- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.549
- 213
Benim koca yok hala ortada ben durdum burda lorik lorik guluyorum bu agustos olmalıBalim bocegimsin![]()
aman hicbir seyi ciddiye almiycam artik gerci almiyordum da
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim koca yok hala ortada ben durdum burda lorik lorik guluyorum bu agustos olmalıBalim bocegimsin![]()
aman hicbir seyi ciddiye almiycam artik gerci almiyordum da
![]()
KOCAMI COK SEVİYORUM vallaha kocadanam o benimBenim koca yok hala ortada ben durdum burda lorik lorik guluyorum bu agustos olmalı![]()
Işte mi eniste beyBenim koca yok hala ortada ben durdum burda lorik lorik guluyorum bu agustos olmalı![]()
Tmmda ne bagriyonKOCAMI COK SEVİYORUM vallaha kocadanam o benimevren duymali bizi ve evlat vermeli bize
mal mal cocuk yapariz artik
Küçük filimiz dedik hortumunun ucundaki mavi kurdele ile sesssiz,sessiz bi saga bi sola oynuyor dedik![]()
GelecekIşte mi eniste beyburalardasin bu saattee tabi
Baaanaaannee lan bannaaannnneeeeee demeni bekliyorummmTmmda ne bagriyon
Nasıl seviyosanız öle versin cicegim❤![]()
Ooo kavgadaaa soylenmeeezzzzzzzz :)) neee deddddiiMinik seviyo dedik ama baya buyuk seviyo bu kız yavuu![]()
Git diger topiklerde sevBaaanaaannee lan bannaaannnneeeeee demeni bekliyorummm![]()
He temel atma toreninine gecersiniz artikGelecek
Az kaldı kurtulacaksınız benden![]()
İs gorecez bebegim minik minik beybiler yapmak için issssHe temel atma toreninine gecersiniz artik![]()
Hayvan gibi seviyom onu . Obur topiklerde cok minnoş oluyorumGit diger topiklerde sev
Ben burda kocanı kabaca sevmeni seviyorum❤
İs gorecez bebegim minik minik beybiler yapmak için issss❤
![]()
Orda yabancı geldin zaten loriklorik olmustu monikmonikHayvan gibi seviyom onu . Obur topiklerde cok minnoş oluyorumpelinsu ya bagliyorum oralarda
ayyyyhhhhh yesinler minik minik beybileriniiiii
![]()
Orda yabancı geldin zaten loriklorik olmustu monikmonik![]()
InsaaaaalllllaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhBu ay olursa sana getirip ısıttıracam soz❤
duy allahımm
hic bana gore degildi kanin kaynamadi orasina resmen dondu kanim
suratsizllaarrr