Hey Allahım 24 yaşında yavruya bak yaş geçiyor diyorBoyle boyle zaman geciyor sonra yas da geçiyor allhiiimmm oluceeemmmmmmmm
Kuzum sen daha gençsin benim yaş 34 ben napaaam nerelere gideeemBoyle boyle zaman geciyor sonra yas da geçiyor allhiiimmm oluceeemmmmmmmm
Aynen sorma yaa kesinlikle kadın olsalardı naparlardı acabaaHer cileyi kadinlar cekiyor . Erkekler ne calissinlar . Calismak bile zor geliyor onlara resmen
İnşallaaah bu mubarek günde dualarımız geri çevrilmesinAmin canım inşallah bakalım. Tabi belirti vat ama adetle aynı:))) ayırt etmek zor bence dualarimdasiniz bu topikdeki herkes enn enn geç bu yıl sonuna kadar hamiş olmuş olacak♥
Bennnaaannneeeeehhh yasim geciyorHey Allahım 24 yaşında yavruya bak yaş geçiyor diyor
Cekemezlerdi analarimizn nenelerimizin yasadiklariniAynen sorma yaa kesinlikle kadın olsalardı naparlardı acabaa
Kesinlikle öyle ya herşeyimiz stressCekemezlerdi analarimizn nenelerimizin yasadiklarini
Yasim genc diye anne olma hakkim yok diye bisey yok sonucta ben de anne oomak istiyorum gec olmadanKuzum sen daha gençsin benim yaş 34 ben napaaam nerelere gideeem
Buradayım canım
Onlar takmiyorlar kafaya yaKesinlikle öyle ya herşeyimiz stress
Kizz ne duasi neden ben eksik kaliyorumBuradayım canım
Dualarımıza katılmak isteyen baska arkadaslar varmııııı????????
Suç olur mu canım ben de 24 yaşında anne oldum ama küçüktüm yani bence, ne acelem vardı bilmiyorumBennnaaannneeeeehhh yasim geciyorgenc anne olmak suç mu kiizzz
Tabii ki öyle canım benim genç annelik de çok güzelYasim genc diye anne olma hakkim yok diye bisey yok sonucta ben de anne oomak istiyorum gec olmadaninsallah insallah insallah insallah gec olmadan hepimiz annelik duygusunu tadariz o miisss gibi kokularini icimize ceke çeke uykusuz gecelerimiz olur hepimizin saglikli evlat sahibi olurz insallah
Hadi artık başlayalııım. Ne okucaz belli oldu mu?Buradayım canım
Dualarımıza katılmak isteyen baska arkadaslar varmııııı????????
Kimler hamile canım okumalarım hala bitmedi gözden kacırdıklarımı söyleyin düzeltirim batı gecen arkadaslarda yeni bat bilgisi versin onlarıda düzenliyim
Hadi hayırlısı canım bakarsn gelmezIns cnm varsada bu sorun ilaç ilaç kullanırım artık var 20 eylül ama benim 5 6 gün önce lekeler baslar
Yok yok geciyorSuç olur mu canım ben de 24 yaşında anne oldum ama küçüktüm yani bence, ne acelem vardı bilmiyorumdemek istediğim en geç bir iki yıla olur zaten yaşın geçmiyor kuzum
Ne beteri kiz cok sukur elimiz ayagimiz tutuyor .Tabii ki öyle canım benim genç annelik de çok güzelbelki moralin düzelir diye dedim daha beterleri de var misal ben Aminnn en yakın zamanda sağlıklı evlatlarımız olur inşallah hepimizinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?