Iyi geceler kuzumKizlar ben yatmaya gidiyorum hepinize iyi geceler dilerim Allaha emanet sabaha gorusmek uzere insallah❤❤
Hemde çok zor cnm ya kendinle baş başa kalınca dahada zor iyiki varsınız onun içinHe ya artik iliskiden sogudum resmen bole bisey yok bide rahim filmine girdim ya walla canim gitti zor gecti dogum dedim bn asla yapamm o aciyi cekince iyice korktum ne zormus her gece dusunuorum hamile oldugumde cevreme nasil solerim iste aylar ilk hissettigim an nasil olur odasi onu nasil dogurucagimi buyutucegimi hayaller bile o kadar klasiklestiki baska bi hayal bile bulamio insan ne para ne ew ne baska bisey ne zormus
Yatmadan bir bakim dedim Hayat zor Allah hepimizin yardimcisi olsun insallahHemde çok zor cnm ya kendinle baş başa kalınca dahada zor iyiki varsınız onun için
Ewt burasi sizler iyiki var baksana bilmediklerimizi anlayisla anlatioruz destek oluoruz her konuda bn bilerek seyrek seyrek geliorum iyice kendimi kaptirmayim die ama bakmadanda edemiorum nys bn tuttum seni tekrar ts ederm iyiki varsin cansin iyi geceler allaha emanetsinHemde çok zor cnm ya kendinle baş başa kalınca dahada zor iyiki varsınız onun için
Sebepsiz inferlite olan var mi aranizda
Sevdim bunu derdi olanyazsın bana bekliyorummmm
Kaderdasim selam olsun sanadaGenelimiz öyle gibi biseyiz canm
Benim aşılama yapılcak resecetelerde hep tanı olarak kadın infertilite yaziyo
Amin cnm itiraf et ayrılamıyon Dimi bendenYatmadan bir bakim dedim Hayat zor Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah
Korkmaaa kızkalabalık olcaz tüm topik çıkın çıkın gelin pijama partisi yapcaz
4 gün sürdü kanamam antibiyotik bitene kadar içtim ben kanamam da çok olduHadi cnm ay ne biliyim hic yasamadim yasayanda olmadi cewremde antibiyotk iciom umarim bisey olmaz ilaci kac gun ictin ? Kisa sure geldi kan bi daha gelmedi ama yandigini hissettim wcde umarim bisey olmaz
He baci herif yerine senle yatcam bu geceAmin cnm itiraf et ayrılamıyon Dimi benden
Bizi bizden başka anlayan yok kuzum estagfşrullah cnm ne zaman istersen bildiğim kadar yardımcı olurum iyi geceler cnm sende Rabbime emanetsinEwt burasi sizler iyiki var baksana bilmediklerimizi anlayisla anlatioruz destek oluoruz her konuda bn bilerek seyrek seyrek geliorum iyice kendimi kaptirmayim die ama bakmadanda edemiorum nys bn tuttum seni tekrar ts ederm iyiki varsin cansin iyi geceler allaha emanetsin
Sorma ya aynısını yazdım bnde kalp kalbe karşıDertler derya olmuş sende bir sandal
Yaniiiiqq kilotlu corap kokuyor burasifonda lebbiihhh vele diştiri vele diş sevdiştiriii dil esvaye eyni huurraaaa huuurrraa huurraaaaaa
Sarmalar börekler yaparsan neden olmasın cnmBizimkide yarın mesaiye kalabilirmiş yarın da bana beklerim ama
Anladim o da gecerli hayit aslanpencesi civanpercemi kullanirsan bence dengelenir2.gunu
Hosgeldin cicekBu ay hayit ictim 15 gun duzenli ama bilmiyorum hemen yorulup moralim bozluyor bu yuzden yol kat edemiyorum
9.9du canim. Tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?