• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende geçen ay öyle oldum 62gün sonra adet oldum tarlusalla ama tarlusal içince hemen olmuştum bire prolaktin yüksekti ama bu ay düşmüş baya gene olmadım sinir oldum umudum yok zaten öylesine kan verdim işte canım☺
Insallah vardir kuzum ya artik adet gecikmesi bile umut olmuo bize suna bak sinir bozucu 😡🤣🤣

Çatlatma iğnesiyle karıştırılmış bi bilgi sanırım canm. Boşver hemen söylemesi bile bisey bence, ben tüp bebek merkezine yönlendirildim tüplerim tıkalı diye ama yaşın genç deyip sıraya bile almadılarda ameliyata aldılar orda açıldı
Anaa ne kadar sacma yasa nie bakiolarsa ilginc , umarim ii olur bilmiom ki bn kim ne soluo dinliom bazen ii bazen kotu oluo iste insan 🤲🤲

Yumurta akina benzeyen bir akıntı geldi kızlar ama böyle az ve sulu kıvamı ona benzemiyor neyse bikini bölgesinde üst tarafta arada agri oluyor bugün sürekli burnuma sarımsak kokusu geliyor ama ortalikra öyle birşey yok gece birden döndüm aldığım cok acıdı sanki birşey yirtildi bat 19 heyecanlı bekleyiş var ama icimden birses umitlenme diyor ama dua başladığımızda beride ya olursa diye kurcalıyor beynimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X