- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.549
- 213
Bir yanım cocuk istemiyorum diye bagıra bagıra gezmek istiyor sokaklardaAllak bullak oldu hersey

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir yanım cocuk istemiyorum diye bagıra bagıra gezmek istiyor sokaklardaAllak bullak oldu hersey
Dun esimle kahrolduk kahroldukkBir yanım cocuk istemiyorum diye bagıra bagıra gezmek istiyor sokaklarda![]()
Kıyamam ya insanlar ne gaddar birde bunları kalkıp doktor yapıyorlar keske önce merhametli insan yapabilselerDun esimle kahrolduk kahroldukkcok kotu bi gundu dün. Ilk defa esimin agladigini gordum
![]()
Hepimizi inşallah insallahKıyamam ya insanlar ne gaddar birde bunları kalkıp doktor yapıyorlar keske önce merhametli insan yapabilselerneyseki gün icerisinde umudunuz yerine geldi bebegim ya düsünüp üzülme bunları oda cok istiyor senin kadar rabbimin imtihanı iste insallah mutlu edecektir biryerde
![]()
Esim arabayi satmayi bile dusunuyordu . O ilk gittigimiz doktoe müsveddesi oyle diyinceKıyamam ya insanlar ne gaddar birde bunları kalkıp doktor yapıyorlar keske önce merhametli insan yapabilselerneyseki gün icerisinde umudunuz yerine geldi bebegim ya düsünüp üzülme bunları oda cok istiyor senin kadar rabbimin imtihanı iste insallah mutlu edecektir biryerde
![]()
Yine sevincten aglayacaksınız hamile oldugunu ögrendiginizde, bebeginizin kalp atısını duydugunuzda, ultrasonda elele girdiginizde, dogum icin hastaneye gittiginizde, kucaklarınıza alıp nefesini kokusunu gögsünüzde hissettiginizde, yürümeye basladıgında, anne baba dediginde, anne baba ve küfür ettigindeeeHepimizi inşallah insallahgittiğimiz doktorda bize oyle dedi olucak insallah stres yapmayin diye . Bu sefer de sevincten agladik
![]()
Allah ilk günden pis yüzünü göstermis cok sükür kurtarmıs sizi yavrum yaEsim arabayi satmayi bile dusunuyordu . O ilk gittigimiz doktoe müsveddesi oyle diyince
Insallah hepimiz tadariz o tqdi ınsalllaaahhYine sevincten aglayacaksınız hamile oldugunu ögrendiginizde, bebeginizin kalp atısını duydugunuzda, ultrasonda elele girdiginizde, dogum icin hastaneye gittiginizde, kucaklarınıza alıp nefesini kokusunu gögsünüzde hissettiginizde, yürümeye basladıgında, anne baba dediginde, anne baba ve küfür ettigindeee![]()
Esim de oyle diyor . Asilama icin 3 bin bile hazirdi cantamda .allah tan diyor onu kaptirmadik .Allah ilk günden pis yüzünü göstermis cok sükür kurtarmıs sizi yavrum ya![]()
Rabbim yüzünüze bakmıs valla birde tüp bebek yaptırdıgınızı düsünsene yazık günah Allah böylelerini ıslah etsin insallahEsim de oyle diyor . Asilama icin 3 bin bile hazirdi cantamda .allah tan diyor onu kaptirmadik .
İnsallah cicegim ah insallah birgün olsun oda bugün olsun hep birlikte mutlu olalım insallahInsallah hepimiz tadariz o tqdi ınsalllaaahhcok guzel bi duygu anne baba olmak ah Allahim sen büyüksün. Hepimize saglikli evlarlar nasip eyle
Bn yanlis duydum o zmnAynen ben ilk 5+3 de gittim kese gördüm 6+4 de kalp atışını duydum devlet hastanelerinin çoğunun cihazları iyi değil
Ama biliomusun yumurtladigimi hissediorum özellikle sol kasigim bu kadar bariz hissetmedim agri var tatli tatli takvime gore o özel zmnaa girdim akintimda var bu film aci maci ama ise yario sanirimSen ilacların tesirindesin![]()
İnşallah mevsimseldirBilmiyorum canım birdahaki ay gözükücem düzelmezse bir yumurtalıklarıma bakalım bakalım rahim saglammı onlar saglammı yerindelermi![]()
GünaydınGunaydinnnn kizlar⚘
![]()
Kiz bnde de var dişim de sizmis dudagimda ucuk bi gecede cikti havalar sogudu biz fark etmioz ama usutuoz sanirimBebekomm bogazim agriyor ya
Kızlar ikinizede geçmiş olsun. Havalar çok soğudu incede olsa uzun kollu giyin uyurken akşamları hırka giyin bu hava tam hastalık havasıKiz bnde de var dişim de sizmis dudagimda ucuk bi gecede cikti havalar sogudu biz fark etmioz ama usutuoz sanirim![]()
Uyumuştum canım