Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok daha doktora gostermedim . Randevum 12 eylulde yasim 24 amh evet dusukmus ama fazla degil internetten arastirdigima göre . Lh yi bilmiyorum e nabizdan bunlar gozukiyor sadece gecen hafta yaptridik 1 hafta sonra cikar demislerdi bize
güzel haberler alirsin cnm insAllah doktordan
Bu ay Bende adet olunca yaptiricam kizlar bakalım bi sıkıntı varmi yokmu
InsAllah hersey yolundadır canım iyi düşünelim bat ne zmndi

Insallah bakalim ya devlet hastanelerine gide gele maf oluyor insan ya ozelden aldik randevu alrtik ordan devam edicez Allah nasip ederse . Devlet cok oyaliyor takipte kalmiyor
Aynen canım devlette çok yoğun ve kalabalık olduğu için çok da umursamıyorlar. Özelde iyi bir doktor bulursa çok iyi ilgileniyor. İnsanı rahatlatıyor da bu durum. Ben sadece bir defa devlete gittim baktım olacak gibi değil direk özelde bir doktor araştırdım ona gittim Şubattan beri onunla devam ediyoruz. Abla gibi oldu artık psikolojik olarak da rahatlatıyor

Biz de artik ozelden devam edicez

Biz bahceciye aldik randevu esim cok duydu oranın adini o yuzden en iyisi olsun diyoruz artij para da gozumde gidiyor cocuk icin deger herseeeyy

Kac gun gecti .test yapmis miydin
Benim normalde düzensiz adetim geçen ay 2 aya yakın olmadım prolaktin yüksek çıktı ama ilaç kullandım bu ay değerimin düşmesi lazımdı ama hala adet olamadım. Bu haftaiçi salı çarşamba olmam lazımdı olmadım. Testide salı yaptım negatifti

Selam kızlar
Ben adetim gelmeden öğrendim hamile oldugumu bugün de adet olmam gereken gün. Belirti yaşamadım ben göğüs hassasiyeti hariç aynı adet belirtileri çok farkını görmedim özellikle dün ve bugün felaket bel karın ağrısı oldu her an adet olacakmışım gibi geliyor sürekli wc gibi geliyorum yani çok belirti aramamak lazım 6. Haftadan sonra asıl belirtiler başlıyormuş zaten

Maşallah kızz daha ne belirtisi olsun karın ağrısı göğüs ağrısı sağlıkla kucağına al inşallah bizlerede dua et

Maşallah kızz daha ne belirtisi olsun karın ağrısı göğüs ağrısı sağlıkla kucağına al inşallah bizlerede dua et
Amin canım inşallah bakalım. Tabi belirti vat ama adetle aynı:))) ayırt etmek zor bence dualarimdasiniz bu topikdeki herkes enn enn geç bu yıl sonuna kadar hamiş olmuş olacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…