• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
günde 3 klomen 1 femara kullanıyorum 5 tane kucuk oldu gec gelişiyo galiba 1 kutu dha klomen kullandım ama hiç gelişiyo gbi belirtii yok
Allah alla umarim duzelir ya sonucda biz kadinlar her ay yenilioruz vucudumuzu etkisi bazen gec olsada duzelir insallah öle dusun umutsuz olma 🤲🤲

Yumurta akina benzeyen bir akıntı geldi kızlar ama böyle az ve sulu kıvamı ona benzemiyor neyse bikini bölgesinde üst tarafta arada agri oluyor bugün sürekli burnuma sarımsak kokusu geliyor ama ortalikra öyle birşey yok gece birden döndüm aldığım cok acıdı sanki birşey yirtildi bat 19 heyecanlı bekleyiş var ama icimden birses umitlenme diyor ama dua başladığımızda beride ya olursa diye kurcalıyor beynimi
Insallah mujdeli haber verirsin cnm bnm 🤲🤲🤲🤲🐣

🤰🤰Dua Listemiz🤰🤰

09.09 icecreamm icecreamm :KK9:
10.09 L Loriklorik :KK9:
11.09 E Eslem91 :KK200:
12.09 B bocek345
13.09 sosmivida sosmivida
14.09 Icebergsss Icebergsss
15.09 N Nana Ana
16.09 Misst Misst
17.09 rosebatum rosebatum
18.09 burcusami burcusami
19.09 hayal alemi hayal alemi
20.09 M Melegim15
21.09 S Sibelll16
22.09 15yusra11 15yusra11
23.09 kirmizipatiklikiz kirmizipatiklikiz
24.09 D Deryakadir
25.09 Ebrubeyazit Ebrubeyazit
26.09 @Gulll098
27.09 A Atiyasemin
28.09 @Ayga
29.09 Mrsiron_ Mrsiron_

Arkadaşlar Günaydın:oops:

Vakit dua vaktidir :dua:

Listedeki herkesten bugün için 100 adet "Rabbi hebli minessalihiyn" duasını okumasını,
E Eslem91 arkadaşımızın kendi niyetiyle abdestli bir şekilde Meryem suresini okumasını ve tilavet secdesini yapmasını unutmamasını rica ediyorum. Dualarımıza E Eslem91 arkadaşımız için niyetlenerek başlayabiliriz. E Eslem91 canım arzu edersen ismen dua almak için ismini belirtebilirsin :KK200:
Kızlar selam actım yeni topik ordan bilgilendirelim🥰

Ne ilacıymıs öyle bin tl 😐
Ben aşılama yaptırıyorum bu ay gonal f iğne için 638 tl, catlatma iğnesi için 105 tl ödedim şuana kadar. Cuma günü sperm alıncak hazırlancak o zaman ne kadar vercez bilmiyorum sonrada hastaneye aşılama ücreti olarak 500 vercez, doktor baştan demişti 2 2 buçuğu bulur diye. El mahkum kabul ettik maddi manevi yıpratıcı bi süreç ama 3 sene hasretlik de daha yıpratıcı 🙁 Hayırlısıyla tutsun inşallah sağlıkla kucağıma alayımda yeter bana 🤲
Senindemi üc yıl oldu cicegim ya kıyamam tabi bebek icin herseye deger insallah kimse fazla yupranmadan kucagına alır bebegini o paralarla bebek alısverisi yapar insallah tek temennim bu😍 binliralık ilacın ne oldugunu hatırlamıyorum canım ama öyle birsey okuduguma eminim insallah gerek kalmaz bu paraları vermeye hayırlısıyla gelsinler insallah😇😚

Canlarimmm günaydinnn :KK3: son durumuuz söyle.. gecen ay ben kontrol oldum ama sadece muayene yani kan tahlili fln yapmadi doktorum ama hersey normal görünüyo dedi.. simdi gecen Ayda olmayinca benim esimim bu Cuma sperm testi olcak ama sonuclari taa 24de cikcak.. ve 21de telefonuma göre pik olmasi lagzim.. simdi ben diyorumki (bilmiyorum tabiki ama eger esimde spermlerinde biraz sorun varsa) nasil iliskiye girelim? yani 20,21 pik olursa mesela 17sinde iliski olsa bide 20sinde iliski olsa iyimi? gecen aylarda hep gün asiri oluyodu olmadi.. acaba bi kac gün arasimi olsa dedim.. bana bi akil verinn güzel anne adaylarimm yada hamislerimm lütfennn :rolleyes::KK3: seviliyosunuzz kizlaarr :KK200:
19u 21 i gibi gün asırı calısma yapın sabaha karsı olsun bence cicegim😇

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X