediğin gibiydi benim de boldu taşardı maşallahhhhhj diyelim fatom senin de öyle olur inşallah
Insllh canisi

Hayr cnm gelmedi. Akntm az da olsa geliodu ama genel olrak kuruydm. Geldginde de beyazdi. Ogrendikten sonra cok yogun gelmeye basldi . Bazen beyaz bazen de acik sarimsiydi

Ay negüzel ümit verici bir belirti yaşamışsın cnm yaa, inşallah bendede ondandır,günüm bigün bile şaşmıyo benim, takvimde regl günüm kaçını gösyeriyorsa tak diye ogün oluyorum, hatta normalde olucam günün bi önceki gecesi yatınca gece falan wcye kalkarsam lekelenme başlamış olurdu, ped takıp yatardım falan, hatta geçen ay sabah uyandım yoktu bişey ümitlendim ama öğleye yakın tak diye lekelenmem başladı, oyüzden yarın olurda gelirse, kafamdan atıcam bu olayı istedikçe olmuyo diycem tavır alıcam kendi bünyemeolmuyosa olmuyo beeeee diyecem amaaaan diycem, bak nasıl oluyo ozaman
Benmi dedimki sana yap diyede benim yüzümden diyosun
Sen demeseydim nerden aklıma gelicekti kızsenin yüzünden tabee

Ayy hemsoom yanlis yazmisim yaaa normlde persmbe alcktm yani yarina ama degistrdim sonra haftya saliya aldim. Kafam gitmis yaa. Aklimda ole kalmis

Ayy kizlaar.Dun gece sutyensz yatayim dedim amaa Aman Allhiiiimmm. Nssil bi iskence ettim kendimee. Usenip de kalkmadim bide. Saga sola donerken ayri agridi yuz ustu zaten yatamadim. Sirt ustu yatmaktan yorldm simdiden

allahım benimde ağrısın razıyım

Yeni Hamile olan arkadaşlar, lütfen rica etsem sabah 7-8gibi kalkabilelerden ricam sabah uyanınca yataktan kalkmadan ateşinizi ölçermisiniz, kaç çıkıcak merak ediyorum,
yöntemi bilmeyenler için kısa bahsedeyim,

Yumurtlama döneminde vücut ısısı yükselip tam yumurta çatlayınca ateş yarım derece düşüşe geçiyor, ertesi gün yükseliyor yine ve normalde 0.5 gibi bi artışla devam ediyor ,döllenme olduysa bu artış hiç düşmüyor, eğer bebiş yoksa regl gününe yakın veya ogün eski ısısına dönüyor, bu şekilde gebemiyiz değilmiyiz anlıyoruz,,

Bende sizleri merak ettim ateşler ne durumda yüksekmi devam ediyor

Ayy çok hoşsun cnm yaaa, güldürdün beni ,Allah'ta seni güldürsün,, yap kız valla aşırı hoşuma gitti bu hain planın

Sagol kuzummm yapicammm yapmammi. Insallah hep beraber güleriz....zaten benim huyumu bilir ben kavga etmem hassas noktasini bilir damarina basarim

Fecitaktın sen kaynanana bırak umursama insan yerine koymaaaaaaaaa gebe kalınca senden degil esinden ögrenir en kötüsü ugrasıp kafanı yorma canım insallah olur bebegin yaa

Canim hep cahil cahil konusurda 1 ay nasil hastalik cektigimi gördü.onunda kizi var vicdansizlik cok kötü

Bende tam ateşten bahsetmiştim, senin yazını gördüm şimdi, benimde haziran kimyasal yaşadığım aydı değerim bigünde sıfırlanmıştı, tüm belirtilerim vardı ilk denememizdi hemen tuttu diye sevinmiştim ama olmadı, ateşim o ay regl gününe kadar yüksekti regl gününde düştü birden, sendemi ateş yöntemini deniyorsun cnm, gerçekten aslı var dimi bunun, gerçi ateşi aynı devam edşpte hamile olanlsrda var ama ben 3aydır hep ölçüyorum, artık regl ısımıda, yumurtlama ısımıda öğrendim daha kolay oluyor böyle takşp etmek, inşallah nasip olsun herkeze tez vakit

Valla canisi bnm ates olcerim yok almdim hic o yuzden beni pas gec

Ya niye stres yaptın ki sen kaynana yüzünden, ne güzel salmıştın kafadan atmıştın hiçbirimizin yapamadığını yapmıştın bırak unut sen onla konuştuklarını..

Dur daha ben ona bolll karabiberli bir tarhana corbasi yedircem.

ben bu ay yaptım onu canım
dediğin gibi ta adet dönemine kadar ateşim 36,7 lerde devam etti
sonra düşüşe geçince anladım adet olacağımı ve oldu da

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…