Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne beteri kiz cok sukur elimiz ayagimiz tutuyor . benim moralim yerlerde ama dik durmak zorundayız
Bende adet olduğum gün kötü değilim gibime geldi ama yok ya dünden beri moralim bozuk evet buda Bi sınav imtihanımız bu ama ne bileyim insan üzülüyor. Bi arkadaşım var hayıt kullan diye ısrar etmişti 1 ay kullandım 2.kutuya geçicem gitme doktora bu iyi gleicek diyen kız artık git doktora olmuyo dedi baya canım sıkıldı hep moral verirdi olucak diye

Vala bizi qyni durumda olmayan anlayamıyor bence kimseye anlatip da bosa can sıkmaya gerek yok bende ailemle bu konuda muhabbet acmamaya çalışıyorum artk anlamıyorlar cunki esim her zmn destekcim saolsun Rabbim hayırlısyla nwsip edecek insAllah ben inanıyorum varsn gec olsun ama güç olmasın bana da bi tanr vqr iste ikincide olmyaacaj belki bu kadar üzülmene stres yapmaya ne gerek var diolar ama oyle olmuyor iste ilki neyse ikinci üçüncü de o bence ben kızımı 19 yaşında hqmile kaldım bu kadar duygularim net değilmiş simdi o zmnkinden daha fqzla istiyorum

Gerçkten öyle kimseye dert anlatmak istemiyorum artık kalbini kırcam soranların cidden bunaldım. Atamızın iyi olmadığı görümcem bile aylardır görmedi aramızı düzeltmek içinn görüştüğümüzde hemen bebek konusunu naptınız dedi öyle üzüldüm ki meğer kendi hamileymiş sonradan Bi ortamda nispet yapa yapa anlattı

İnsanları üzmekten ne anlıyor bunlar bilmiyorum evlat konusu bence en hassas konu düşmanına bile insan dememeli ya Rabbim büyük bosver herkes kendine yapıyor ne yapiorsa

İnsanları üzmekten ne anlıyor bunlar bilmiyorum evlat konusu bence en hassas konu düşmanına bile insan dememeli ya Rabbim büyük bosver herkes kendine yapıyor ne yapiorsa
Tek dileğim zorunlu olmadıkça onu görmemek gerçekten çok yıpranıyorum. Hatta bebek konusunu açan kimseyle görüşmek istemiyorum artık. Eşime de çok baskı yapıyo arkadaşları akrabaları. En sonunda birine dicem kısırım olmuyo susun artık diye

Artik insanlar da sasirmis kime saricagini .. anlmiyorlar anlamiyorlar .. ben de onu kullan boyle olur sunu kullan soyle olur seyleri artik duymak istemiyorum kimisine yariyor kimisine yaramiyor sonucta bitkisel kas yapalim derkken gozden olmamak lazim

Ben de ben de olan baskasinda olmayinca uzulurum
Ama millet maşallah böyle hassas bi konuda bile nispet yapma peşinde. Gülüp geçmek lazım aslında komikler çünkü .Allah’ın verdiği bişey sonuçta sen neyle hava atıyon hayırdır sen mi yaptın sanıyosun

Tabikide öyle bir hakkin yok cnm inşallah tez zamanda olur kavuşursun bebisine

Cunku bizim durumumuz,cok komikk ahahah hihuhuh hihih cok komik gebe kalamamak tamam gulduk gecti simdi cozum bulmaya gelince kaçıyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…