Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En harikası sensin ozaman
F Fatma KTL D Deryakadir koltuk altında süt bezesi diyorlar galiba buna dıs görünüste birsey yok ama sıkınca hindistan cevizi yagı gibi bisey geliyomu
Yooo cok sukur olmadi hic. Hayrdr nerden cikti bu. Yanlis anlamdysam ole seyler sutyen cok sıkarsa yanlardan tasarsa zamnla 3.meme gibi oluo orasi.

Anladım canım teşekkürler memişler evet rahatsız edebilir amannnn kıs varsın rahatsız etsin içinde bir can taşıyorsun çook güzel bir duygu yaaaa

Anladım canım teşekkürler memişler evet rahatsız edebilir amannnn kıs varsın rahatsız etsin içinde bir can taşıyorsun çook güzel bir duygu yaaaa
Aynn ona sukur ediorm kendini belli etsin dee süt oluo . Ogrenmeden once ruyamda sol gogsumden ne bicim sut gelioduuu fıskiriodu resmen. Sonra da ikiz gormustm ruyamda insllh sutum cok olsn daa raziyim artk. Senin sutun var miydi geldi mi hemn dogumdan sonra

Geldi canım çok şükür o konuda sıkıntı yaşamadım bi de hemşiremiz çok iyiydi çok tatlıydı çok ilgilendi sağ olsun meleğim biraz büyüdükten sonra gitmiştik ziyaretine zaten onun hakkını ödeyemem ya biz ağzına veremiyorduk hemşire bize gösterdi şu şekilde tutun ağzına götürün işte bebişi şu şekilde kavrayın falan Valla Allah razı olsun allah hep iyilerle karşılaştırsın canım hepimizi inşallah senin de sıkıntı yaşamadan atlatırsın öncelikle kalp atışı sonrasında zaten cinsiyeti ondan sonra da kilosu boyu kaç oldu gibi sorular çok tatlı sorular yaaaaaaa Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım

Kizlar kaynanatörden sonra yine strese girdim.elimde ovulasyon testlerim var onlari kullanmaya basladim. Ama hamile kalsamda ben söylemicem . çok sinir oldugu bir komsusu var kadini hic cekemiyor kıskaniyor kadinda sürekli onun damarina basiyor. yani kadin mayoyla sokakta gezse o bikiniyle gezer benimde konusmami istemiyor. Gidip once ona söylicem ondan öğrensin

Kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm diyorsun yani heee

Cnmm çok sevindim adına, hayırlı olsun gözün aydın, rabbimde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, çizgi öyle koyuki değerin baya yüksek çıkıcak sanırım, 2gün gecikmeyle bukadarsa büyük ihtimal erken döllenme olmuş senin, tekrar hayırlı olsun,
Ayy kizlaar.Dun gece sutyensz yatayim dedim amaa Aman Allhiiiimmm. Nssil bi iskence ettim kendimee. Usenip de kalkmadim bide. Saga sola donerken ayri agridi yuz ustu zaten yatamadim. Sirt ustu yatmaktan yorldm simdiden
Ohoooo dur bakalım bunlar daha iyi günlerin
Ben önceki hamileliklerimde pek göğüs ağrısı çekmemiştim büyümüşlerdi baya ama çekmedim hiç, benim sıkıntım emzirme dönemindeydi öyle çok sütüm vardıki bi saat emzirmesem taş kesiliyolardı patlıcak gibi can yakıyodu, bebeğimi ben uyandırıp emzirirdim hephele geceleri daha fenaydı, sütyenin içine bez koyardım sabaha kadar cılkı çıkardı akan sütten,bebeğimi yanıma alıp emzirerek uyurdum çoğu zaman, ah yavrum yaa emzirme sonrası ne güzel bomboş oluyodu memişler nasılda rahatlıyordumama yarım saat içinde tekrar şişmeye sızlama başlardı,,
Aynen süt bol olsunda varsın acıya katlanıyoruz bişekilde

Yooo cok sukur olmadi hic. Hayrdr nerden cikti bu. Yanlis anlamdysam ole seyler sutyen cok sıkarsa yanlardan tasarsa zamnla 3.meme gibi oluo orasi.
Yok canım öyle degil yani görünürde hicbisi yok bazen koltuk altını kasıyınca istemsiz oynuyorum biyerleri sıkıyorum yag bezesi gibi cıkıyo beyaz bisi ama öle memelik bisey degil meme yok

Ayy çok hoşsun cnm yaaa, güldürdün beni ,Allah'ta seni güldürsün,, yap kız valla aşırı hoşuma gitti bu hain planın

Fecitaktın sen kaynanana bırak umursama insan yerine koymaaaaaaaaa gebe kalınca senden degil esinden ögrenir en kötüsü ugrasıp kafanı yorma canım insallah olur bebegin yaa

Yok canım öyle degil yani görünürde hicbisi yok bazen koltuk altını kasıyınca istemsiz oynuyorum biyerleri sıkıyorum yag bezesi gibi cıkıyo beyaz bisi ama öle memelik bisey degil meme yok
Yaaaa senin yüzünden meraktan koltuk altımı kaşıyayımda senin dediğin yerde bakalım beze gibi bişey gelicekmi diye yaptım valla içim çekildi acıdan, göğsümün yanları fena acıyomuş dokununca anladım

Aynen dediğin gibiydi benim de boldu taşardı maşallahhhhhj diyelim fatom senin de öyle olur inşallah

Oh ii bari ne guzl . Insallh biz de ole ii insnlra denk geliriz. Ben cok kısmetsiz bi insanm insllh yavrmun sansi kismeti bol olur bana cekmez . Daha kese bile gormedik cok meraktaym. Persmbye randevu aldm. Bklm nolck

Kız fatmaaaaa bende sana bişey sorayım dur,,
Adetten bigün önce yada bikaçgün önce sarı akıntın geliyomuydu senin,, benim bat yarın bugünde sarı akıntım devam ediyor reglmi olucam acaba, hiç adet sancımda yok ama bu sarı akıntı hiç bukadar çok devam etmemişti böyle,

Oh ii bari ne guzl . Insallh biz de ole ii insnlra denk geliriz. Ben cok kısmetsiz bi insanm insllh yavrmun sansi kismeti bol olur bana cekmez . Daha kese bile gormedik cok meraktaym. Persmbye randevu aldm. Bklm nolck
Ayyy bu perşembe mi yani yarın mı randevun hadi inşallah canım keseyi görürsün inşallah değişir kısmetin de güzel iyi insanlarla karşılarşırsın ben de normalde şanslı biri değilimdir ama o konuda yüzüm gülmüştü gülmesine de Melek hanım çok emmedi çalıştığım İçin üç ay sonra işe başlamak zorunda kaldım pna mama verdik ben akşam emziriyprdum sonra reddetmeye başladı ondan sonra ancak iki ay kadar emzirdim yani bi toplam bi beş ay emdi inşallah sen iki yaşına kadar emzirirsin canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…