- 4 Ağustos 2019
- 2.541
- 6.501
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ballsıınnnn sennn kuzmmm Bu gece gece Rabbim sesini duysnn balımHemde senden çok minnoş bi anne olacak![]()
Biraz daha bekle cnmKızlar adetim 2 gün geçikti hamile miyimdir dkh bide bı ay bıraktım
Ayy inşallah bebiş gelmiştirYok cnm daha yapmadım bekleyeceğim birazdaha
İyiyim minikkusum seni özlüyordum sen nasılsınnnNapıyon beybisi nasılsın![]()
Bende e devlet sifremi tekrar alıpp kontrol edeymm kuzmmmYoo bakılmıs amh diye parantezde degildi
Antimüllerien hormon yapmıslar adetin ücüncü günü gecen sene bu zamanlarda degerim 4.30 cıkmıs referans aralıgı 0.02-10.3 yazıyor normal cıkmıs yani varmıs yaniseninde öyledir insallah lorikomunda öyle olacak
![]()
İnsallah cicegimmm insallaahBen bugün hasta olmadım kızlar inşallah da olmam GEBEYİM GEBEYİM GEBEYİZ
Ayy Amin amin inşallah cnm bugün akıntım çok geldi tek fark bu idi dahaAyy inşallah bebiş gelmiştir
Aminn kuzum hiçbirimizi boynu bükük bırakmasınBallsıınnnn sennn kuzmmm Bu gece gece Rabbim sesini duysnn balım![]()
Öyle yapıcam ama çok heyecanlıyımBiraz daha bekle cnm
E devlet degil ya e nabız teline indirsen acabilirmisin bir dene bakalımBende e devlet sifremi tekrar alıpp kontrol edeymm kuzmmm♥♥♥♥
Amin amin kuzum Allahim herkeze nasip eder inşallah hasta olmamda bende tadarim bu duyguyuİnsallah cicegimmm insallaah![]()
Belrtin felan varmı gecikirmydn hiçKızlar adetim 2 gün geçikti hamile miyimdir dkh bide bı ay bıraktım
Sen tatta bizlerede ögret anlat nasılmısAmin amin kuzum Allahim herkeze nasip eder inşallah hasta olmamda bende tadarim bu duyguyu
İnşallah olur cnm bende heyecan yok bu sefer ama hissediyorum galiba insallahÖyle yapıcam ama çok heyecanlıyım
Kuzmm e. Nabıza e devlet şifresi gerkmiyor mu?E devlet degil ya e nabız teline indirsen acabilirmisin bir dene bakalım![]()
Duygular karşılık eşim evdeydi bugün bakamadım buraya halende uyanık dedim bnm gece kuşum yatmamıştır bi selam vereyim hasret gidereyimİyiyim minikkusum seni özlüyordum sen nasılsınnn![]()
Valla hatırlamıyorum belki cep onaylı girebilirsin canımKuzmm e. Nabıza e devlet şifresi gerkmiyor mu?
Ayyy insallah kuzum insallahSen tatta bizlerede ögret anlat nasılmıs![]()
Aminnnnnn hepmziiinn göbüşü dolsnnnnnnnİnşallah hasta olmamda hamile olurum kızlar inşallah şu mübarek günlerde isteyen herkeze Rabbim nasıl eder inşallah![]()