Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayırlısıyla 2020de bebegini kucagına alacagını hayal et 🥰 hersey cok güzel olacak minigim🤩🤩
Ay inşallah kuzum ya hayali bile çok güzel birlikte alcaz inşallah kuzum bebişlerimizi 😍 gözler kapanır eslem uykuya yenik düşer öpüldün yavrukuş iyi geceler 😍

Ay inşallah kuzum ya hayali bile çok güzel birlikte alcaz inşallah kuzum bebişlerimizi 😍 gözler kapanır eslem uykuya yenik düşer öpüldün yavrukuş iyi geceler 😍
İyigeceler yavrukusun yavrusuuuu 🤪🤪😂🤣 insallah be gülüm🤲😇 rüyanda bebegini gör insallah iyigeceler😇😇😘

Yokcanım almıym ben birkere sogan kürü denedim ogün bugündür karnımdaki sislik gecmiyor hassas bünyem hersey bana yaramıyor
Sen kür yapıyormusun yada neleri yaptın canım?
Eğer reflü gastrit veya ülser varsa rahatsz etmiş olablr. Ben aslanpencesi ve hayıt otu kullandm soğam kürü ve civanperçemi içiyorm şuan coook yararı var ama sen dikkat et bünyen kaldırmıyorsa

Benim hikayemde söyle ozaman anlatayım🤣🤣
Bat günü hafif pembe kahve tonları agrılı kanama (agrı bir saat sürmedi)
Bat günü idrar testi silik cizgi belli belirsiz
Bat 3.günü kan testi 1.04
Tekrar idrar testi silik gözükmedi
Regl regl gibi gelmedi sildikce pembe kahve gelmeye devam etti sadece peceteye silince.
Bas dönmeleri devam etti ara ara göz kararması🤣
Diger bat tarihinde nana sekiz haftalık gebe cıktı yuppiiiiiuuu 👻👻👻👻👻😇😇😇
Yazarken kalbim hızlandı ya😍

Ayy inşallah canımm arkadaşımın da lekelenmesi oldu aynı dediğin gibi bat tarihi leke leke geldi diyor
Ayy bide fotisini atmış maşallah yaa minicik
Allahım bizede nasip etsin

Meraba kızlar hepinize benim bat 15 eylüldü hala adet olmadım haber vermek istedim🤷🏻‍♀️ Bugün sabah idrar testi yaptım negatif 🤭 bundan 6 gün önce dayanamayıp kan testi yaptırmıştım 0.2 çıkmıştı 😢 beklemedeyim değişirse haber vericiğim👻👻

Ben zamanında tüp bebek için gitmiştim canım o 2 aşılamayıda tüp bebek için kabul ettim. Sonrasında bir sürü iğne yumurta büyütme, yok çok büyüdü bazıları büyüyenleri küçültme filan falan hadi dedim sabır tüp bebek için bunlar. 10 kilo aldım hormonlardan. Sonra demezler mi bana sizde de eşinizde de problem yok ama 3 senelik evlilik şartı arıyoruz bizde daha 2 seneliğiz ozaman. Çok ağladım çokkkk insan bir tedaviye başlamadan önce bilgi verir. Benim yaşadığımı kimse yaşamasın. Devlette deneyeceklerin bilgisi olsun.
Su an bebeginiz var mi

Kizlar bu gün gül kuruşu renginde akıntı geldi yani bu sayfada rengin açık tonu geldi galiba regli geliyor bu durumda duayı okuya bilir muyum ne yapım bilemedim

Günaydinn ballaaarımmm 😍😍 hamişlerimm ve güzel hamiş adaylarimmm 🤗🤗 hadii bugün cok güzel haberler alalimm 😍😍 yavasdan benimde akintim basladi yuma yakladiyorumm 🙈🙈 insallah bu ay hepimizin göbişii bebişlerle dolaar 😇😇😇

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X