Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eklentiler

• Screenshot_20190913-160634.webp
    Screenshot_20190913-160634.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 53
L Loriklorik kan vermisin hadi ins guzel sonuçlar alirsin cnm
E nabizdanbakiyorum da yoohh cikmamis daha🤣🤣
o da olur ınslllah yaaa bakalım benım yumuslar hala inadını korudular mı
Olue insallah bende de akinti var adetime 3 gun var
L Loriklorik aldinmi cicegim sonuclari
Esim alicakti sonucları e nabiza da düşmemiş daha baktim yeni😂
L Loriklorik çıkmıştır bu saate kız hala yazmadım negatif de üzülme sakin canim ama pozitif se gözün aydın canim
Uzulmuyorum kiiizzz zaten adet olur olmaz asilama koscaz🤣🤣o yuzden dilesveyyyaa eyniii huuurrraaa huurraaaaaa😂😂😂😂

E nabizdanbakiyorum da yoohh cikmamis daha🤣🤣

Olue insallah bende de akinti var adetime 3 gun var

Esim alicakti sonucları e nabiza da düşmemiş daha baktim yeni😂

Uzulmuyorum kiiizzz zaten adet olur olmaz asilama koscaz🤣🤣o yuzden dilesveyyyaa eyniii huuurrraaa huurraaaaaa😂😂😂😂
Heyecanla senin sonucu bekliyorum lorikcim, 😀😍🤲

bi neden yok mu dediler sana da bi de böyle üst üste olunca hani bilsek şundan şundan diye de önlem alsak.
Canım ilkinde olabilir bir ay ara ver dedi doktor.1 ay ara verdim.spnraki ay tekrar kimyasal oldu.doktor pihtilasma testi yaptir dedi.ama ben bu ay zaman bulamadım yaptırmaya.ve korunmadim yine.fakat yum.zamanimdan itibaren coraspirin 100 'luk içtim.simdi 2 günde bir içiyorum ama acaba her gün mü içsem bilemedim valla.biraz kendi kafama göre yapınca.zarari olur mu bilmiyorum.ama 2 kez düşük olunca bazı doktorlar test yapmadan veriyor coraspirin.neyse 20 si bat günüm.bakalim göreceğiz.tahminim yine hamileyimdir.ama kimyasal mı değil mi allah biliyor.hayirlisi....

Üstteki iki gun onceydi snrm alttaki bugün golge gibi ama gormeyebilirsnz 😀🤦‍♀️efekt yaoinca azıcık belli gibi tlfnda
ben gördüm kuzum
bak sen umudunu yitirme
testin varsa her sabah yap
testi yaparken idrarını biraz yap sonrasında devam ederken idrarın kaba al
daha net çıkıyormuş sonuç

Canım test sonucum bir gün sonra çıkmıştı. İlaç vermedi, prolaktin hormonum azcık yüksekti ama önemsemedi. Rahim filmini istedi. Tüpler açık mu diye bakıcak, eşimin de sperm testi sonucuna göre değerlendirecekmiş durumu.
Hmm anladm canimm ben sey diye duydum rahim flminde ilac yolluyorlarms iceri bes dk suruyormus ve ilac yollaynca tupler aciliyoms hamile kaliniyoms fln yaziyordu buralar.bakalm bnde neolck

ben gördüm kuzum
bak sen umudunu yitirme
testin varsa her sabah yap
testi yaparken idrarını biraz yap sonrasında devam ederken idrarın kaba al
daha net çıkıyormuş sonuç
Yok kuzum malesef eşime erken gebelik aldrcam insAllah pazartesi yaparım belki salı günü kanda net belli olur dedi doktorum 🤲😘
InsAllah hayırlısıyla vardr

Dogru diyosunuz erken ogrenmek iyi degil ama yinede kendi secimleri
Bence N Nana Ana buna saygi duymalisin herkez istedigini yapar.
Bu topik birbirimize destek olmak icin var nanacimmm 😗
Cnm zaten saygi duyuyor nana aksini demedi ki.
Yapan kisi varsa da goremedgnde uzulmesn diye yapmayin diorz. Tabiki herkesn kendi secimi. Elini kolunu baglamiorz sonucta. Samimi gorup uzulmesini istemiorz o kdr..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X