Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amin canım benimde 37.1 lere çıktı fakat 2 gün kala düştü 1 gün sonra da kırmızıları gördüm. Kısmet... ateş ölçümüyle çok hamile kalan var. Inşallah bize de nasip olur canım

Evet ya kokusunu bnde farkettm ogrenmeden once enfeksiyon falan diye dusunmstm

Aminn insallah kuzum sanirim oyle gorunuyor yarn kan verdigmde ogrenicem degerimi bakalm hayirlisi

Katılırım bende nasıl yapıcaz ama

Bende de sarı akıntı var yaa

ben bu ay yaptım onu canım
dediğin gibi ta adet dönemine kadar ateşim 36,7 lerde devam etti
sonra düşüşe geçince anladım adet olacağımı ve oldu da
Sen ozaman gerçekten sanırım kimyasal geçirdin cnm yaa, döllenmeye çalışmış olmamış,tabi normal zamanda ateşin kaçtı onu bilmek lazım,çünkü döllenme işlemi başlamadousa hiç yumurta çatladıktan sonra ateş yükselmiyor,benim hep 36.1-2lerde seyrediyor yumurtlamadan önce,, bu yöntem gerçekten en erkenden belli eden bi yöntem seviyorum oyüzden yaa
Amin canım benimde 37.1 lere çıktı fakat 2 gün kala düştü 1 gün sonra da kırmızıları gördüm. Kısmet... ateş ölçümüyle çok hamile kalan var. Inşallah bize de nasip olur canım
Maşallah bayada yükselmiş cnm, acaba sendemi kimyasal yaşadınki hiç test yapmışmıydın
Benide ekleyin kizlar bu arada ilk gebeliginizmi daha once dusuk yapan varmi benim 6 yasinda bir oglum var 8 ay once dusuk yaptim insallah bu ay bekliyorum
Hoşgeldin cnmEllerinden öper 10 yaşında oğlum ve 9yaşında kızım var, 3.cüye niyetlendik bakalım bizde
Bende de sarı akıntı var yaa
Cnm totemde batın yok senin, kaçıydı bat,, hayırlısıyla güzel haberler alırsın inşallah

Bişi sormak istiyorum benim yumurtlamadan sonra ateşim hep yüksek oluyor takip ediyorum normalde 36,4 ken yunurtlamadan sonra 37,1 37,2 falan oluyor ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı acaba bende kimyaslamı oluyorum yoksa bu durum normalmi

Benide ekleyin kizlar bu arada ilk gebeliginizmi daha once dusuk yapan varmi benim 6 yasinda bir oglum var 8 ay once dusuk yaptim insallah bu ay bekliyorum
Benim de 6 yaşında bir kızım var ve 7 ay önce bir kaybım, durumlarımız benzermiş 3 aydır deniyoruz işte tekrar..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…