- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
varoş bilmiyorum bu ay adet olursam farklı doktora gidicem Allah izin verirse bu mevzuyu da soylicem amh hiç bakılmadi benim de baktiririm büyük ihtimal ultrasonda baktı rezervin düşük dedi ama artık doktorlara da güven yok valaÖyle seymi olurmus ay sunlardan nefret ediyorum agzından cımbızla laf alıyoruz verdikleri lafta laf degil
Gecen sene her ay hamile olurum diye bekliodum iki gün kanama yasıyodum sonra kesiliyodu normalde bes altı gün gelirdi bende ozaman sormustum iki gün olması normal demislerdi ama standartı bu degilki![]()

InsAllah adet olursam farklı doktora gidicem baktırcam canım konuşcam ultrasondan baktı rezervin düşük dedi ama amh bakmadi dr bendeHormon testini yaptırıp Amh değerine baktırmalısınız ve iyi doktora göstermelisiniz. Benimde adetim 2 3 ancak sürer ve kanama da az gelirdi her gittiğim doktora söyledim bu durumumu ve hiçbiri de sorun var demedi bu son gittiğim doktorum dedi erken menapoz durumun var amh değerin yaşına göre zaten düşük kanamam da az oluyo diyosun niye bisey demediler görmediler 2.5-3 sene az bi zaman değil hemen aşılamaya başlayalım dedi sağolsun.
ınşAllah olumlu da olur da hayırlısıyla çok sevinirim![]()