Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım akıntın nasıl bir akıntı krem gibi mi beyaz böyle benimde inanılmaz akıntım var ya
Evt bazen beyaz bazen sarmsi. Bi ara baya cok geliodu yeni ogrendgim zamn. Galiba yerlesiodu ondan.simdi az gelio. Bole seylre takilma bencee. Gecen aylrda cok batma ve akintim vardi hamile deildm. Kimde nasil olcgi hic belli olmuo.

Evt bazen beyaz bazen sarmsi. Bi ara baya cok geliodu yeni ogrendgim zamn. Galiba yerlesiodu ondan.simdi az gelio. Bole seylre takilma bencee. Gecen aylrda cok batma ve akintim vardi hamile deildm. Kimde nasil olcgi hic belli olmuo.
Ever orası öyle ama adette olamıyorum akıntımda çok sinir oluyorumm arrık

Insllh vardr da gizleniodur. Hayrlisi olsn cnm.

Slm kizlar bugün iğnenin ikinci günü ve felaket kasık ağrım var hissetttiriyor bklm bugün çalışmalara yeniden baslicaz 30 ağustos 2-4-6-8-10 Eylül olarak belirledi doktorum ilişki günlerini,
Evet sayin seyircileer burda yeni binanin temeli atilmak uzere hummali bi calisma baslamak uzereee kendilerine kolay gelsin deyip cekiliyorz yerlerimize

Merhaba canım FSH yüksek ama çok değil. Lh hormonuna bakılmadı mı. O kaç. FSH düşürmek istersen aktardan testere dişli aslan pençesi al günde iki defa çayını iç değerin düşer. Benim geçen yıl 7.06 ydı 5 e düştü. Aktar a sor istersen o daha iyi bilir

Doktoruna değerlerini gösterdin mı. Yaşın kaçtı canım. Amh düşük biraz
Yok daha doktora gostermedim . Randevum 12 eylulde yasim 24 amh evet dusukmus ama fazla degil internetten arastirdigima göre . Lh yi bilmiyorum e nabizdan bunlar gozukiyor sadece gecen hafta yaptridik 1 hafta sonra cikar demislerdi bize

Yok daha doktora gostermedim . Randevum 12 eylulde yasim 24 amh evet dusukmus ama fazla degil internetten arastirdigima göre . Lh yi bilmiyorum e nabizdan bunlar gozukiyor sadece gecen hafta yaptridik 1 hafta sonra cikar demislerdi bize
Anladım canım hayırlı haberler alırsın inşallah. İyi bir doktor araştır bul onun tedavisinden çıkma. Değerlerini o kontrol etsin kaç ay sonra yine baksın

Anladım canım hayırlı haberler alırsın inşallah. İyi bir doktor araştır bul onun tedavisinden çıkma. Değerlerini o kontrol etsin kaç ay sonra yine baksın
Insallah bakalim ya devlet hastanelerine gide gele maf oluyor insan ya ozelden aldik randevu alrtik ordan devam edicez Allah nasip ederse . Devlet cok oyaliyor takipte kalmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…