• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlaaaar çatlatma ignesini olduğum günü saymali miyim sizce ya bi arkadaş sayılmıyor dedi 😀🙄 1 gün zarardayim ne güzel yarın 14. Gün diyordum ben

Regl tarihinle yakın mı catlatma iğnesinden sonraki 15 gün.? Eğer yakınsa regl tarihini 1 2 gün geçsin bekleyebilirsen. Ben iğneyi olduktan sonra 18. yada 19. gün regl olmuştum insanda bi mutluluk oluyo sonra sönüyo öyle olmanı istemem doğrusu.

Bir allahın kulu cevaplamadı yaaaaa 😭😭

saaallldddiiiirrriiinnnn kizlllaarr😂😂nananin yeni topigi daha once hoc konuşmuyormuş gibi cevaplayalim orda 😂😂

Kizlar merhaba hepinize bol öpucukler bugun rahim filmi cekindim aman allahim bole bi aci yok ciktikdan sonra dogumu bn napcam dedim su an bile acio sancilarim var cok zormus gercekten nys sonucum cok guzel cikti tuplerim temiz rahmim iyi durumdaymis esimde de sorun yok gircegimiz ay adetin 2 veya 3 gunu gel asilama programina dahil ediceklermis öle dedi doktor rabbim cidden hepimize yar ve yardimci olsun cok zormus dogumu dusunemiorum 😔😔😔

Benimde canım çok yanmıştı açıkçası sonrasında çok şiddetli agrım sancım kanamam felan olmamıştı ama o an 3 defasında da ağladım diyebilirim. Inşallah aşılamaya hiç gerek kalmadan bebişin gelir canm bidaki ay regl olmadım diye test yapmaya gidersin, rahim filmi temiz çıkıp sonrasında hamile kalan çok duydum 🙏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X