Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar aklıma geldi de ben Bağcılar eğitim araştırma hastanesine gidiyorum genelde kadın doğuma bir doktor var orda herkes inanılmaz övüyor adamı çocugu olmayanların çocugu falan oluyormus kapıda kuyruk vardı resmen herkes taa uzaklardan bu adam için geliyormuş ben randevu alıp ona gitmeyi düşünüyorum aklınızda olsun. İran kökenli bir doktormuş Teymur Bornaun adı

Kuzum sen daha gençsin benim yaş 34 ben napaaam nerelere gideeem
Yasim genc diye anne olma hakkim yok diye bisey yok sonucta ben de anne oomak istiyorum gec olmadan insallah insallah insallah insallah gec olmadan hepimiz annelik duygusunu tadariz o miisss gibi kokularini icimize ceke çeke uykusuz gecelerimiz olurhepimizin saglikli evlat sahibi olurz insallah

Bennnaaannneeeeehhh yasim geciyor genc anne olmak suç mu kiizzz
Suç olur mu canım ben de 24 yaşında anne oldum ama küçüktüm yani bence, ne acelem vardı bilmiyorum demek istediğim en geç bir iki yıla olur zaten yaşın geçmiyor kuzum

Tabii ki öyle canım benim genç annelik de çok güzel belki moralin düzelir diye dedim daha beterleri de var misal ben Aminnn en yakın zamanda sağlıklı evlatlarımız olur inşallah hepimizinn

Suç olur mu canım ben de 24 yaşında anne oldum ama küçüktüm yani bence, ne acelem vardı bilmiyorum demek istediğim en geç bir iki yıla olur zaten yaşın geçmiyor kuzum
Yok yok geciyor eltilerim 16 yasinda nisanlanmislar hep cocuk yasta almis kaynanam onlari cok genc yasta anne olmuslar . Cok guzel simdi hepsinin en az 2 tane var .en buyugu 30 yasinda 5 cocugu vat

Tabii ki öyle canım benim genç annelik de çok güzel belki moralin düzelir diye dedim daha beterleri de var misal ben Aminnn en yakın zamanda sağlıklı evlatlarımız olur inşallah hepimizinn
Ne beteri kiz cok sukur elimiz ayagimiz tutuyor . benim moralim yerlerde ama dik durmak zorundayız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…