- 25 Mayıs 2019
- 7.981
- 13.740
- 163
- 31
Tsk ederm cnmGecmis olsun kuzum 3 ay sadece az kaldi dayan gecicek insallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tsk ederm cnmGecmis olsun kuzum 3 ay sadece az kaldi dayan gecicek insallah![]()
2 gundur hemen cikiyo ama baya belirsiz oyuzden emin olamadım cnmHemen ciktysa gelmis kiz senn sipan da![]()
Olacak o kdr cnm cok yeni daha. Nsil hemen kirmizi olsn2 gundur hemen cikiyo ama baya belirsiz oyuzden emin olamadım cnm
Var gibi biseyEki Görüntüle 2307618 buda bugünkü kizlar bata 5
2 gundur hemen cikiyo ama baya belirsiz oyuzden emin olamadım cnm
Ben de bugun yarin olmam lazimAdet oldum gbi hissedyrm bakiyrm sarimsiya benzer akinti kesin adet olcam yaa yine tutnadiiiovu testi var yapsam bse anlasirli hamislikle ilgili .d
Denimmi ama yeni su ictim bse olurmukiiBen de bugun yarin olmam lazimovu de anlasiliyormus hadi bi dene
ben de de ovu var bir sürü
ama denemiycem cunku bana kirmizilar cok yakışıyor
2 saat oncesinde su icmemen gerekiyormus ki iyice iyice biriksin toksinlerDenimmi ama yeni su ictim bse olurmukiihasta olursam dgruu yarn doktora hormon testne
![]()
Oda bi sacmaki amannn2 saat oncesinde su icmemen gerekiyormus ki iyice iyice biriksin toksinlerkop koyu ciksin . Temiz çiste cikmazmis
![]()
Oda bi sacmaki amannnnese olurum ya bosa ovu testimi ziyan etmim.d.d
Yaa ciddenmi dur kiz yapim amannn benm esimde oleeeyap gitsin gecen ay ben de ovu testi denemistik pik mik gorduk hepsini
cok umutluydum ama tirt hatta esime gebelik testi bile aldircaktim . Adam almadi umutlandirma beni dedi
![]()
Eki Görüntüle 2307596 kizlar bata 6 kala bugün yaptım ikindi gibi yarin sabah ilk idrarla tekrarlicam
çizgi var canimEki Görüntüle 2307618 buda bugünkü kizlar bata 5
Canim ya ben yaptim iki dk surmeden ikinci cizgide ciktiii ama yne umudum yok tbiiyap gitsin gecen ay ben de ovu testi denemistik pik mik gorduk hepsini
cok umutluydum ama tirt hatta esime gebelik testi bile aldircaktim . Adam almadi umutlandirma beni dedi
![]()
Yok iki cizginin de koyu olmasi gerek ya da t nin c den koyu olmasi lazimmiiiiss☺yok ne yazikkii