beni de ekleyin
Beni de nasıl bi duabeni de ekleyin
Amin canım benimde 37.1 lere çıktı fakat 2 gün kala düştü 1 gün sonra da kırmızıları gördüm. Kısmet... ateş ölçümüyle çok hamile kalan var. Inşallah bize de nasip olur canımBende tam ateşten bahsetmiştim, senin yazını gördüm şimdi, benimde haziran kimyasal yaşadığım aydı değerim bigünde sıfırlanmıştı, tüm belirtilerim vardı ilk denememizdi hemen tuttu diye sevinmiştim ama olmadı, ateşim o ay regl gününe kadar yüksekti regl gününde düştü birden, sendemi ateş yöntemini deniyorsun cnm, gerçekten aslı var dimi bunun, gerçi ateşi aynı devam edşpte hamile olanlsrda var ama ben 3aydır hep ölçüyorum, artık regl ısımıda, yumurtlama ısımıda öğrendim daha kolay oluyor böyle takşp etmek, inşallah nasip olsun herkeze tez vakit
Bilmem arkadaşlar söyleyecekBeni de nasıl bi dua
Evet ya kokusunu bnde farkettm ogrenmeden once enfeksiyon falan diye dusunmstmAnldm cnm saolasn.
Valla belirtilrim azaldi diyebilirim.arada sag veya sol kasigim agrio ama hafif. Idrar rengi de pek fark etmedim ama ole koyu deil pek norml galiba.ozellikle bakmdim yaniama kokusu oluo bak onu ogrenmeden once fark etmistm. En buyuk sıkntim su an memintolr
Aminn insallah kuzum sanirim oyle gorunuyor yarn kan verdigmde ogrenicem degerimi bakalm hayirlisiCnmm çok sevindim adına, hayırlı olsun gözün aydın, rabbimde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, çizgi öyle koyuki değerin baya yüksek çıkıcak sanırım, 2gün gecikmeyle bukadarsa büyük ihtimal erken döllenme olmuş senin, tekrar hayırlı olsun,
Ohoooo dur bakalım bunlar daha iyi günlerin
Ben önceki hamileliklerimde pek göğüs ağrısı çekmemiştim büyümüşlerdi baya ama çekmedim hiç, benim sıkıntım emzirme dönemindeydi öyle çok sütüm vardıki bi saat emzirmesem taş kesiliyolardı patlıcak gibi can yakıyodu, bebeğimi ben uyandırıp emzirirdim hephele geceleri daha fenaydı, sütyenin içine bez koyardım sabaha kadar cılkı çıkardı akan sütten,bebeğimi yanıma alıp emzirerek uyurdum çoğu zaman, ah yavrum yaa emzirme sonrası ne güzel bomboş oluyodu memişler nasılda rahatlıyordum ama yarım saat içinde tekrar şişmeye sızlama başlardı,,
Aynen süt bol olsunda varsın acıya katlanıyoruz bişekilde
Çok yanlıs ya susma valla sustukça ezerler canımAynen canim valla eyvallahim yok. Lafa laf kötege kötek. Bu ne ya kaynana diye istedikleri herseyi söyleme hakki görüyorlar kendilerinde
Katılırım bende nasıl yapıcaz amaTmm canım kendin elinde burdan katılmak isteyenlerin listesini yaparsın sana zahmetben sorucam sürekli
Dua konusunu ben arastırıcam bi hangisi daha etkiliyse onu yapalım
BEBEGİ OLSUN İSTEYEN ARKADASLAR DİLEK DUASI YAPACAGIZ KİMLER KATILMAK İSTER?
Canım ben hala adet olmadım o yuzdem bişey diyemiyorum :)Batları gecen arkadaslar bilgi istiyorummmm❤❤❤
Bende de sarı akıntı var yaaKız fatmaaaaa bende sana bişey sorayım dur,,
Adetten bigün önce yada bikaçgün önce sarı akıntın geliyomuydu senin,, benim bat yarın bugünde sarı akıntım devam ediyor reglmi olucam acaba, hiç adet sancımda yok ama bu sarı akıntı hiç bukadar çok devam etmemişti böyle,
Sen ozaman gerçekten sanırım kimyasal geçirdin cnm yaa, döllenmeye çalışmış olmamış,tabi normal zamanda ateşin kaçtı onu bilmek lazım,çünkü döllenme işlemi başlamadousa hiç yumurta çatladıktan sonra ateş yükselmiyor,benim hep 36.1-2lerde seyrediyor yumurtlamadan önce,, bu yöntem gerçekten en erkenden belli eden bi yöntem seviyorum oyüzden yaaben bu ay yaptım onu canım
dediğin gibi ta adet dönemine kadar ateşim 36,7 lerde devam etti
sonra düşüşe geçince anladım adet olacağımı ve oldu da
Maşallah bayada yükselmiş cnm, acaba sendemi kimyasal yaşadınki hiç test yapmışmıydınAmin canım benimde 37.1 lere çıktı fakat 2 gün kala düştü 1 gün sonra da kırmızıları gördüm. Kısmet... ateş ölçümüyle çok hamile kalan var. Inşallah bize de nasip olur canım
Hoşgeldin cnmBenide ekleyin kizlar bu arada ilk gebeliginizmi daha once dusuk yapan varmi benim 6 yasinda bir oglum var 8 ay once dusuk yaptim insallah bu ay bekliyorum
Cnm totemde batın yok senin, kaçıydı bat,, hayırlısıyla güzel haberler alırsın inşallahBende de sarı akıntı var yaa
Bişi sormak istiyorum benim yumurtlamadan sonra ateşim hep yüksek oluyor takip ediyorum normalde 36,4 ken yunurtlamadan sonra 37,1 37,2 falan oluyor ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı acaba bende kimyaslamı oluyorum yoksa bu durum normalmiSen ozaman gerçekten sanırım kimyasal geçirdin cnm yaa, döllenmeye çalışmış olmamış,tabi normal zamanda ateşin kaçtı onu bilmek lazım,çünkü döllenme işlemi başlamadousa hiç yumurta çatladıktan sonra ateş yükselmiyor,benim hep 36.1-2lerde seyrediyor yumurtlamadan önce,, bu yöntem gerçekten en erkenden belli eden bi yöntem seviyorum oyüzden yaa
Maşallah bayada yükselmiş cnm, acaba sendemi kimyasal yaşadınki hiç test yapmışmıydın
Hoşgeldin cnmEllerinden öper 10 yaşında oğlum ve 9yaşında kızım var, 3.cüye niyetlendik bakalım bizde
Cnm totemde batın yok senin, kaçıydı bat,, hayırlısıyla güzel haberler alırsın inşallah
Benim de 6 yaşında bir kızım var ve 7 ay önce bir kaybım, durumlarımız benzermiş 3 aydır deniyoruz işte tekrar..Benide ekleyin kizlar bu arada ilk gebeliginizmi daha once dusuk yapan varmi benim 6 yasinda bir oglum var 8 ay once dusuk yaptim insallah bu ay bekliyorum
Tamam canım hayırlısı o zamanAyy hemsoom yanlis yazmisim yaaanormlde persmbe alcktm yani yarina ama degistrdim sonra haftya saliya aldim. Kafam gitmis yaa. Aklimda ole kalmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?