Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzum benim çok sevindim rabbim sağ salim kucağına aldırsın miniğini valla harika bir haber ya seni uzun zamandır görüyorum her topikte baya uğraştın.belirti varmıydı neler hissettin anlatır mısın
Günaydın canım. Benim BAT 19 agustostu. Ben de anlatayim sana. Kasık ağrilarim vardı. Ve sanki hani köpük pit pit söner ya o hareketi öyle tanımlayabiliyorum. Öyle haraketler vardı kasiklarimda. Sabahları gözlerim sis gibi uyanıyordum ve avuç içlerim yanıyordu. 3 kez sağ kasigima kramp girdi kipirdayamadim bat günüm gelmeden. Şu an 5+2 yiz çok şükür. 12 eylülde kalp atışını duymak için dr randevu verdi. Ben nisan ayından beri deniyordum.bu ay son demiştim artık yapmicem demiştim. Diğer aylar adetten 1 hafta önce başlıyordum test yapmaya. Bu ay hiçyapmadım hep negatif çıkıyor yapmicem dedim ve adet günümün üzerinden 5 gün geçiyordu kan verdim pozitif cıktı. Rabbim isteyen herkese nasib etsin insAllah

İnşallah sen alırsın canım bende rüyamda iki tane hamile kadın gördğm ne demekse
Ben hiç rüya görmedim kız kardeşim görmüş kendisi hamileymiş bende elimi karnina bastırıyormusum kalp atışını duyuyorum demişim . Hatta baNa anlattı senin değil benimdir o dedim güldüm adet günüm gelmemişti daha o zaman

Gunnayyyddiinn baciiimmmmmmsenin gordugun ruyanin aynisini gordumerkek bebek doğurmuştum ruyamda ve emziriyordum bbegi gogsumden sut geliyordu.allahim hic uyanmak istememistim ki esimin kafasi koluma carpti uyandım
Gunydiiiin sekerpareee hadi insllh sira sendeee. Rabbim hayrlra vesile kilsn.
Uyanis sekline istemsiz guldum bazen dengesiz yatiolr

Kuzum benim çok sevindim rabbim sağ salim kucağına aldırsın miniğini valla harika bir haber ya seni uzun zamandır görüyorum her topikte baya uğraştın.belirti varmıydı neler hissettin anlatır mısın
Evt her yere el atmistm merakimdan yine laf sokrlar bana
Valla aslnda basta anlamadim pek. Belirti yok gibiydi. Sadece gogslerimin bi farkli agridgini fark ettim. Bide yum haftasi bacaklrim agridi.bide bel agrim vardi ama ole adet olcam gibi deildi. Ayakta kalinca sanki yük tasimisim gibi agriodu oturunca rahatliodm halâ da oyle. Ayaga kalkinca gozlerim karariodu ama bende her zmn olan seylerdi bunlr onu takmdim. Onun disinda akintm yoktu ogrendikten sonra cogaldi.yoksa kuruydum yani ya da cok cok az geliodu. Bata son bikac gun kala aksamlri halszlik cokmustu uzerime ve atesim cikiodu terliodum. Ole yani. Cogu son gunler ve ogrendiktn sonra basldi

Yemin ederim beeenn dee uyanmayinca itekliyorum
Okuz gibiler itilmiyolr kii ha bide horlamalri vaar bazen 5 e kadr say dio .sayiyom direk hııırrrr diye basio horlamayi. Bi insan 5 10 saniyede uykuya dalar mi yaa. Kafa yastik gormeyegelsin

Hadi ya ne güzel inşallah hamiş olursun sende canımmm

Canım akıntın nasıl bir akıntı krem gibi mi beyaz böyle benimde inanılmaz akıntım var ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…