Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar selam yine sayfalarca birikmiş ama üşenmedim okudum
Canım Alyam2021 değerine bende şaşırdım
Ama adet olmaman bile güzel bişey ki hep düzenli oluyorum demiştin
Ama ne olur çok stres yapıp geciktirme adetini
Çünkü biliyormusun bende 2 ay önce öyle olmuştu tan 6 gün gecikmişti ve testlerde çıkmamıştı sonra adet olmuştum
Aslında vücudumuz bizim bilinç altımızla değişiyor o yüzden aslında hep söylenen gibi akışa bırakmak lazım
Ama ben umutluyum senden içimden öyle geçiyor
Belkide geç döllenme oldu son ilişki ne zaman olmuştu
Sabah test yaptınmı kuzum hiç bir daha

Benim de bat 3 eylül test yaptım bugün tek çizgi çıktı kan tahlili versem çıkar mı ki

Günaydın kızlar Hormon testimin sonucu çıktı. Prolaktin dışımda hepsi normal ama prolaktin 33 çıktı hamileliğe engel diye biliyorum. Ne tavsiye edersiniz?
Canım benimde 31 çıktı aktardan testere dişli aslan pençesi aldım bir ay kullandım sonra test falan yapmadım doktorum istediği zaman yaptım 11 çıktı. İki testi de adetin 3.günü yaptım

Eklentiler

• Screenshot_20190831-132839.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_20190831-132827.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 34
Merhaba bende yeni yıla hamile olarak girmek isteyenlerdenim.Bende iki aylık evliyim çalışmalarımız devam ediyor bu arada 39 yaşındayım İlk evliliğimden çocuklarım var ama eşimin de baba olmasını birlikte çok istiyorum bazı testler yaptırdık değerlerim (FSH:7.48 estradiol: 78 prolaktin: 5.47 AMH: 0.067 ) orta düzeyde buldular fakat yumurta rezervi çok düşük olduğu için geç kalınmadan tüp bebek tavsiye ettiler . Zeynep Kamil de tüp Bebek için tedaviye başladık henüz yolun başındayız dosya açıldıktan sonra bir kaç ay sonrasına randevu veriliyormuş.Rabbim nasip etsede tedavi olmadan evladımıza kavuşalım diye dua ediyorum.Adetime 6 gün kala internet ten sipariş ettiğim gebelik testleri ( tıpkimsan) beni net bir şekilde hamile olarak gösterdi gözlerime inanamadım sanırım on dakika öyle teste bakıp kaldım. Bir yandan göz yaşlarımı tutamıyorum Allah'ım dualarımı kabul etti diyorum sonra toparlanıp kendime geldim burada çok kez okudum bu gebelik testlerinin oyunlarını tabi durur muyum gittim eczane ye bir erken birde normal test aldım ikiside negatif halimi anlatmaya gerek yok tahmin edilmesi hiç zor değil şimdi adetime 2 gün kaldı 3 Eylül bu sabah ta yaptım negatif. Tüp Bebek sanırım tek çaremiz. Biraz uzun oldu kusuruma bakmayın Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin banada

Canım benimde 31 çıktı aktardan testere dişli aslan pençesi aldım bir ay kullandım sonra test falan yapmadım doktorum istediği zaman yaptım 11 çıktı. İki testi de adetin 3.günü yaptım
Ay çok sevindimmm masallah canim super. Ben de bi haftadır iciyorum testeredisli aslanpencesini devam edeyim o zaman insallah iyi gelir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…