Bende var. Ovu testlerimden de var kalan memlekete gittik bayramda ve regl bitti sonra gittik ovu yapsam da memlekette yapamazdım boşa gitmesin diye bıraktım gebelik testi de daha öncekilerden de vardı çubuk testlerin yanında da geldi gebelik onlar da var insAllah olumlu olarakyapmak nasip olur
Bende var. Ovu testlerimden de var kalan memlekete gittik bayramda ve regl bitti sonra gittik ovu yapsam da memlekette yapamazdım boşa gitmesin diye bıraktım gebelik testi de daha öncekilerden de vardı çubuk testlerin yanında da geldi gebelik onlar da var insAllah olumlu olarakyapmak nasip olur
Caliskan kari ben normalde bu saatte uyanmam ama rüyayı gordugum zaman sagolsun kocamin kafasi uyandirdi daha da uyuyamadim ben de kalkip silip supurcem insallah
Caliskan kari ben normalde bu saatte uyanmam ama rüyayı gordugum zaman sagolsun kocamin kafasi uyandirdi daha da uyuyamadim ben de kalkip silip supurcem insallah
Bende bu ay adetliyken horman testi yaptırmak istedim özelde doktor yapmadi, adetlerin düzenli herşeyin normal gözüküyor dedi ben olsun yine yapmak istiyorum dedim doktor olan benim dedi yapmadi sinir oldum, demekki adetler duzenliykende hormonlar normal olmayabiliyor.
Kuzum benim çok sevindim rabbim sağ salim kucağına aldırsın miniğini valla harika bir haber ya seni uzun zamandır görüyorum her topikte baya uğraştın.belirti varmıydı neler hissettin anlatır mısın