- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
Insallahhhhhdusunmek istemiyorum süprizi kacmasin sipanin
![]()
Kaçmaz kaçmaz benim gibi sabah negatif öğlen pozitifi görünce hayatının şokunu yaşarsın inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallahhhhhdusunmek istemiyorum süprizi kacmasin sipanin
![]()
Bakalım canım bekliyorum bende bugün ya da yarın olmam lazim hic gecikmez yarın kritik günReglim'in 5 gün geçmesine rağmen 37 çıktı değerim 4 gün önce yaptırsaydım eksilerde olurdu benimkişaka bir yana reglin gelmedikçe umut var inşallah hamilesindir.
Cok heyecanlı dimiiiiiiiuKaçmaz kaçmaz benim gibi sabah negatif öğlen pozitifi görünce hayatının şokunu yaşarsın inşallah![]()
Bakalım canım bekliyorum bende bugün ya da yarın olmam lazim hic gecikmez yarın kritik gün![]()
Amin Rabbim isteyen bütün kullarına tattırsın bu duyguyu![]()
Inşallah canım Allah büyükGüzel haberler ver bize inşallah ❤![]()
Cok heyecanlı dimiiiiiiiu![]()
Saglikla büyüsünOff sınav sonuçlarımi açmak için bu kadar heyecan yapmamıştım![]()
Aminnn
Allah'a hamdolsun, Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin
Sizi tebrik ederim
Darısı bizim gibi bekleyen tüm kadınların başına inş..
Saglikla büyüsün![]()
Suanda evet canım yazmayanlar haricGrubumuzda 2 hamismi var kizlar![]()
Insallahh hep beraberAmin canımseninde güzel haberini bekliyorum inşallah.
Acaba hamile olduklarini ogrendiler de telefondan radyasyon almayalim diye telefondan uzaklasmaya mi karae verdilerSuanda evet canım yazmayanlar haric![]()
Geç döllenme ne kızAdete yakın hiçbir belirtim olmadı canım benimki geç döllenme. Şuan bile sadece aşırı göğüs ağrısı var akıntım filan yok.