Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yine net goremedim canım tabi doktor öyle dediyse mutlaka vardır bir bildigi insallah aramızda sende sevinenlerden olursun ❤🤲😙😙 kacgun vardı senin bata?
En üstte tsh yazıyorya canım o işte 2.13 çıkmış ondan öyle söyledi sanırım inşallah kuzum ya 19 bat tarihim 5 gün önce aşılama oldu tatlım daha var 😂😂😂

Yine net goremedim canım tabi doktor öyle dediyse mutlaka vardır bir bildigi insallah aramızda sende sevinenlerden olursun ❤🤲😙😙 kacgun vardı senin bata?
5C2ACD4E-DBF3-4FC2-9CD9-98B81C777513.webp

FB249E76-9B1D-4B91-898B-C43D3CC6D300.webp
Sanırım bu daha net oldu teh kaç defa paylaştım görmemisin bi kan tahlil kağıdı olmuş ....😂😂😂 heyecandan ne yapcamı şaşırdım yaa😂😂

Eki Görüntüle 2296621 Sanırım bu daha net oldu teh kaç defa paylaştım görmemisin bi kan tahlil kağıdı olmuş ....😂😂😂 heyecandan ne yapcamı şaşırdım yaa😂😂
Evet bu daha net olmusbende nette bunu buldum canım buna gore tshın cok yuksek cıkmıs ondan dr oyle soyledi herhealde ayy insallah yaa 🤲😍

Eklentiler

• F5097A60-B837-4CD3-9A1F-26F829AB003D.webp
    F5097A60-B837-4CD3-9A1F-26F829AB003D.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 19
Evet bu daha net olmusbende nette bunu buldum canım buna gore tshın cok yuksek cıkmıs ondan dr oyle soyledi herhealde ayy insallah yaa 🤲😍
Ay inşallah canım ya hevesten kaç sattir oturduğum yerden kalkamadım 😂😂😂 ama tatlım benim 4.12 altında değil mi ona anlam veremedim

Tsh ın en sonunda 5.5 yazmıyormu canım benmi yanlıs gordum?
O normal değer aralığı değil mi canım önemli olan sonuç değeri yazıyorya 2.13 buna göre değerlendiriyorlar sanırım normal kan değerim 0.35 ken 2.13 e çıkmış yaaa anlayamıyorum 😂😂😂

Bende bu ay pek mutlu bir haber alamayacagımı dusunuyorum neyseki sizleri tanıdım aynı dertten muzdarip arkadaslarım varmıs onlarda candanmıs😙❤ Eylul topikinde yeni heyecanlarla devam edecegiz canım benim hic sıkma sen o tatlı canını❤
Şunun şurasında eylule ne kaldi ki caniiimmm😂😁💜

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X