Bende adet olduğum gün kötü değilim gibime geldi ama yok ya dünden beri moralim bozuk evet buda Bi sınav imtihanımız bu ama ne bileyim insan üzülüyor. Bi arkadaşım var hayıt kullan diye ısrar etmişti 1 ay kullandım 2.kutuya geçicem gitme doktora bu iyi gleicek diyen kız artık git doktora olmuyo dedi baya canım sıkıldı hep moral verirdi olucak diyeNe beteri kiz cok sukur elimiz ayagimiz tutuyor .benim moralim yerlerde ama dik durmak zorundayız
Bebislerimiz olsun diye toplu dua edelim istiyorum benKizz ne duasi neden ben eksik kaliyorumBBBİİİİ DEEE ISTIYOM
Ben tabikiBebislerimiz olsun diye toplu dua edelim istiyorum benkimler katılabilir?
Adetliykende okuyabilecegimiz bir dua arastırıcam
Yok canım bir kimler katılıyor netlessin görmeyenler bir görsün öyle duayı netlestiricemHadi artık başlayalııım. Ne okucaz belli oldu mu?
Vala bizi qyni durumda olmayan anlayamıyor bence kimseye anlatip da bosa can sıkmaya gerek yok bende ailemle bu konuda muhabbet acmamaya çalışıyorum artk anlamıyorlar cunki esim her zmn destekcim saolsun Rabbim hayırlısyla nwsip edecek insAllah ben inanıyorum varsn gec olsun ama güç olmasın bana da bi tanr vqr iste ikincide olmyaacaj belki bu kadar üzülmene stres yapmaya ne gerek var diolar ama oyle olmuyor iste ilki neyse ikinci üçüncü de o bence ben kızımı 19 yaşında hqmile kaldım bu kadar duygularim net değilmiş simdi o zmnkinden daha fqzla istiyorumBende adet olduğum gün kötü değilim gibime geldi ama yok ya dünden beri moralim bozuk evet buda Bi sınav imtihanımız bu ama ne bileyim insan üzülüyor. Bi arkadaşım var hayıt kullan diye ısrar etmişti 1 ay kullandım 2.kutuya geçicem gitme doktora bu iyi gleicek diyen kız artık git doktora olmuyo dedi baya canım sıkıldı hep moral verirdi olucak diye
Gerçkten öyle kimseye dert anlatmak istemiyorum artık kalbini kırcam soranların cidden bunaldım. Atamızın iyi olmadığı görümcem bile aylardır görmedi aramızı düzeltmek içinn görüştüğümüzde hemen bebek konusunu naptınız dedi öyle üzüldüm ki meğer kendi hamileymiş sonradan Bi ortamda nispet yapa yapa anlattıVala bizi qyni durumda olmayan anlayamıyor bence kimseye anlatip da bosa can sıkmaya gerek yok bende ailemle bu konuda muhabbet acmamaya çalışıyorum artk anlamıyorlar cunki esim her zmn destekcim saolsun Rabbim hayırlısyla nwsip edecek insAllah ben inanıyorum varsn gec olsun ama güç olmasın bana da bi tanr vqr iste ikincide olmyaacaj belki bu kadar üzülmene stres yapmaya ne gerek var diolar ama oyle olmuyor iste ilki neyse ikinci üçüncü de o bence ben kızımı 19 yaşında hqmile kaldım bu kadar duygularim net değilmiş simdi o zmnkinden daha fqzla istiyorum
İnsanları üzmekten ne anlıyor bunlar bilmiyorum evlat konusu bence en hassas konu düşmanına bile insan dememeli ya Rabbim büyük bosver herkes kendine yapıyor ne yapiorsaGerçkten öyle kimseye dert anlatmak istemiyorum artık kalbini kırcam soranların cidden bunaldım. Atamızın iyi olmadığı görümcem bile aylardır görmedi aramızı düzeltmek içinn görüştüğümüzde hemen bebek konusunu naptınız dedi öyle üzüldüm ki meğer kendi hamileymiş sonradan Bi ortamda nispet yapa yapa anlattı
Tek dileğim zorunlu olmadıkça onu görmemek gerçekten çok yıpranıyorum. Hatta bebek konusunu açan kimseyle görüşmek istemiyorum artık. Eşime de çok baskı yapıyo arkadaşları akrabaları. En sonunda birine dicem kısırım olmuyo susun artık diyeİnsanları üzmekten ne anlıyor bunlar bilmiyorum evlat konusu bence en hassas konu düşmanına bile insan dememeli ya Rabbim büyük bosver herkes kendine yapıyor ne yapiorsa
Valla ben de ariorm yavastan simdilk devlte gidiorm. Gungorendeym ben de sen nerdesn
Artik insanlar da sasirmis kime saricagini .. anlmiyorlar anlamiyorlar .. ben de onu kullan boyle olur sunu kullan soyle olur seyleri artik duymak istemiyorum kimisine yariyor kimisine yaramiyor sonucta bitkisel kas yapalim derkken gozden olmamak lazimBende adet olduğum gün kötü değilim gibime geldi ama yok ya dünden beri moralim bozuk evet buda Bi sınav imtihanımız bu ama ne bileyim insan üzülüyor. Bi arkadaşım var hayıt kullan diye ısrar etmişti 1 ay kullandım 2.kutuya geçicem gitme doktora bu iyi gleicek diyen kız artık git doktora olmuyo dedi baya canım sıkıldı hep moral verirdi olucak diye
Ya da cok dusundugumuz icin de olabilir bu ruyalar
🎗14k olmusuz L Loriklorik kutlamalar neredeee?
Hadi insallah ya bunlar bi isaret olsunBenim de annem görmüş rüyasında sevinçli haber vercem size diyomuşum doktor da varmış ve doktor 3 gün arabaya binceksin demis ne alakaysa
Ben de ben de olan baskasinda olmayinca uzulurumNe kadar ayıp ya şu bebek soruları gerçekten ne cevap vereceğini şaşırıyor insan. Nispet yapmayı bırak benim bişeyim olsa başkasının yoksa ben utanarak söylerim ezilirim yani.
Ama millet maşallah böyle hassas bi konuda bile nispet yapma peşinde. Gülüp geçmek lazım aslında komikler çünkü .Allah’ın verdiği bişey sonuçta sen neyle hava atıyon hayırdır sen mi yaptın sanıyosunBen de ben de olan baskasinda olmayinca uzulurum
Tabikide öyle bir hakkin yok cnm inşallah tez zamanda olurYasim genc diye anne olma hakkim yok diye bisey yok sonucta ben de anne oomak istiyorum gec olmadaninsallah insallah insallah insallah gec olmadan hepimiz annelik duygusunu tadariz o miisss gibi kokularini icimize ceke çeke uykusuz gecelerimiz olur hepimizin saglikli evlat sahibi olurz insallah
Cunku bizim durumumuz,cok komikkAma millet maşallah böyle hassas bi konuda bile nispet yapma peşinde. Gülüp geçmek lazım aslında komikler çünkü .Allah’ın verdiği bişey sonuçta sen neyle hava atıyon hayırdır sen mi yaptın sanıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?