Hiç görüşmek istemiyorum zaten zorunlu sebepler hariç eşim de bende görüşmüyoruzgormemis uyuz . Allh buyuk havasini atsin bklm. Belki o cocuklr ona sinav olur kim bilir....
Benim annem de maş evlenmiş ilk aydan hamile kalmışAnneme ilk 1 hafta demiştim olmadı diye ama anlamıyodu tabi neden olmadığını kardeş kardeş mi yatıyosunuz saçmalama felan derdi sonra he oldu diye geçiştirmiştim, yaşımız yakın olan teyzem var ona diyodum sadece hergün konuşurduk en son başarınca o da rahatlamıştısorun yoksa yaşın da önemi yok bence benim annem 38 yaşında normal doğum yaptı Hiç anneme çekmemişim hamile bile kalamıyorum
Oohh ii bari kafaniz rahat.Hiç görüşmek istemiyorum zaten zorunlu sebepler hariç eşim de bende görüşmüyoruz
Bende anneme çekmemişim malesef. Abimler in de 2.ay olmuştu..Anneme ilk 1 hafta demiştim olmadı diye ama anlamıyodu tabi neden olmadığını kardeş kardeş mi yatıyosunuz saçmalama felan derdi sonra he oldu diye geçiştirmiştim, yaşımız yakın olan teyzem var ona diyodum sadece hergün konuşurduk en son başarınca o da rahatlamıştısorun yoksa yaşın da önemi yok bence benim annem 38 yaşında normal doğum yaptı Hiç anneme çekmemişim hamile bile kalamıyorum
Amh nin de en az 2.6 olmasi gerekiomus
Netten bi bak onu yukselten yiyeckler var mi diye
Benim annem de maş evlenmiş ilk aydan hamile kalmışmalesef çikolata kistim var cnm benim. Zaten Bi ay daha bekleyip tedavşye başlıcaz
Bende anneme çekmemişim malesef. Abimler in de 2.ay olmuştu..
Yazılanları okuyamadım ama adet oldun muDoktor direkt aşılama dedi regl 2. günü gidicez bi görüşmeye canm sorcam 1 ay daha bekleyeyim mi diye 3 seneye yakın zamandır bekliyoruzya daha fazla zaman kaybetmeyin demişti geçen ay
Doktorunu iyi araştır canım tek doktorla kalma.eşimin sonucu çıktığında doktor bize aşılama bile olmaz dedi. Burda topiklere yazdığım da arkadaşlar senin olmazsa bizim nasıl olsun sonucu iyi falan dediler başka doktora göster dediler farklı iki doktora gösterdim. Doktorlar gayet iyi hiç bi sorun yok dediler. Ben de bu ay adet olup aşılama yaptıracaktım. Hatta bu ay ne gün tuttum ne olsun diye uğraştım . Nasılsa olmayacak diye rahat bıraktım kendimi. O yüzden rahatım test bile yapmıyorum. Adet olursam olacam artıkTabikide regl ağrım varKendimi aşılamaya, kontrollere hazırlıyorum şuanki duam inşAllah 2. günüm pazar gününe denk gelmez, adetim çoookkk az sürdüğü için (erken menapoz durumundan) mutlaka 2. günü gel dedi çünkü
Ya kahve rengi akıntı da ne oluyor?kadın olmak zor yahuu
Doktorunu iyi araştır canım tek doktorla kalma.eşimin sonucu çıktığında doktor bize aşılama bile olmaz dedi. Burda topiklere yazdığım da arkadaşlar senin olmazsa bizim nasıl olsun sonucu iyi falan dediler başka doktora göster dediler farklı iki doktora gösterdim. Doktorlar gayet iyi hiç bi sorun yok dediler. Ben de bu ay adet olup aşılama yaptıracaktım. Hatta bu ay ne gün tuttum ne olsun diye uğraştım . Nasılsa olmayacak diye rahat bıraktım kendimi. O yüzden rahatım test bile yapmıyorum. Adet olursam olacam artık
4 gün var daha sabahta pempemsi akıntı geldiydi az regelimmi geliyor erkenden neoluyor anlayamadımAdete kaç günün var
Sen hiç hepatit aşısı olmadın mı
4 gün var daha sabahta pempemsi akıntı geldiydi az regelimmi geliyor erkenden neoluyor anlayamadım
Ay inşallahİnşallah bebiş yerleşiyordur canım. Yerleşme gibi geldi bana . Amin amin
En fazla iki gün sürer deniliyor canımAy inşallahyerleşmeyse eğer nekadar sürer acaba böyle lekelenmeler ?
Insallah insallaaahhhBenimde;
Fsh. 8.5
Lh. 7.2
Prolaktin. 21.1
Tsh. 2.85
Estradiol (E2) 52.6
Amh. 1.19
Prolaktin süt hormonu, Amh yumurta rezervi olduğunu kesin biliyorum. Diğerlerinin net olarak ne olduğunu bilmiyorum ama Fsh ve Lh sonucları birbirine yakın olması gerektiğini biliyorum. Korkutmak istemem kesinlikle ama mutlaka doktoruna görün Amh değerin çok düşük, özür dilerim amaBenim 1.19 olmasına rağmen erken menapoz durumu dedi doktor sonucumda normal değerin 1.52-9.95 olarak görülüyor. Insallah hic bi sorunun yoktur varsa da en kısa zamanda hallolur ve tez zamanda da hayırlısıyla pozitif sonuclarını alırsın, mübarek gecenin hürmetine Rabbim sesimizi duyup dualarımızı kabul etsin inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?