• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı durumdayız cnm bnmde 3 yıl oldu ve sebepsiz aşılama tüp falan denedin mi hiç i şallah kuzum bu ay senin olsun ve bebiş gelsin inşallah 😍
Daha yeni denemeye karat verdim bu cuma kontrole gidicem gunumde gecti ama umursamiyorum artik acikcasi😂😂😂gene husran artik eczaneden test almaya utanir oldum okadar yani artik sen denedin mi

Pijamaysa iyi recep ivedik ne diyodu burasi kilotlu çorap kokmuş kimse giymesin ona gore :KK70: :KK70: :KK70:
Yaniiiiqq kilotlu corap kokuyor burasi🤣🤣😂😂fonda lebbiihhh vele diştiri vele diş sevdiştiriii dil esvaye eyni huurraaaa huuurrraa huurraaaaaa 😂😂😂

Gözleri degisik oluyor nasıl anlatsam acaba, nemli gözler(grip olursun gözler yaşlı gibi olur o sekilde) ve göz kenarlari asagiya düsmüs yüz solgun oluyor diyebilirim. Ben ordan anladım ama herkeste anlayamiyorum tabii onun ki çok anlasilirdi.
Herkes bunu okuyunca bir aynaya bakmıstır kesin😂😂

Daha yeni denemeye karat verdim bu cuma kontrole gidicem gunumde gecti ama umursamiyorum artik acikcasi😂😂😂gene husran artik eczaneden test almaya utanir oldum okadar yani artik sen denedin mi
Kaç gün geçti kuzum belki beklemediğin anda gelmiştir cnm inşallah öyledir 2 klomen+çatlatma ignesi 1 aşılama oldu cnm önümüzdeki ay tüp bebeğe başlıcam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X