Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hemde çok zor cnm ya kendinle baş başa kalınca dahada zor iyiki varsınız onun için

Hemde çok zor cnm ya kendinle baş başa kalınca dahada zor iyiki varsınız onun için
Ewt burasi sizler iyiki var baksana bilmediklerimizi anlayisla anlatioruz destek oluoruz her konuda bn bilerek seyrek seyrek geliorum iyice kendimi kaptirmayim die ama bakmadanda edemiorum nys bn tuttum seni tekrar ts ederm iyiki varsin cansin iyi geceler allaha emanetsin

Cosmussunuz yine yeni bitti uzunbir okuyus oldu benim icin yine bugün benim karnının altı ağrıdı sanki adet olucakmosim gibi bir kac dakika sürdü geçti daha 9 gün vardı neyse azbonce elimle kendi vücudunu inceledim vücut isim sıcaktı zaman da gecmiyor

Bizi bizden başka anlayan yok kuzum estagfşrullah cnm ne zaman istersen bildiğim kadar yardımcı olurum iyi geceler cnm sende Rabbime emanetsin

Yaniiiiqq kilotlu corap kokuyor burasifonda lebbiihhh vele diştiri vele diş sevdiştiriii dil esvaye eyni huurraaaa huuurrraa huurraaaaaa

Kızzz Allah seni sesli gülcektim nerdeyse eşim bana bakıyo sen iyi değilsin diyo adam beni deli sanıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…