Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim annem de maş evlenmiş ilk aydan hamile kalmış malesef çikolata kistim var cnm benim. Zaten Bi ay daha bekleyip tedavşye başlıcaz

Bende anneme çekmemişim malesef. Abimler in de 2.ay olmuştu..

Eki Görüntüle 2302798

Merhaba ben geldim
Kizlar bu sonuçlardan anlayaniniz var mi

Benimde;
Fsh. 8.5
Lh. 7.2
Prolaktin. 21.1
Tsh. 2.85
Estradiol (E2) 52.6
Amh. 1.19

Prolaktin süt hormonu, Amh yumurta rezervi olduğunu kesin biliyorum. Diğerlerinin net olarak ne olduğunu bilmiyorum ama Fsh ve Lh sonucları birbirine yakın olması gerektiğini biliyorum. Korkutmak istemem kesinlikle ama mutlaka doktoruna görün Amh değerin çok düşük, özür dilerim ama Benim 1.19 olmasına rağmen erken menapoz durumu dedi doktor sonucumda normal değerin 1.52-9.95 olarak görülüyor. Insallah hic bi sorunun yoktur varsa da en kısa zamanda hallolur ve tez zamanda da hayırlısıyla pozitif sonuclarını alırsın, mübarek gecenin hürmetine Rabbim sesimizi duyup dualarımızı kabul etsin inşAllah

Amh nin de en az 2.6 olmasi gerekiomus
Netten bi bak onu yukselten yiyeckler var mi diye

Doktor direkt aşılama dedi regl 2. günü gidicez bi görüşmeye canm sorcam 1 ay daha bekleyeyim mi diye 3 seneye yakın zamandır bekliyoruzya daha fazla zaman kaybetmeyin demişti geçen ay

Benim annem de maş evlenmiş ilk aydan hamile kalmış malesef çikolata kistim var cnm benim. Zaten Bi ay daha bekleyip tedavşye başlıcaz

Benim annemde hemen kalmış Ne varsa eskilerde var bişey bilmiyolar ama pat diye hamile kalıyolar Yaa kötü huylu mu ki, bi arkadaşım anlatmıştı çikolata kisti kötü huylu olmadığında hamileliğe engel değil diye ama inşAllah tedavide hemen olumlu sonuc alırsın canm

Kızlar benim göğüslerim bazen aşşırı derece ağrıyor sanki içi yara olmuş gibi prolaktinimide ölçtürmüştüm daha önce. Bi sorun yoktu başka bi hormondan olur mu bu acaba normal mi akıntı filan olmuyor ama dayanılmaz acıyor bi de bu ay hayıt hapı kullandım göğüs acısını azaltıyodu güya

Doktorunu iyi araştır canım tek doktorla kalma.eşimin sonucu çıktığında doktor bize aşılama bile olmaz dedi. Burda topiklere yazdığım da arkadaşlar senin olmazsa bizim nasıl olsun sonucu iyi falan dediler başka doktora göster dediler farklı iki doktora gösterdim. Doktorlar gayet iyi hiç bi sorun yok dediler. Ben de bu ay adet olup aşılama yaptıracaktım. Hatta bu ay ne gün tuttum ne olsun diye uğraştım . Nasılsa olmayacak diye rahat bıraktım kendimi. O yüzden rahatım test bile yapmıyorum. Adet olursam olacam artık

Insallah insallaaahhhrandevum 12 eylulde bakalim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…