Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biraz kendimize geldikten sonra esim aradi resmen sıçtı agizlarina Allahin belasi adam resmen .

Su an da mutluktan ağlıyorum 😂😂daha ultrasonda doktor bakti ya yumurtalarima gayette var yumurtalarin dedi esim agladi orda tutamadi kendini kurban oldugum😟😟

Telefon actik bir ton ozur dilediler . Dava acicam dedi esim once sonra dedi ki basim gozumin sadaksi olsun size dedi

Cok sukur sanki gebeymisim gibi agliyorum su an 😂😂gebe olsam bu kadae sevinmem😂

Sagda 7 tane solda 4 tane😂😂

Insallah cok isterim. Beraber gebelik takibi yapmayi 😂🤗😍😍😍

Allah rqzi olsun hepinizden😂😍😘cok sukur 😂😂🤗🤗yumurta rezervin cok kotu rahminde kotu seyler gordum dedi sabahki doktor nüshası 😂😂odum koptu bir daha cocuk sahibi olamiycaz diye yol boyu agladik esimle

Smdi de sevincten agliyorum😂😍galiba ben hep ağlıcam 🤗🤗😍😍

Keske deli olsa resmwn umut taciriymis .allah kahretsin onu . Haram olsun aldigi para . Oraya gidenlerin hepsi hipnozlanmis gibi esim de son az daha hipnozlaniyordu .asilama parasini bile hazirlamistik . Helal para iste😂😍😘gitmedi kopege
Canım büyük duygu değişimleri yaşadınız bugün, eşinle birbirinizi rahatlatacaksınız artık ağladık deyince ben de üzüldüm, kıyamam 🙁yaşınız da genç Allahın izniyle anne-baba olacaksınız bugünleri anlatacaksınız çocuklarınıza inş.

Evet yasim 24 amh degerim 0.91 🤨insalllahh insalllah
Canim hamile kalmak icin bir saglikli yumurta bir saglikli sperm yeter henuz menopoza girmis degilsin gonlunu ferah tut sen 2 gunde bir gorevini yap gerisini Rabbime birak nice insanlar var seneler sonra cocuk sahibi olan stres yaparsan hormonlarin yumurta buyumesini catlamasini baskilar biliyorum zor ama kafana hic biseyi takma

Bata bugün biterse son 4 gün hala ne gebelik ne adet belirtim var sadece merak ettgim benim bugün yarın belirtim başlarsa kesin adet olacagimdir dimi

1.5 aylik evli bi insana böyle birsey hangi mantikla soruluyor ben onu anlamiyorum böyle insanlari sopayla kovaliyasim geliyor :sinirli:
Vallahi bilmiyorum Biz geç evlendik 32 yasindayiz eşimle hatta gorumcem halasiyla konuşurken o sormuş lafı öyle açtı kayinvLidem de ya millet cenazeye gtmis herkes geline sormadin mi Yok mu bişey demiş Artık onlar mi öyle ağız aradı bilmiyorum ama bu bile beni sitrese soktu zaten genç kızlarından beri en büyük korkum bu çünkü kilo tuylenme problemim vardı doktorum ultrosonda kist görünce pco demişti o yüzden korkulu rüyam bu çocuk mevzusu

Biraz kendimize geldikten sonra esim aradi resmen sıçtı agizlarina Allahin belasi adam resmen .

Su an da mutluktan ağlıyorum 😂😂daha ultrasonda doktor bakti ya yumurtalarima gayette var yumurtalarin dedi esim agladi orda tutamadi kendini kurban oldugum😟😟

Telefon actik bir ton ozur dilediler . Dava acicam dedi esim once sonra dedi ki basim gozumin sadaksi olsun size dedi

Cok sukur sanki gebeymisim gibi agliyorum su an 😂😂gebe olsam bu kadae sevinmem😂

Sagda 7 tane solda 4 tane😂😂

Insallah cok isterim. Beraber gebelik takibi yapmayi 😂🤗😍😍😍

Allah rqzi olsun hepinizden😂😍😘cok sukur 😂😂🤗🤗yumurta rezervin cok kotu rahminde kotu seyler gordum dedi sabahki doktor nüshası 😂😂odum koptu bir daha cocuk sahibi olamiycaz diye yol boyu agladik esimle

Smdi de sevincten agliyorum😂😍galiba ben hep ağlıcam 🤗🤗😍😍

Keske deli olsa resmwn umut taciriymis .allah kahretsin onu . Haram olsun aldigi para . Oraya gidenlerin hepsi hipnozlanmis gibi esim de son az daha hipnozlaniyordu .asilama parasini bile hazirlamistik . Helal para iste😂😍😘gitmedi kopege
Ohhhhh agzına saglık kocanın iyi yapmıs 🤩🤩🤪🤪 masallah bak yumurtanda varmıs🤩 ne degisik insanlar varyarab🤦‍♀️🤦‍♀️

Vallahi bilmiyorum Biz geç evlendik 32 yasindayiz eşimle hatta gorumcem halasiyla konuşurken o sormuş lafı öyle açtı kayinvLidem de ya millet cenazeye gtmis herkes geline sormadin mi Yok mu bişey demiş Artık onlar mi öyle ağız aradı bilmiyorum ama bu bile beni sitrese soktu zaten genç kızlarından beri en büyük korkum bu çünkü kilo tuylenme problemim vardı doktorum ultrosonda kist görünce pco demişti o yüzden korkulu rüyam bu çocuk mevzusu
Sakın şimdiden stres yapma, o bebek soranlar yaştan filan değil boşboğazlık yani ne konuşacağını bilmiyorlar canları sıkılıyor herhalde garip çünkü, durun bakalım bismillah de 😀 daha düşünmüyoruz filan de karıştırma şimdiden herşeye 😀

Kızlar benim iki aydır regl kanamalarım cok az geliyor neden kesilmis olabilir böyle kan testlerimde degerlerimde normal hep🤦‍♀️ Ama canım sıkılıyor bu duruma kanamam azaldı ya😭😭

Sakın şimdiden stres yapma, o bebek soranlar yaştan filan değil boşboğazlık yani ne konuşacağını bilmiyorlar canları sıkılıyor herhalde garip çünkü, durun bakalım bismillah de 😀 daha düşünmüyoruz filan de karıştırma şimdiden herşeye 😀
Ben insanları anlamıyorum cidden herkesin kizi bu sorunu yaşayabilir kalp kirmak niye

KIZLAAAAARRR COK IYI HABERLERIM VAR BASTA @15yusra11 ARKADASIMIZDANNNNN VE DE SIZIN DESTEKLERINIZDEN DOLAYI COK COK TESEKKUR EDERIM RABBIIM NE MURADINIZ VARSA VERSIN INSALLAH😍😍😍😘HEPINIZDEN ALLAH BIN KERE RAZI OLSUN😍😘🤗GELELIM SAADETE @15yusra11 ARKADSSIMIZIN VESILESI ILE BUGUN BASKA BIR DOKTORA DAHA GITTIK VE SIMDI CIKTIK DOKTORDAN GAYET OLUMLU KONUŞTU YUMURTALARIMI BILE SAYDI😂😍😘 VEEE ASILAMAYA BUGUN BASLIYORUZ . HERSEY DE BIR HAYIR VARDIR
Yaaaaa lorikoooooo 🤗🤗😚😚😚 cok sevndiiiimm yemnlee. Cok sukur bak dedgimz gibii. Bundan sonrasi cok guzl guzl gecsin. Hayrli haberini alalim insllh bu sefr

KIZLAAAAARRR COK IYI HABERLERIM VAR BASTA @15yusra11 ARKADASIMIZDANNNNN VE DE SIZIN DESTEKLERINIZDEN DOLAYI COK COK TESEKKUR EDERIM RABBIIM NE MURADINIZ VARSA VERSIN INSALLAH😍😍😍😘HEPINIZDEN ALLAH BIN KERE RAZI OLSUN😍😘🤗GELELIM SAADETE @15yusra11 ARKADSSIMIZIN VESILESI ILE BUGUN BASKA BIR DOKTORA DAHA GITTIK VE SIMDI CIKTIK DOKTORDAN GAYET OLUMLU KONUŞTU YUMURTALARIMI BILE SAYDI😂😍😘 VEEE ASILAMAYA BUGUN BASLIYORUZ . HERSEY DE BIR HAYIR VARDIR
Kuzum benim ya vaktim olmadığı için msjların hepsini okuyamıyorum atlayarak okuyorum. İki msj ına da denk geldim ilkinde çok üzüldüm çok kötü oldum. İnsanları bu kadar kolay harcıyor bazı kendini doktor sananlar.
Ama bu msji görünce içime su serpildi. Ya o kadar sevindim ki💐💕🎇 hamile olsan ancak bu kadar mutlu olurdum. Kendini yıpratma üzülme inşallah meleğin yakında gelecek🙏👶💕😍😘

İlk iki gün evet canım yogun olurdu son iki aydır cok az geliyor😐 neden kaynaklanır acaba bilgisi olan yokmu
Benim bir bilgim yok. Bende merak ediyorum. Benim de son iki aydır çok çok az kanamam var. Ve 2 3 gün tek sürüyor. Eskiden iyiydi 6 sürerdi. Son iki aydır ne oldu anlamıyorum

Benim bir bilgim yok. Bende merak ediyorum. Benim de son iki aydır çok çok az kanamam var. Ve 2 3 gün tek sürüyor. Eskiden iyiydi 6 sürerdi. Son iki aydır ne oldu anlamıyorum
Mevsim degisimi desek bir ay etkilenir diger ay düzelirdi benimkisi cok tuhafya 🤔 burdan bir arastırayım ben diger topiklerden burada bize bilgi veren cıkmadı😬

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X