• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaparım inşallah ya gece gece adamı hastaneye götürtmek istemiyorum.
16 ve 18 mm lerde 2 büyük yumurtalar var, küçüklerde var bikac tane bugün de son doz olarak gonal f yapcam yarın gece de ovitrella cuma 11 11 buçuk gibi de aşılama inşallah
Az kalmış bencede yaparsın hiç cekinilecek birşey değilmiş emin ol 😊
Yok gecen ay yaptim ovu gunlerimi takip ettim testlerle . Bu ay bosladim kendimi dinlwmiycem vucudum da hazırlansin dedim rahatlasin biraz hep belirti arayarak vucudumu yormuştum
Ah ne belirtiler yaşadım da negatif çıktı oyuzden no belirti
Kısmettir nasip te varsa bir bakarız kanda değer yüksek çıkar 😂😁 😆
Bu arada yarın benim sıkışık olmam gerekiyor bol su icicem daha rahat olurmus

Ya canım bir çocuğum var zaten .o sıkıntısız ilk denemede olmuştu şükür.rahim filmi gerekmez diye düşünüyorum ama .ultrasonla falan kontrol edildi zaten.ben bir tek pihtilasma olabilir diye endişeliyim.simdi bu ay oldu olan 20 si var.yine hamileyim sanki hissediyorum. bekleyeceğim artık.coraspirini nette çok yorum okudum.bazi doktorlar önlem amaçlı test yapmadan verebiliyormus.bu yüzden doktora sormadım.kendim içiyorum 2 güne 1.ama soracağım doktora.eczaneden 50 mg 'lik bebe aspirini alayım ondan her gün iceyim dedim bakalım bi dr. sorcam
Doktora sormadan kullanma derim ben 2 ay kullandim dış gebelik oldu doktor vermisti ama onada doktor denmez bi genimde pihtilasma var benim ama benim arastirmadaki doktorum folik asit ve b12 verdi bunun icin vitaminle desteklemelisin hamile kalinca gerekirse igneye baslariz dedi 10 aydir deniyoruz ama hâlâ yok bisey. Rahim filmi çektir bence ilkinde hemen oldu diye esinde bi sorun yok demek değil bu sende de öyle. Boyle ust uste olmasi daha yipratici bende iki kere üst uste yasamis biri olarak söylüyorum ikinizde doktora gitmelisiniz en azindan boyle yipranmaktan her ay hayal kirikligi yasamaktan iyidir. Yinede siz bilirsiniz Allah yardimcimiz olsun hepimizin.

Az kalmış bencede yaparsın hiç cekinilecek birşey değilmiş emin ol 😊

Ah ne belirtiler yaşadım da negatif çıktı oyuzden no belirti
Kısmettir nasip te varsa bir bakarız kanda değer yüksek çıkar 😂😁 😆
Bu arada yarın benim sıkışık olmam gerekiyor bol su icicem daha rahat olurmus
Sıkışık olunca mi ne alaka kiz

Herkes bisey derken oyle oyle mecbur olarak biz de takip etmek zorunda kaliyoruz vücudumuzu 😂😂akintiyla gebelik baglantisini hic bilmezdim ben mesela hep cirap giymem genelde ayaklarimdan usuutugumu sanirdim 😂😂ben ne bileydim akintinin gebelik ile ilgisi oldugunu 😂😂
İlgisi yok zaten bence, çünkü ben hamileyken de akıntım vardı hamile değilken de var yani kokuluysa ve peynir kesiği gibiyse enfeksiyon belirtisi ama yok rengi öyle kıvamı böyleden hamilelik anlaşılmaz o dereceye gelenler bu hamilelik konusunu kafaya takıyorlar bence yumurtlama akıntısı anlaşılır ama sonra bat yaklaşırken mümkünse akıntı takibi yapmayıp hızlıca çıkınız tuvaletten 😀😀😀😀

İlgisi yok zaten bence, çünkü ben hamileyken de akıntım vardı hamile yokken de var yani kokuluysa ve peynir kesiği gibiyse enfeksiyon belirtisi ama yok rengi öyle kıvamı böyleden hamilelik anlaşılmaz o dereceye gelenler bu hamilelik konusunu kafaya takıyorlar bence yumurtlama akıntısı anlaşılır ama sonra bat yaklaşırken mümkünse akıntı takibi yapmayıp hızlıca çıkınız tuvaletten 😀😀😀😀
Ben yapmadım bu ay kafam cok rahat😂😂😂 sadece bazwn islaklik hissediyorum aman akintim gelmistir kesin diyorum😂😂

Valla olacakla ölecege care yok kuzum mecbur bir stresle veya stressiz bekleyecez ama ben inanıyorum bu sayfada kimsenin kucagı bos kalmayacak allahın izniylen😇😇🥰
Insallah canim
Gerçektende ne zaman namaz kilsam hepiniz aklima geliyorsunuzzz
Allah kimsenin kucagini boş birakmasin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X