Kabarciklr dedigin kahverngi bolgedekini mi diosn. Onu diosan takilma ona bence. Cunku bnm hep vardi. Uclrinin kasinmasi pek olmadi bende bu sefer.hamile olmdgim ay olmustu.ama yine de hamislik belirtisi olur yani. Soleyenler olmustu. Deterjandan deildir bence2 gun geciktim bende benimde gogus uclarimda kabarcik cikti yanlari zonklyr uclari kasnr ben kendimi autuyorum uzulmim diye deterjani degistirdim falan diyecok dinlerim kendimi
Aynen canim orda cikti yanlarizonkluyor hep siser onu saymiyorum zatem deterjandan diye avutim.ben kendimi somra cok uzuluyorumKabarciklr dedigin kahverngi bolgedekini mi diosn. Onu diosan takilma ona bence. Cunku bnm hep vardi. Uclrinin kasinmasi pek olmadi bende bu sefer.hamile olmdgim ay olmustu.ama yine de hamislik belirtisi olur yani. Soleyenler olmustu. Deterjandan deildir bence
Kuzu inşallah bişey olmamıştır beni tembihlediler valla ilişki olmasın temizliğine dikkat et enfeksiyon riski yüksek diye hatta tam hatırlamıyorum ama bikaç saat su bile dökmek yasaktıYoo doktor bisey demedi sadece adetliyken 2 veya 3 .gunu gel dedi bn dedim agrim var oda agri kesiciyi bosa vermioruz normal dedi asilama programina alcaz ilaclarina bi iki gun devam et dedi o kadar hic kimse bisey demedi baska
Sagolasin cevabin icin icim rahatladiKabarciklr dedigin kahverngi bolgedekini mi diosn. Onu diosan takilma ona bence. Cunku bnm hep vardi. Uclrinin kasinmasi pek olmadi bende bu sefer.hamile olmdgim ay olmustu.ama yine de hamislik belirtisi olur yani. Soleyenler olmustu. Deterjandan deildir bence
Hadi cnm ay ne biliyim hic yasamadim yasayanda olmadi cewremde antibiyotk iciom umarim bisey olmaz ilaci kac gun ictin ? Kisa sure geldi kan bi daha gelmedi ama yandigini hissettim wcde umarim bisey olmazKuzu inşallah bişey olmamıştır beni tembihlediler valla ilişki olmasın temizliğine dikkat et enfeksiyon riski yüksek diye hatta tam hatırlamıyorum ama bikaç saat su bile dökmek yasaktı
Rica ederm cnm. Hakknda hayrlisi insllh gelmistr. Hic test yapmis miydinSagolasin cevabin icin icim rahatladi
Yapmiyorum cuma kontrolum var orda baktiririm artik dedim olmazsamRica ederm cnm. Hakknda hayrlisi insllh gelmistr. Hic test yapmis miydin
İnşâllah kuzum yanma devam ederse bi gidersin doktora ben sadece hastane ye giderken agrı kesici içtim baska ilaç vermedi bana kuzumHadi cnm ay ne biliyim hic yasamadim yasayanda olmadi cewremde antibiyotk iciom umarim bisey olmaz ilaci kac gun ictin ? Kisa sure geldi kan bi daha gelmedi ama yandigini hissettim wcde umarim bisey olmaz
E hadi insllh hayrlu haberle gelYapmiyorum cuma kontrolum var orda baktiririm artik dedim olmazsam
Ewt verdiler 4 gundur iciorum ama agri kesiciyi cok icmiorum antibiyotigide gunde 1 kez iciom sordum tmm dedi doktor agir gelio bna istifar ediom direk zor iciomAndyou cnm agri kesici ve antibiyotik verdilermi
Insallah ne bilim hic umidim yok amaE hadi insllh hayrlu haberle gel
Hmm anladim tmm cok ts ederm cahillik iste bilmedigimden bole oldu cok ts ederm ⚘İnşâllah kuzum yanma devam ederse bi gidersin doktora ben sadece hastane ye giderken agrı kesici içtim baska ilaç vermedi bana kuzum
Rica ederim kuzum bişey olmaz Allahın izniyle inşallah 1 2 gün ara verin bnceHmm anladim tmm cok ts ederm cahillik iste bilmedigimden bole oldu cok ts ederm ⚘
Yok zaten bklerim daha diom ya hastanedeki kizlar ole deyince bnde deneyim dedim yoksa daha bklerdim bn hani onlar yasamis insanlar oyuzden kan gelince bnde korktum esimdeRica ederim kuzum bişey olmaz Allahın izniyle inşallah 1 2 gün ara verin bnce
İyi geceler tatlım görüşürüzKizlar ben yatmaya gidiyorum hepinize iyi geceler dilerim Allaha emanet sabaha gorusmek uzere insallah❤❤
Hemşireler mi dedi hastalar mıYok zaten bklerim daha diom ya hastanedeki kizlar ole deyince bnde deneyim dedim yoksa daha bklerdim bn hani onlar yasamis insanlar oyuzden kan gelince bnde korktum esimdetobe ya komigimede gidio durumlarimiz millet kazara hamile kalio biz ne hallere girioz
Iyi geceler canim benimİyi geceler tatlım görüşürüz
He ya artik iliskiden sogudum resmen bole bisey yok bide rahim filmine girdim ya walla canim gitti zor gecti dogum dedim bn asla yapamm o aciyi cekince iyice korktum ne zormus her gece dusunuorum hamile oldugumde cevreme nasil solerim iste aylar ilk hissettigim an nasil olur odasi onu nasil dogurucagimi buyutucegimi hayaller bile o kadar klasiklestiki baska bi hayal bile bulamio insan ne para ne ew ne baska bisey ne zormusHemşireler mi dedi hastalar mıvalla kuzu bnm bildiğim böyle valla ya ne hallere giriyoruz bu sıpalar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?