Yoruluyolr demk ki gariplerim napsinlr. Aciorm bi yandanYyyyaaa ahahahahahdemekki erkekler hep boylelermis
Adetliyken yaptirdim . Asilama icin gitmistik gecen hafta doktor kan tahlili istedi o gun verdik 1 hafta sonra cikicak demislerdi bizeFsh yüksek sanki ne için yaptırmıştın bunu adetli miydin
Sorma canımyaaaAmmmaaannn yaaa ne biliyim deli olcaz sonunda bebek diye diye
Evt bazen beyaz bazen sarmsi. Bi ara baya cok geliodu yeni ogrendgim zamn. Galiba yerlesiodu ondan.simdi az gelio. Bole seylre takilma bencee. Gecen aylrda cok batma ve akintim vardi hamile deildm. Kimde nasil olcgi hic belli olmuo.Canım akıntın nasıl bir akıntı krem gibi mi beyaz böyle benimde inanılmaz akıntım var ya
AmmiiiinnnnnnnYoruluyolr demk ki gariplerim napsinlr. Aciorm bi yandansonuc olrak Allh basimzdan eksik etmesin
Ever orası öyle ama adette olamıyorum akıntımda çok sinir oluyorumm arrıkEvt bazen beyaz bazen sarmsi. Bi ara baya cok geliodu yeni ogrendgim zamn. Galiba yerlesiodu ondan.simdi az gelio. Bole seylre takilma bencee. Gecen aylrda cok batma ve akintim vardi hamile deildm. Kimde nasil olcgi hic belli olmuo.
Insllh vardr da gizleniodur. Hayrlisi olsn cnm.Tünaydın, hayırlı cumalar kızlar,,
Son Testi sabah yaptım malesef,, bembeyazdı ikinci yer, çıkmadı bişey, bugün şehir dışına düğüne gidiyoruz pazar dönücekmişiz, gecikmenin 2günündeyim ilk defa gecikiyo malum, bende testi yapayımda rahat etsin kafam yoksa belki sökülürüm dedim, negatifi görsemde görmesemde önemli değildi çünkü herşeye hazırım stresim yoktu zaten, ayakta duracak halim yok nasıl hazırlanıp gidicem gezmeye bilmem, 3gibi çıkarız dedi eşim, adet gelmeden kafam rahat etmiyceği için yine dikkat etmeye devam edicem ben, sol kasığım hala deli gibi baskılı ve batıyor,normalde regl zamanı büyük wcye çıkarken sancım dayanılmaz olurdu anlardım kanamam başlıycak diye ama dünde bu sabahta çok rahat çıktım, oyyyyy oyyyyy bekleyelim bakalım nolucak
Herkeze hayırlı günler diliyorum sağlıcakla kalın, arada girerim müsait olursam oralarda,olamasamda bulurum bi delik yine girer okurum
Nolcak halimizSorma canımyaaa
Evet sayin seyircileer burda yeni binanin temeli atilmak uzere hummali bi calisma baslamak uzereeeSlm kizlar bugün iğnenin ikinci günü ve felaket kasık ağrım var hissetttiriyor bklm bugün çalışmalara yeniden baslicaz 30 ağustos 2-4-6-8-10 Eylül olarak belirledi doktorum ilişki günlerini,
Merhaba canım FSH yüksek ama çok değil. Lh hormonuna bakılmadı mı. O kaç. FSH düşürmek istersen aktardan testere dişli aslan pençesi al günde iki defa çayını iç değerin düşer. Benim geçen yıl 7.06 ydı 5 e düştü. Aktar a sor istersen o daha iyi bilir
Kac gun gecti .test yapmis miydinEver orası öyle ama adette olamıyorum akıntımda çok sinir oluyorumm arrık
Doktoruna değerlerini gösterdin mı. Yaşın kaçtı canım. Amh düşük biraz
Hadi hayrlisi Rabbim nasip eder insAllahEvet sayin seyircileer burda yeni binanin temeli atilmak uzere hummali bi calisma baslamak uzereeekendilerine kolay gelsin deyip cekiliyorz yerlerimize
Yok daha doktora gostermedim . Randevum 12 eylulde yasim 24Doktoruna değerlerini gösterdin mı. Yaşın kaçtı canım. Amh düşük biraz
Anladım canım hayırlı haberler alırsın inşallah. İyi bir doktor araştır bul onun tedavisinden çıkma. Değerlerini o kontrol etsin kaç ay sonra yine baksınYok daha doktora gostermedim . Randevum 12 eylulde yasim 24amh evet dusukmus ama fazla degil internetten arastirdigima göre . Lh yi bilmiyorum e nabizdan bunlar gozukiyor sadece gecen hafta yaptridik 1 hafta sonra cikar demislerdi bize
Insallah bakalim ya devlet hastanelerine gide gele maf oluyor insan ya ozelden aldik randevu alrtik ordan devam edicez Allah nasip ederse . Devlet cok oyaliyor takipte kalmiyorAnladım canım hayırlı haberler alırsın inşallah. İyi bir doktor araştır bul onun tedavisinden çıkma. Değerlerini o kontrol etsin kaç ay sonra yine baksın
Ben de daha onceki aylarda yaptirmistim ama boyle sonuclar cikmasi hic aman ya degisik degisik seyler cikariyorlar basimizaBu ay Bende adet olunca yaptiricam kizlar bakalım bi sıkıntı varmi yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?