O zaman benim kaç çıkar acaba ya 52 den daha yüksek miBen adet degilken yaptirdigimda 26 cikmisti. Adetken daha yüksek cikti.
Insallah öyle olmaz. Ama sonuçta ilacı var, ilacı alır düşürürüz en kotu ihtimal.O zaman benim kaç çıkar acaba ya 52 den daha yüksek mi
Aynrn cnmEvet simdi okuyorum da bazı yiyecekler ve stres de yukseltebiliyormus.
İnşAllah ya sen ne zaman gidiceksin doktoraInsallah öyle olmaz. Ama sonuçta ilacı var, ilacı alır düşürürüz en kotu ihtimal.
Ben bu hafta gitmek istiyordum ama telefonu acmiyolar randevu alamadım. Alabilirsem bu hafta gidicem.İnşAllah ya sen ne zaman gidiceksin doktora
İnşAllah normale döner canım haberleşiriz burdanBen bu hafta gitmek istiyordum ama telefonu acmiyolar randevu alamadım. Alabilirsem bu hafta gidicem.
Insallah canim aynen haberleşirizİnşAllah normale döner canım haberleşiriz burdan
Günaydın canım...
Bekle bakalım benimde dongum 26 gün. Hesabıma göre sen 29-30 agustos gibi olman lazımdı. Kasık ağrısı oluyor doğru. Bende de oldu. Canım bizler çok sabirsiziz. Şöyle bi 5 gün 7 gün geçsin. Değerin yükselir insAllah. Ben de çok yorulmuş bunalmıştım ve bu Ay son demiştim şükürler olsun bu Ay oldu. Düşünme lütfen bulunduğun yerde aklını başka şeylere ver. Mesela ben ev bakıyordum netten ev almayı düşünüyoruz diye. Her gebelik aklıma geldiğinde ev bakiodum. Tek düşüncen odağın bebek olmasın. Bu çok etkiliyor. Olacak ile olmayacak arasında gittim geldim. Ve lütfen gece namazına uyan ve dua et. 3.Mucizeni göreceksin
Sadece baş ağrısı yaptı bende canım ama zaten etkili bi ilaç yan etki olur mutlaka ihmal etme amailacın bi yan etkisi oldu mu peki canim?
Benim 49du evet kadın doğum verdi ilaç canım bir dahaki adetimde tekrar vercem kan ölçtürcemSenin kaçtı bide kadın doğum doktoru mu verdi
Adetken daha doğru sonuc verir her zmaanBen adet degilken yaptirdigimda 26 cikmisti. Adetken daha yüksek cikti.
Düşük de çıkabilir benim adet değilken 52 çıkmıstı adetken 49 çıktı değişebiliyor ama adetken en dogru sonuc veriyorO zaman benim kaç çıkar acaba ya 52 den daha yüksek mi
Evet yumurta rezerviYumurta rezervi oluyor değil mi o yapılmıyormuş
Canım benimde 31 çıktı aktardan testere dişli aslan pençesi aldım bir ay kullandım sonra test falan yapmadım doktorum istediği zaman yaptım 11 çıktı. İki testi de adetin 3.günü yaptımGünaydın kızlarHormon testimin sonucu çıktı. Prolaktin dışımda hepsi normal ama prolaktin 33 çıktı hamileliğe engel diye biliyorum. Ne tavsiye edersiniz?
Tama canim sadece bas agrisiysa sorun degil zaten bakalım doktor verirse kullanicam ben deSadece baş ağrısı yaptı bende canım ama zaten etkili bi ilaç yan etki olur mutlaka ihmal etme ama
Ay çok sevindimmm masallah canim super. Ben de bi haftadır iciyorum testeredisli aslanpencesini devam edeyim o zaman insallah iyi gelir.Canım benimde 31 çıktı aktardan testere dişli aslan pençesi aldım bir ay kullandım sonra test falan yapmadım doktorum istediği zaman yaptım 11 çıktı. İki testi de adetin 3.günü yaptım
İnşAllah düşer ya hepimizin ilaca bile gerek kalmaz inşAllahBenim 49du evet kadın doğum verdi ilaç canım bir dahaki adetimde tekrar vercem kan ölçtürcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?