Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet canm aşılama uygulaması da bugün yapıldı hatta dualarını beklerim inşallah güzel sonuçlar alıp iletmek çok isterim 🙏
Canm genelde muayneye adetin 3 ile 5 günleri arasında çağırılıyo bende erken menapoz durumu olduğu için haliyle regl kısa sürdüğü için 2. günü çağırdı beni ve o gün gonal f iğneye başlattı ilk iğneyi yaptırdım hastanede sonra kendim yaptım evde gün de 1 doz 75 ml yaptım ben 5 gün boyunca, 6. gün kontrole gittiğimde (geçen pazar) bugün ve yarın dozu yarıya indirip (37.5) yap iğneyi dedi salı günü yine gel dedi (bu geçtiğimiz salı) iğneden kaldıysa olanı yine 37.5 ayarlayıp yap dedi çarşamba günü gece 12 de de catlatma iğnesini yap dedi ve bu süreçte de ilişki yasak dedi cuma günü (bugün) aşılamayı yapcam dedi. Bu sabah eşimden 9 gibi sperm alındı ayrıştırıp yıkandı hazırlandı doktorun yanına gittik alttan muayne gibi rahme spermleri iletti kalcami kaldırıp 30 40 dk dinlen dediler ağır iş yapma c.tesi akşam p.tesi akşam ilişki olsun dediler.
Ve stresten midir yumurtaların çatlaması mi kasıklarım sancıdı baya doktor normal dedi yumurtalarin verdiği bisey diye.
Test için gün vermedi bende bilerek sormadım hep 2 hafta sonrasında gün veriyolar onu biliyorum ama ben adet tarihimi baz alarak hareket edip adetim de 2 3 gün geçince test yapmayı düşünüyorum hüsran olmasın diye. Her iki sonuca da hazirliycam o zamana kadar kendimi.
Bu arada gonal f iğne icin 638 tl ödedik, catlatma iğnesi için 105 tl, muayne 2 defa 90 tl, eşimden alınan spermlerin hazırlanması 500 tl olarak ödeme yaptık biz.
İğneyi koluna mı yapıyordun. Benim kloman kullandığım zaman çatlatma iğnesini göbekten yaptılar. Çatlatma iğnesini sana göbekten mi yaptılar

Kızlar bugün tüm gün karnım ağrıdı adet olcam sandım olmadım. Ve bugün wcde peçetede silerken damarlı kan gördüm ama çok çok azdı. Az önce yine aynısı oldu sizce ne olabilir? Ama adet gibi devamı gelmiyo

Eşimden sperm aldılar sabah 9 gibi onu hazırladılar 11 buçuk gibi ancak hazır oldu stres yaptım inşallah iyi çıkar dedi ama doktor çok güzel dedi (masallah) 48 milyon felan mı ne dedi doktor. Sonra doktorun yanına geçtik hazırladılar beni spermleri gönderip 30 40 dk yatcaksın dedi hayırlısı olsun inşAllah dedi c.tesi akşam ve p.tesi akşam ilişki sonrası kendiniz bilirsiniz dedi. Test için de gün vermedi ki gün de istemedim stres olmamak için ben normal adet günümü baz alarak hareket edicem adetimde 2 3 gün geçerse yapcam test, inşallah güzel sonuçlarla gelirim.
Herhangi bi ilaç vs. vermediler progestan duydum hep sordum kullanayim mi diye hayır şuan bisey kullanmana gerek yok o ilaç gebelik oluştuktan sonra kullanılıyor şuan kullanmanin bi anlamı yok kullanmada dedi bakalım hayırlısı Allah'tan 🤷‍♀️
Hayirli olsun cnm insallah guzel hber verirsin peki ne yaptilar ayip olmassa yani asagidan muayene edip ultrasyon ne biliyim kan aldilarmi sende bu surec icerisinde ve asilamayi kasikdanmi yaptilar alttanmi bn adetin 2 gunu gidicem nasil bi yol kat ettiniz 2 gunu ne yaptilar 🤞🥰🥰🥰

günaydın kızlarr, sabah sabah bi sorum olacak size. normal bir ilişkide, ilişki sırasında spermler hemen dışarı çıkar mı? yani daha p..i çıkarırken dışarı çıkıyor çoğu. normal mi bu?

Günaydın kızlar ben ya hamileyim ya da yeni yumurtluyorum dongum 27 gün sürüyor ama 26. Gunde lekelenmem baslar adet olacağını anlarım geçen ay nerdeyse 2 hafta boyunca adet öncesi belirtileri yaşayıp hamile oldgumu düşündüm ama malesef olmadı halbuki tüm günleri değerlendirmiş sadece takvime göre olan yumurtlama günü ve öncesini es gecmisiz bende bu ay akintima ve yumurtlama takvime ve ateşe göre gttim reglimin 11. Gününden 17. Gününe kadar her gün birliktelik oldu 12.gün ve 16 gün uzayan akintim oldu ve değerlendirdik suan 20. Gundeyim öyle çok aşırı bi belirtim yok ama akintim bu sabah yoğun bir şekilde geldi aynı yumurtlama akıntısı bereket dün geceyi değerlendirdik eğer yumurtluyirsam atesimde yükselmiş düzenli olarak 11. Gunde 35.80 bugün 20. Gün 36.60 son 8 günüm ne çok umutlu ne umutsuz değişik bisey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X