- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
- 198
L
Loriklorik
kan vermisin hadi ins guzel sonuçlar alirsin cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi ya ben yapamadm cnm internette ptt den alin dioIşte ptt ge gitmeye gerek yok sisteme nüfus cüzdanı bilgileri girerek şifre alabiliyorsun, ptt ye gitmek çok eskide kaldı![]()
Saol cnm hayrlisi bklm doktoruma haber verdim salı kesin sonjc belli olur erken dediKizlar nabersiniz
Benim aöf sınavların var pazar gibi pek yazamıyorum
Fit mutlu anne cnm üzülme lütfen
Rabbim işini çok iyi bilir zamanı gelmeden hiçbirşey olmuyo cidden
o da olur ınslllah yaaa bakalım benım yumuslar hala inadını korudular mıYokkk kiiiz keesskkeee ay kan vrrirken geri donerken esim diyoe ki BI DEE HAMILE CIKIYORMUSSUUUNNNNNN ŞIMDI![]()
Aynen gülüm hemde umitlendirmek istemem ama 1.20 de çıkmış artadabilirhadi ya ben yapamadm cnm internette ptt den alin dio
Saol cnm hayrlisi bklm doktoruma haber verdim salı kesin sonjc belli olur erken dedi
Hayırlısı olsun canım bklm bekleyip gorucez bugün yaptığım testte sonradan gölge çıktı iki gun öncekinde çıkmamıştı belirgin pazartesi olmazsa erken gebelik alırım artkAynen gülüm hemde umitlendirmek istemem ama 1.20 de çıkmış artadabilir
Inş ins rabbim en hayirlisini nasip etsin
Atsana bakalımHayırlısı olsun canım bklm bekleyip gorucez bugün yaptığım testte sonradan gölge çıktı iki gun öncekinde çıkmamıştı belirgin pazartesi olmazsa erken gebelik alırım artk
Ay hadi ınsaallah yaOldu bitti, sonu güzel olur da maşAllah derim insAllah![]()
Hayirlisi olsun cnm bnm stres yapma insallah guzel hber verirsin bu ay neler yaptilar detayla anlatirmisin bnada yapcaklar gircegimiz ayDualarınızı beklerim kızlar, aşılama yapılcak şimdi. Kendimi zor tutuyorum ağlamamak için, neden böyle oldum bende bilmiyorum.
Evde değilim kuzum eve gecince atayim ftgrfta cok belli olmuyor ben gozle net görüyorumAtsana bakalım![]()
Tmm cnm bekliyorum insEvde değilim kuzum eve gecince atayim ftgrfta cok belli olmuyor ben gozle net görüyorum![]()
Bana neee bana neeeCanim pazartesi yapmayi dusunuyorumm belli degilki yapip yapmamam![]()
12. Gununde bile cikan deger sasrtabiliyor. Ki bazi arkdslrin basina geldii. Yine de sen bilirsn tabiki canikom
Yani evtBugünü sayma 6 gün var ama en azindan ereğli olucam derim düşünmem bu kadar orda negatif gormek ha adet olmak aynı şey benim icin
Dogru diyosunuz erken ogrenmek iyi degil ama yinede kendi secimleri12. Gununde bile cikan deger sasrtabiliyor. Ki bazi arkdslrin basina geldii. Yine de sen bilirsn tabiki canikomtutamyiz seni
Banada doktorm hormon testi yapicak temiz cikarsa degerlerin normal cikarsa rahim filmi cektirirsn dedi..test sonuclari hemen cikiyormu..ilac filan verdimi cnm snaaaKızlar ben hormon testlerimle doktora gittim bu hafta adetten sonra rahim filmi istedi. Eşimden de sperm testi istedi. Amh 2.28 yaşım 34 bana yaşına göre düşük dedi. Sinirimi bozdu şimdi bakıyorum internette normal değerde diyo heryer.
Bir doktorla kalma bence ben hormin testnden snra iyi kadin dogum doktru var onada gidicem hemde testleride gostercem tek doktorla kalmaaaKızlar ben hormon testlerimle doktora gittim bu hafta adetten sonra rahim filmi istedi. Eşimden de sperm testi istedi. Amh 2.28 yaşım 34 bana yaşına göre düşük dedi. Sinirimi bozdu şimdi bakıyorum internette normal değerde diyo heryer.
Canım test sonucum bir gün sonra çıkmıştı. İlaç vermedi, prolaktin hormonum azcık yüksekti ama önemsemedi. Rahim filmini istedi. Tüpler açık mu diye bakıcak, eşimin de sperm testi sonucuna göre değerlendirecekmiş durumu.Banada doktorm hormon testi yapicak temiz cikarsa degerlerin normal cikarsa rahim filmi cektirirsn dedi..test sonuclari hemen cikiyormu..ilac filan verdimi cnm snaaa