Yooo cok sukur olmadi hic. Hayrdr nerden cikti bu. Yanlis anlamdysam ole seyler sutyen cok sıkarsa yanlardan tasarsa zamnla 3.meme gibi oluo orasi.En harikası sensin ozaman
F Fatma KTL D Deryakadir koltuk altında süt bezesi diyorlar galiba buna dıs görünüste birsey yok ama sıkınca hindistan cevizi yagı gibi bisey geliyomu
Anladım canım teşekkürlerAnldm cnm saolasn.
Valla belirtilrim azaldi diyebilirim.arada sag veya sol kasigim agrio ama hafif. Idrar rengi de pek fark etmedim ama ole koyu deil pek norml galiba.ozellikle bakmdim yaniama kokusu oluo bak onu ogrenmeden once fark etmistm. En buyuk sıkntim su an memintolr
Gelmiyor kıs niye neyin belirtisi buEn harikası sensin ozaman
F Fatma KTL D Deryakadir koltuk altında süt bezesi diyorlar galiba buna dıs görünüste birsey yok ama sıkınca hindistan cevizi yagı gibi bisey geliyomu
Aynn ona sukur ediorm kendini belli etsin deeAnladım canım teşekkürlermemişler evet rahatsız edebilir amannnn kıs varsın rahatsız etsin içinde bir can taşıyorsun çook güzel bir duygu yaaaa
Geldi canım çok şükür o konuda sıkıntı yaşamadım bi de hemşiremiz çok iyiydi çok tatlıydı çok ilgilendi sağ olsun meleğim biraz büyüdükten sonra gitmiştik ziyaretine zatenAynn ona sukur ediorm kendini belli etsin deesüt oluo . Ogrenmeden once ruyamda sol gogsumden ne bicim sut gelioduuu fıskiriodu resmen. Sonra da ikiz gormustm ruyamda insllh sutum cok olsn daa raziyim artk. Senin sutun var miydi geldi mi hemn dogumdan sonra
Kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm diyorsun yani heeeKizlar kaynanatörden sonra yine strese girdim.elimde ovulasyon testlerim var onlari kullanmaya basladim. Ama hamile kalsamda ben söylemicem . çok sinir oldugu bir komsusu var kadini hic cekemiyor kıskaniyor kadinda sürekli onun damarina basiyor. yani kadin mayoyla sokakta gezse o bikiniyle gezer benimde konusmami istemiyor. Gidip once ona söylicem ondan öğrensin
Cnmm çok sevindim adına, hayırlı olsun gözün aydın, rabbimde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, çizgi öyle koyuki değerin baya yüksek çıkıcak sanırım, 2gün gecikmeyle bukadarsa büyük ihtimal erken döllenme olmuş senin, tekrar hayırlı olsun,İlk dk çıkan
Ohoooo dur bakalım bunlar daha iyi günlerinAyy kizlaar.Dun gece sutyensz yatayim dedim amaa Aman Allhiiiimmm. Nssil bi iskence ettim kendimee. Usenip de kalkmadim bide. Saga sola donerken ayri agridi yuz ustu zaten yatamadim. Sirt ustu yatmaktan yorldm simdiden
Yok canım öyle degil yani görünürde hicbisi yok bazen koltuk altını kasıyınca istemsiz oynuyorum biyerleri sıkıyorum yag bezesi gibi cıkıyo beyaz bisi ama öle memelik bisey degil meme yokYooo cok sukur olmadi hic. Hayrdr nerden cikti bu. Yanlis anlamdysam ole seyler sutyen cok sıkarsa yanlardan tasarsa zamnla 3.meme gibi oluo orasi.
Ayy çok hoşsun cnm yaaa, güldürdün beni ,Allah'ta seni güldürsün,, yap kız valla aşırı hoşuma gitti bu hain planınKizlar kaynanatörden sonra yine strese girdim.elimde ovulasyon testlerim var onlari kullanmaya basladim. Ama hamile kalsamda ben söylemicem . çok sinir oldugu bir komsusu var kadini hic cekemiyor kıskaniyor kadinda sürekli onun damarina basiyor. yani kadin mayoyla sokakta gezse o bikiniyle gezer benimde konusmami istemiyor. Gidip once ona söylicem ondan öğrensin
Ne oldugunu bilmiyorumki neyin belirtisi oldugunu bilebileyimGelmiyor kıs niye neyin belirtisi bu
HeheheeheeeeNe oldugunu bilmiyorumki neyin belirtisi oldugunu bilebileyim
Fecitaktın sen kaynanana bırak umursama insan yerine koymaaaaaaaaa gebe kalınca senden degil esinden ögrenir en kötüsü ugrasıp kafanı yorma canım insallah olur bebegin yaaKizlar kaynanatörden sonra yine strese girdim.elimde ovulasyon testlerim var onlari kullanmaya basladim. Ama hamile kalsamda ben söylemicem . çok sinir oldugu bir komsusu var kadini hic cekemiyor kıskaniyor kadinda sürekli onun damarina basiyor. yani kadin mayoyla sokakta gezse o bikiniyle gezer benimde konusmami istemiyor. Gidip once ona söylicem ondan öğrensin
Yaaaa senin yüzünden meraktan koltuk altımı kaşıyayımda senin dediğin yerde bakalım beze gibi bişey gelicekmi diye yaptım valla içim çekildi acıdan,Yok canım öyle degil yani görünürde hicbisi yok bazen koltuk altını kasıyınca istemsiz oynuyorum biyerleri sıkıyorum yag bezesi gibi cıkıyo beyaz bisi ama öle memelik bisey degil meme yok
Aynen dediğin gibiydi benim de boldu taşardı maşallahhhhhj diyelim fatom senin de öyle olur inşallahCnmm çok sevindim adına, hayırlı olsun gözün aydın, rabbimde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, çizgi öyle koyuki değerin baya yüksek çıkıcak sanırım, 2gün gecikmeyle bukadarsa büyük ihtimal erken döllenme olmuş senin, tekrar hayırlı olsun,
Ohoooo dur bakalım bunlar daha iyi günlerin
Ben önceki hamileliklerimde pek göğüs ağrısı çekmemiştim büyümüşlerdi baya ama çekmedim hiç, benim sıkıntım emzirme dönemindeydi öyle çok sütüm vardıki bi saat emzirmesem taş kesiliyolardı patlıcak gibi can yakıyodu, bebeğimi ben uyandırıp emzirirdim hephele geceleri daha fenaydı, sütyenin içine bez koyardım sabaha kadar cılkı çıkardı akan sütten,bebeğimi yanıma alıp emzirerek uyurdum çoğu zaman, ah yavrum yaa emzirme sonrası ne güzel bomboş oluyodu memişler nasılda rahatlıyordum ama yarım saat içinde tekrar şişmeye sızlama başlardı,,
Aynen süt bol olsunda varsın acıya katlanıyoruz bişekilde
Oh ii bari ne guzl . Insallh biz de ole ii insnlra denk geliriz. Ben cok kısmetsiz bi insanmGeldi canım çok şükür o konuda sıkıntı yaşamadım bi de hemşiremiz çok iyiydi çok tatlıydı çok ilgilendi sağ olsun meleğim biraz büyüdükten sonra gitmiştik ziyaretine zatenonun hakkını ödeyemem ya biz ağzına veremiyorduk hemşire bize gösterdi şu şekilde tutun ağzına götürün işte bebişi şu şekilde kavrayın falan Valla Allah razı olsun allah hep iyilerle karşılaştırsın canım hepimizi inşallah senin de sıkıntı yaşamadan atlatırsın öncelikle kalp atışı sonrasında zaten cinsiyeti ondan sonra da kilosu boyu kaç oldu gibi sorular çok tatlı sorular yaaaaaaa❤❤❤❤ Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
Kız fatmaaaaa bende sana bişey sorayım dur,,Anldm cnm saolasn.
Valla belirtilrim azaldi diyebilirim.arada sag veya sol kasigim agrio ama hafif. Idrar rengi de pek fark etmedim ama ole koyu deil pek norml galiba.ozellikle bakmdim yaniama kokusu oluo bak onu ogrenmeden once fark etmistm. En buyuk sıkntim su an memintolr
Ayyy bu perşembe mi yani yarın mı randevunOh ii bari ne guzl . Insallh biz de ole ii insnlra denk geliriz. Ben cok kısmetsiz bi insanminsllh yavrmun sansi kismeti bol olur bana cekmez . Daha kese bile gormedik cok meraktaym. Persmbye randevu aldm. Bklm nolck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?