• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
:işsiz:

BEnim de bat günüm ben kan verdim sabah sonucu bekliyorum 🙏 Allah yardımıcımız olsun hepimizin🙏
Ayy güzel haber bekliyoruz hadi inşallah bu arada yumurtlama günün biliyomuydun canım kaç gün geçti

Batın kaç ti canım sonucu mutlaka haber ver bir de belirtilerin neydi 🙈çok soru sordum
Bugün adet günüm canım belirtilerim her ay yaşadığım göğüs hassasiyeti ruh hali değişiklikleri adet belirtileriinin dışında 4 gün öncesinden kasık ağrıları hala da devam ediyor bulantı falan yok şimdilik olsa da daha çok yeni ondan sanırım

İnsanın aklı pek yerinde olmuyor canım napcagını ne hissdeceğini bilmedğinden affalıyor😂😂 gelsin bebişim sağlıkla ozaman 🙏🙏🙏🙏
İnşâllah kuzum bizede dua et hamişler in duası kabul olurmuş beni unutma dualarında😍

Merhabalar, öncelikle mutlu haberi alanları kutluyorum, sağlıkla gelirler inşallah. Bekleyen arkadaşlarımın da tez zamanda güzel haberler almasını diliyorum.
Benim BAT tarihim 13 Ağustos beni de ekler misiniz? N Nana Ana
Çok yeniyim bu olaylarda, yazdıklarınızı okudukça hem eğleniyorum hem öğreniyorum 🥰 Allah neşenizi daim etsin ☺️

Merhabalar, öncelikle mutlu haberi alanları kutluyorum, sağlıkla gelirler inşallah. Bekleyen arkadaşlarımın da tez zamanda güzel haberler almasını diliyorum.
Benim BAT tarihim 13 Ağustos beni de ekler misiniz? N Nana Ana
Çok yeniyim bu olaylarda, yazdıklarınızı okudukça hem eğleniyorum hem öğreniyorum 🥰 Allah neşenizi daim etsin ☺
Aminnnnn 😍

Bugün adet günüm canım belirtilerim her ay yaşadığım göğüs hassasiyeti ruh hali değişiklikleri adet belirtileriinin dışında 4 gün öncesinden kasık ağrıları hala da devam ediyor bulantı falan yok şimdilik olsa da daha çok yeni ondan sanırım
Anladım canım o göğüs hassasiyeti dışında bir büyüme ve sızlama var bende extra besili gibi geziyorum ortada :KK70::KK70:

Şeytan diyor ki git kan ver bir tarafım dur sakin ol diyor bir sürü belirdim var özellikle göğüs ve ateş sonra diyorum yok belki regldendir kafamda sürekli bir karmasa 🙈🙈

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X