Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benm ki de ayni üzülüyor ama beni teselli ediyor üzülme olacak insAllah zamani vardr sen sakin ol falan dio ama o da üzülüyor biliyorum ben daha fazla üzülmeyim die seslenmiyor
evet salı veriirim belki cnm adet olmazsam tabi bi de testte golge de olsa görürsem öyle

Bende hep sürpriz yapayım diorum ama olmuyor heyecandan söylüyorum hep test yapinca falan

İnşallah mayısda doğrırız diyorum o zaman canımm

Belki de o anın heyecanını direk paylaşmak daha güzeldir ben henüz yaşamdğıö için bilmiuorım belki bende direk söylerim 😄😄

Vala kizimda biz cok gec öğrendiğimiz için sürpriz yapamadm gecikmenin 15-20. Yynunde testte silik cikmisti 😀 testi yaotgm anda aramıştım
İnşallah mayısda doğrırız diyorum o zaman canımm

Belki de o anın heyecanını direk paylaşmak daha güzeldir ben henüz yaşamdğıö için bilmiuorım belki bende direk söylerim 😄😄
Ikinci supriz olsun istiyorum kimyasal oldugu ay emzik falan almistm ama nasip olmadi evde beklio 😣

Keyfini çıkar 🤣🤣ipini koparan bize geliyor anaamm🤣🤣bir dahaki tatilini bizim evde gecirmeni tavsiye ederim 7/24 acik büfe self servis

Kafani karistiyim de yerlesme kanamaso diyim🤣🤣belkiii kim bilirr

Bekle bakalim . Daha once gecikme olmus muydu? ben de bugun yarin olmam gerek bugun hala gelwn goden yok batim yarin aslinda🤭🤨🤣
Haha süpermiş ultra herşey dahil diyorsun yanii😂😂😂

Vala kizimda biz cok gec öğrendiğimiz için sürpriz yapamadm gecikmenin 15-20. Yynunde testte silik cikmisti 😀 testi yaotgm anda aramıştım

Ikinci supriz olsun istiyorum kimyasal oldugu ay emzik falan almistm ama nasip olmadi evde beklio 😣

canım benim her şeyde bi hayır vardır
Allah o emziği sana boşuna aldırmamıştır
Ben inanıyorım uakında haberini alıcaz
Hatta bişey itraf ediyim
Geçen dedim ki yaa prenseaannesi zaten hamile değil mydi öyle aklımda kalmışsın inşallah da takvimini yakında görürürüz
Lollapollosaa Lollapollosaa de hep bana öyle heliuodu bu ay güzel haberini aldık şükür 😍😍

Kızlar hayal edin çift çizgiyi net bi şekilde gördünüz ve eşinizin haberi yok tabi
Nasıl söylerdiniz
Sürpriz mi yapardınız
Hadi paylaşalımm
Ben önce kan verirdim koşa koşa sonuca göre onu güzel bir zarfa koyardım sonucu bide patik yadda emzik alırdım paketlerdim eşim gelincede derdimki sana bir kargo geldi oda açıp bakardı şok🥰🥰🥰

canım benim her şeyde bi hayır vardır
Allah o emziği sana boşuna aldırmamıştır
Ben inanıyorım uakında haberini alıcaz
Hatta bişey itraf ediyim
Geçen dedim ki yaa prenseaannesi zaten hamile değil mydi öyle aklımda kalmışsın inşallah da takvimini yakında görürürüz
Lollapollosaa Lollapollosaa de hep bana öyle heliuodu bu ay güzel haberini aldık şükür 😍😍
Elbette öyle cnm bizim şer gördüğümüz her şeyde vardr bi hayır 🤲
Yaaaaaa😍 insAllah Rabbim hepimize nasip eder artk bi an once vallahi cok istiyorum Rabbim ol der ve olur insAllah 🤲😍
Lollapollosaa Lollapollosaa takvimini gorunce bende cok sevindim gercekten Rabbim sağlıkla ilerletsin insAllah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X