- 17 Temmuz 2019
- 1.089
- 1.483
- 48
- 32
Helal olsun kuzumHelal enisteye
Yatakta tavuk gibi yatıyorum oda ıs yapıyor diyince yatagı farklı anlamıstım ben hakkını helal ediver canımm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Helal olsun kuzumHelal enisteye
Yatakta tavuk gibi yatıyorum oda ıs yapıyor diyince yatagı farklı anlamıstım ben hakkını helal ediver canımm![]()
Ben çalışıyorum cnm öğretmenim diyorum mecbur YapıcanBenimki ölür de yapmazçünkü mal
Aa ne guzel ne ogretmenisinBen çalışıyorum cnm öğretmenim diyorum mecbur Yapıcanhele yumurtlama zamanı ve sonrası daha da nazlı olurum
![]()
HaykırdımHe kız dedim hiç iş yapmamam gerekiyormuş hep yatmak gerekiyormuş ağır vs kaldırmamak gerekiyormuş diyorum melüüül melüüül dinliyor üzülüyorum kız bu kocalara![]()
İngilizceAa ne guzel ne ogretmenisin![]()
Kız ne güzel bende ingiliççe bilmek isterdimİngilizce![]()
Benimde hayaller İngilizce öğretmeniydi hayat ambulans doktoru ettiİngilizce![]()
Hayatlarda hayal kadar güzel benceBenimde hayaller İngilizce öğretmeniydi hayat ambulans doktoru etti![]()
Atansam daha güzel olacaktı ama az kaldı inşAllah ona daHayatlarda hayal kadar güzel bence![]()
Yaa ben çok imreniyorum sağlık sektörüyle uğraşanlara. Allah yardımcın olsun cnmBenimde hayaller İngilizce öğretmeniydi hayat ambulans doktoru etti![]()
Kız olur gençsin daha hayırlısı olsunnAtansam daha güzel olacaktı ama az kaldı inşAllah ona dayeni mezunum 22 yaşındayım
![]()
Öğrenebilrisinncnm tabi güxlr Bi kurs lazım şimdi herkes açıyo kurs ama iyisi malesef çok nadirKız ne güzel bende ingiliççe bilmek isterdim
Teşekkürler çok zor hasta insanla uğraşmak 4 sene çalıştım hastanede stajyer olarakYaa ben çok imreniyorum sağlık sektörüyle uğraşanlara. Allah yardımcın olsun cnm
Bende 3 yılın sonunda atandım atanırsınnAllahın izniyleAtansam daha güzel olacaktı ama az kaldı inşAllah ona dayeni mezunum 22 yaşındayım
![]()
Amin inşAllahKız olur gençsin daha hayırlısı olsunn![]()
Ayy inşAllah ya geçen sene önümde 50 kişiyle kaybettim bu sene de bekliuroum bakalım inşAllah olurBende 3 yılın sonunda atandım atanırsınnAllahın izniyle![]()
İnsanlarla uğraşmak çok zor iyi bilirim mesleğimdenTeşekkürler çok zor hasta insanla uğraşmak 4 sene çalıştım hastanede stajyer olarak![]()
Ah o sınırda kalmak nedir bilirim 2 sene sınırda kaldım bende..Ayy inşAllah ya geçen sene önümde 50 kişiyle kaybettim bu sene de bekliuroum bakalım inşAllah olur![]()
Mesleği bırak hayattan soğutuyorlarİnsanlarla uğraşmak çok zor iyi bilirim mesleğimdenben meslek lisesinde öğretmenim meslekten soğuttu sağolsunlar
![]()