- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
güzel haberler alirsin cnm insAllah doktordanYok daha doktora gostermedim . Randevum 12 eylulde yasim 24amh evet dusukmus ama fazla degil internetten arastirdigima göre . Lh yi bilmiyorum e nabizdan bunlar gozukiyor sadece gecen hafta yaptridik 1 hafta sonra cikar demislerdi bize
InsAllah hersey yolundadır canım iyi düşünelim bat ne zmndiBu ay Bende adet olunca yaptiricam kizlar bakalım bi sıkıntı varmi yokmu
Aynen canım devlette çok yoğun ve kalabalık olduğu için çok da umursamıyorlar. Özelde iyi bir doktor bulursa çok iyi ilgileniyor. İnsanı rahatlatıyor da bu durum. Ben sadece bir defa devlete gittim baktım olacak gibi değil direk özelde bir doktor araştırdım ona gittim Şubattan beri onunla devam ediyoruz. Abla gibi oldu artık psikolojik olarak da rahatlatıyorInsallah bakalim ya devlet hastanelerine gide gele maf oluyor insan ya ozelden aldik randevu alrtik ordan devam edicez Allah nasip ederse . Devlet cok oyaliyor takipte kalmiyor
Insalllahhh ya artik gebe kalmak bile sorunlugüzel haberler alirsin cnm insAllah doktordan
InsAllah hersey yolundadır canım iyi düşünelim bat ne zmndi
Biz de artik ozelden devam edicezAynen canım devlette çok yoğun ve kalabalık olduğu için çok da umursamıyorlar. Özelde iyi bir doktor bulursa çok iyi ilgileniyor. İnsanı rahatlatıyor da bu durum. Ben sadece bir defa devlete gittim baktım olacak gibi değil direk özelde bir doktor araştırdım ona gittim Şubattan beri onunla devam ediyoruz. Abla gibi oldu artık psikolojik olarak da rahatlatıyor
Biz bahceciye aldik randevu esim cok duydu oranın adini o yuzden en iyisi olsun diyoruz artij para da gozumde gidiyor cocuk icin deger herseeeyyAynen canım devlette çok yoğun ve kalabalık olduğu için çok da umursamıyorlar. Özelde iyi bir doktor bulursa çok iyi ilgileniyor. İnsanı rahatlatıyor da bu durum. Ben sadece bir defa devlete gittim baktım olacak gibi değil direk özelde bir doktor araştırdım ona gittim Şubattan beri onunla devam ediyoruz. Abla gibi oldu artık psikolojik olarak da rahatlatıyor
Ah ah bilsem ne zor kadın olmak yaNolcak halimiz
Benim normalde düzensiz adetim geçen ay 2 aya yakın olmadım prolaktin yüksek çıktı ama ilaç kullandım bu ay değerimin düşmesi lazımdı ama hala adet olamadım. Bu haftaiçi salı çarşamba olmam lazımdı olmadım. Testide salı yaptım negatiftiKac gun gecti .test yapmis miydin
Kizz o yuzden cennet analarin ayaklari altinda yaAh ah bilsem ne zor kadın olmak ya
Ins cnm varsada bu sorun ilaç ilaç kullanırım artık var 20 eylül ama benim 5 6 gün önce lekeler baslargüzel haberler alirsin cnm insAllah doktordan
InsAllah hersey yolundadır canım iyi düşünelim bat ne zmndi
Aynen cidden çok doğru yaaaKizz o yuzden cennet analarin ayaklari altinda ya
Aşılama için mi aldın sen randevu cnm tüp bebek için miInsalllahhh ya artik gebe kalmak bile sorunlu
Maşallah kızz daha ne belirtisi olsun karın ağrısı göğüs ağrısıSelam kızlar
Ben adetim gelmeden öğrendim hamile oldugumu bugün de adet olmam gereken gün. Belirti yaşamadım ben göğüs hassasiyeti hariç aynı adet belirtileri çok farkını görmedim özellikle dün ve bugün felaket bel karın ağrısı oldu her an adet olacakmışım gibi geliyor sürekli wc gibi geliyorum yani çok belirti aramamak lazım 6. Haftadan sonra asıl belirtiler başlıyormuş zaten
Amin canım inşallah bakalım. Tabi belirti vat ama adetle aynı:))) ayırt etmek zor bence dualarimdasiniz bu topikdeki herkes enn enn geç bu yıl sonuna kadar hamiş olmuş olacakMaşallah kızz daha ne belirtisi olsun karın ağrısı göğüs ağrısısağlıkla kucağına al inşallah bizlerede dua et
Asilama içinAşılama için mi aldın sen randevu cnm tüp bebek için mi
Boyle boyle zaman geciyor sonra yas da geçiyor allhiiimmm oluceeemmmmmmmmDoktor da rahim filmi ister heralde bir sonraki adetten sonra da onu çektiririm böyle böyle aylar geçiyo kızlar ya
Her cileyi kadinlar cekiyor . Erkekler ne calissinlar . Calismak bile zor geliyor onlara resmenAynen cidden çok doğru yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?