- 13 Mart 2019
- 16.020
- 62.039
- 598
Annaaa doğmamış bebege don biçmeye benzemis![]()
Hiç sorma
Ama şöyle bi söz varya
Allah nasip etmeyeceği şeyi hayal ettşrmezmiş diye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annaaa doğmamış bebege don biçmeye benzemis![]()
benm ki de ayni üzülüyor ama beni teselli ediyor üzülme olacak insAllah zamani vardr sen sakin ol falan dio ama o da üzülüyor biliyorum ben daha fazla üzülmeyim die seslenmiyor
evet salı veriirim belki cnm adet olmazsam tabi bi de testte golge de olsa görürsem öyle
Bende hep sürpriz yapayım diorum ama olmuyor heyecandan söylüyorum hep test yapinca falan
Ikinci supriz olsun istiyorum kimyasal oldugu ay emzik falan almistm ama nasip olmadi evde beklioİnşallah mayısda doğrırız diyorum o zaman canımm
Belki de o anın heyecanını direk paylaşmak daha güzeldir ben henüz yaşamdğıö için bilmiuorım belki bende direk söylerim![]()
Haha süpermiş ultra herşey dahil diyorsun yaniiKeyfini çıkaripini koparan bize geliyor anaamm
bir dahaki tatilini bizim evde gecirmeni tavsiye ederim 7/24 acik büfe self servis
Kafani karistiyim de yerlesme kanamaso diyimbelkiii kim bilirr
Bekle bakalim . Daha once gecikme olmus muydu? ben de bugun yarin olmam gerek bugun hala gelwn goden yok batim yarin aslinda![]()
Vala kizimda biz cok gec öğrendiğimiz için sürpriz yapamadm gecikmenin 15-20. Yynunde testte silik cikmistitesti yaotgm anda aramıştım
Ikinci supriz olsun istiyorum kimyasal oldugu ay emzik falan almistm ama nasip olmadi evde beklio![]()
13 mayista evlendimBide 6 mayıs da evlendim de de tam olsun![]()
TabiiiHiç sorma
Ama şöyle bi söz varya
Allah nasip etmeyeceği şeyi hayal ettşrmezmiş diye![]()
Vallaha bedavaHaha süpermiş ultra herşey dahil diyorsun yanii![]()
Kız ramazanda mı evlendiniz13 mayista evlendim1 hafta sonra
Tabiiibunu bildigimizi biliyoruz simdi hayal sinirlarimizi aşıyoruz
Vallaha bedava![]()
Ben önce kan verirdim koşa koşa sonuca göre onu güzel bir zarfa koyardım sonucu bide patik yadda emzik alırdım paketlerdim eşim gelincede derdimki sana bir kargo geldi oda açıp bakardı şokKızlar hayal edin çift çizgiyi net bi şekilde gördünüz ve eşinizin haberi yok tabi
Nasıl söylerdiniz
Sürpriz mi yapardınız
Hadi paylaşalımm
Bnde umut yok yavrum sen güzel haber ver inşallahAyy seninde az kalmış benimde 3 gün kaldı gene tutuştum bu ay![]()
Ben önce kan verirdim koşa koşa sonuca göre onu güzel bir zarfa koyardım sonucu bide patik yadda emzik alırdım paketlerdim eşim gelincede derdimki sana bir kargo geldi oda açıp bakardı şok![]()
Ramazandan 3 gun once evlendikKız ramazanda mı evlendiniz![]()
Cok mantikliiii aklimda kalsinBen önce kan verirdim koşa koşa sonuca göre onu güzel bir zarfa koyardım sonucu bide patik yadda emzik alırdım paketlerdim eşim gelincede derdimki sana bir kargo geldi oda açıp bakardı şok![]()
Ramazandan 3 gun once evlendikyangindan mal kaciriyorlardi
gerisini hic anlatmiyim siz anlayin
![]()
Full adrenalin salgiladim zatenBende senden bi hafta önce evlendim
Ramazandan önce evlenmek çok zor yani ilk ayın ramazan olması
Mesela sahur hazırlamak nasıl güzel adrenalin dolu![]()
Ramazandan 3 gun once evlendikyangindan mal kaciriyorlardi
gerisini hic anlatmiyim siz anlayin
![]()
Hayirlisi olsun canim benm hakkmzda ne hayirliysa o olsun insallah ❤Vallaha bak neyi cok istersen olmuyormus ya simdi de adet olmak istiyorum ki asilamaya kosiyim ama yok olmuyor normalde 1 gun once falan olurdum ama su an tik yok islaklik var
Evlendigimden beri istiyorum korunmadik hicSiz kaç aydır istiuosunuz canım bebek
Seninle ortak yönümüz çokmış![]()
Insallah bebekim insallahHayirlisi olsun canim benm hakkmzda ne hayirliysa o olsun insallah ❤![]()
Elbette öyle cnm bizim şer gördüğümüz her şeyde vardr bi hayırcanım benim her şeyde bi hayır vardır
Allah o emziği sana boşuna aldırmamıştır
Ben inanıyorım uakında haberini alıcaz
Hatta bişey itraf ediyim
Geçen dedim ki yaa prenseaannesi zaten hamile değil mydi öyle aklımda kalmışsın inşallah da takvimini yakında görürürüz
Lollapollosaa de hep bana öyle heliuodu bu ay güzel haberini aldık şükür
![]()